• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Merhaba alakasiz olacak ama amniyosentez yaptiran siz miydiniz sonuc geldi mi bugun bende yaptirdim aslinda korkuyodum igneden ama korkulacak bir sey yokmus umarim bebege de bi zarari olmamistir ordan gelen sonuca gore olumsuzsa zeka geriligi olma ihtimali vs yuksekmis yani cok moralim bozuk olumsuz bir sey gelirse gebeligimin sonlanma ihtimali var aglamami durduramiyorum
Kız o nerden çıktı böyle bir durum var mıydı ki hiç sendee :(

Bende kanz Okie Dokie alacak gibitim ama emlnde değilim haftaiçi artık ne olursa alacam araştırmaktan sıkıldm😂
Kanzın ayak uzatılan yerinde çıkıntısı var büyüdükçe ayağını acıtır dediler , prego arteonla birebir aynı zaten , Arteon alıcam bende hafta sonu sanırım :D

Ya bu gebe okulu nasıl oluyor nerden kimden aranıyorsunuz ben gitmek istedim ama bir şey bulamadım
Eskişehirdeyim ben , il sağlık müdürlüğünden aradılar cuma günü , doğuma kadar haftada bir eğitimleri oluyomuş , belirli günlerde de babalarla beraber gidiyomuşuz ama ben çalısıyorum hafta içi gidemiyorum o yüzden

Merhaba alakasiz olacak ama amniyosentez yaptiran siz miydiniz sonuc geldi mi bugun bende yaptirdim aslinda korkuyodum igneden ama korkulacak bir sey yokmus umarim bebege de bi zarari olmamistir ordan gelen sonuca gore olumsuzsa zeka geriligi olma ihtimali vs yuksekmis yani cok moralim bozuk olumsuz bir sey gelirse gebeligimin sonlanma ihtimali var aglamami durduramiyorum
Geçmiş olsun , risk falan mı vardı ikililerde ya da fetal dnada bu haftalarda çok amniyosentez isteğe bağlı istenmez çünkü hayırdır inşallah:KK43:

Neden yapıldı 2 li testinizmi yüksek cikmisti

Merhaba teşekkür ederim🥰 biz de fetal eko fetal dna vs yaptırdık sorun çıkmadı ama sonradan içimiz rahatlamayınca amniyosentez yaptırdık. Ön sonuçlar çok şükür temiz çıktı tam sonuçlar haftaya çıkacak inşallah onlarda temiz çıkar
sağlıkla gelsin inşallah biraz geç kalmışım yazmakta ama içiniz rahat etmiş en azından. benim doktorum hiç takılma korkma fetal dna temiz demişti. ben fetal ekg bile çektirmedim.

Neden yapıldı 2 li testinizmi yüksek cikmisti
Yok tarama testlerimin hepsi normaldi ama detaylida beyinde sorun goruldu su dolu keseciklerin capi buyuk cikmisti 3 hafta once normalde 10u gecmemesi gerekiyormus olcumun 10.5 olmus bizimkisi onceki gittigimde 9.8di

Geçmiş olsun , risk falan mı vardı ikililerde ya da fetal dnada bu haftalarda çok amniyosentez isteğe bağlı istenmez çünkü hayırdır inşallah:KK43:
Tesekkurler tarama testleri temizdi ama detaylida problem goruldu sebebini arastirmak icin aldilar o daha kesin sonuc verirmis

sağlıkla gelsin inşallah biraz geç kalmışım yazmakta ama içiniz rahat etmiş en azından. benim doktorum hiç takılma korkma fetal dna temiz demişti. ben fetal ekg bile çektirmedim.
Benim doktorlar tam tersi fetal dna cok az seyi olcebiliyor ve tarama testi kesin sonuc testi degil dedi bebekten alinan sivi daha fazla ve kesin sonuca ulasmamizi sagliyor dedi yani orda yuzde yuz sonuc verir dedi bana

Evet ben yaptırdım ilk hafta sürekli yatmak gerekiyor ani eğilmeler vs yapmamak gerekiyor. Sonuç kısmına gelirsek ön sonuç iyi çıktı tam sonuç bu hafta çıkacak. Başlarda sürekli ağlıyordum bende ama biraz biraz toparladım zamanla. Gebeliği zorunlu sonlandırmıyorlar anne baba karar veriyor tam olarak hangi bulgudan dolayı amniyosentez önermişlerdi

Amin teşekkür ederim fetal dna bende yaptırdım ancak o bir tarama testi diyorlar ısrarla tanı testi ise amniyosentez

Eskişehirdeyim ben , il sağlık müdürlüğünden aradılar cuma günü , doğuma kadar haftada bir eğitimleri oluyomuş , belirli günlerde de babalarla beraber gidiyomuşuz ama ben çalısıyorum hafta içi gidemiyorum o yüzden
Allahla beni kimse bir şey için aramıyor çok garip

Evet ben yaptırdım ilk hafta sürekli yatmak gerekiyor ani eğilmeler vs yapmamak gerekiyor. Sonuç kısmına gelirsek ön sonuç iyi çıktı tam sonuç bu hafta çıkacak. Başlarda sürekli ağlıyordum bende ama biraz biraz toparladım zamanla. Gebeliği zorunlu sonlandırmıyorlar anne baba karar veriyor tam olarak hangi bulgudan dolayı amniyosentez önermişlerdi
Bana surekli yat demedi sadece bugun dus alma bir hafta da iliskiye girme dedi ama ben zaten evdeyim genelde oturuyorum pek bisey yapmiyorum. Gozunuz aydin umarim tum sonuclar iyi cikar ikimizin de . Beyin sivisinin artisindan ve ordaki genislemeden kaynakli soylediler daha da ilerlerse zeka geriligi gibi sebeplere yol acarmis tabi zorla sonlandirmazlar ama Allah korusun amniyosentez sonucu kotu cikarsa ve ihtimaller buysa bende cocugun vebaline giremem aci cekerek yasamasina yasitlarina uzaktan bakmasina ve bize bir sey oldugunda baskalarina muhtac yasamasina goz yumamam ama ben de olurum heralde onunla birlikte nasil kaldiricam bilmiyorum

İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız , sizde stres olmayın ki bebeğiniz de kötü etkilenmesin , güzel haberlerinizi bekliyoruzz :KK200:
Amin insallah uzulmemek elde degil istemsiz aglayip duruyorum ama uzulsem de elden gelen bisey de yok gercekten cok caresiz kaldim

Ayni sehirdeymisiz gecen hafta beni de aradilar bi yere cagirmadilar ama sadece ara ara boyle aricaz dediler online gebe okulu numarasi verdiler sehir hastanesine bagliymis onu onerdiler

Bi de amniyosentez yaptiranlara bi sorum var igne girdigi yerde sanki igne kalmis gibi bi batma yasiyorum boyle olmasi normal mi

Ayni sehirdeymisiz gecen hafta beni de aradilar bi yere cagirmadilar ama sadece ara ara boyle aricaz dediler online gebe okulu numarasi verdiler sehir hastanesine bagliymis onu onerdiler
Bana direk gebe okulunun numarasını verdiler gelebilecek gibi olursan ara, bizde ara ara arıycaz diye bilemedim ki🤷🏼‍♀️

Back
X