Al benden de o kadarGünaydın, motivasyonum yerlerde.
Forumdaki mesajları bile okuyamıyorum birkaç gündür. Kitap da okuduğum yok.
Bu yorumun üzerine şansımı deneyeceğimValla benim de içimden gelmiyodu o yüzden önce onu aradan çıkarayım dedim hem de harbiyeye başladım ama merhaba söğüt iyi gidiyor. Şuan 236 dayım. Bugün 300 e gelip harbiyeye devam etmeyi planlıyorum. Nasip olursa yarın bitiririm inşallah.
Bilmiyorum ben de tam olarak niye böyle oldu, elime aldığım kitabı boş boş okuduğumu farkedip geri dönüyorum sürekli, dikkatimi veremiyorum. Böyle olunca da bitmek bilmiyor kitaplar. Sakin, sessiz bir ortam ve dinç bir zihne ihtiyacım var.Nen var kuzum
Ah aynı böyleyim ben de. Başladığım her şeyi yarım bıraktım. Ortak okumalardan da sadece bir tanesini bitirdim ama şu an mesajı yazarken onun ismi bile gelmiyor aklıma. Parfümün Dansı ile Huzur’a başlayamadım bile.
Onu dememeliydin
Hoş geldiniz
Teşekkür ederim işleyiş nasıl grupta bildirimi ne göre ne zaman yapıyoruz kısa Bi bilgi alabilir miyimHoş geldiniz
Hoşgeldiniz. İlk sayfada bilgiler mevcut. Kitap bitiminde bildirimi kitap bildirim topiğine yapıyoruz.Teşekkür ederim işleyiş nasıl grupta bildirimi ne göre ne zaman yapıyoruz kısa Bi bilgi alabilir miyim
İlk sayfayı okuyabilirsiniz kafanıza takılan olursa cevaplarız. Burdan kitaplar hakkında konuşuyoruz yorumluyoruz. Biten kitaplarımızın bildirimini bildirim topiğine yapıyoruzTeşekkür ederim işleyiş nasıl grupta bildirimi ne göre ne zaman yapıyoruz kısa Bi bilgi alabilir miyim
Hoşgeldiniz. İlk sayfada bilgiler mevcut. Kitap bitiminde bildirimi kitap bildirim topiğine yapıyoruz.
Teşekkür ederimİlk sayfayı okuyabilirsiniz kafanıza takılan olursa cevaplarız. Burdan kitaplar hakkında konuşuyoruz yorumluyoruz. Biten kitaplarımızın bildirimini bildirim topiğine yapıyoruz
Hoş geldiniz keyifli okumalarİlk bildirimimi yapayım o halde " Zemzem'in Annesi Hz. Hacer" i okuyorum
Evet büyüttüm sayılır..Büyüğü 9 küçüğü 2.5 yaşındaSizinkilerin yaslari buyuk o zaman, Allah bagislasin ❤
Yıllık hedefin mi onlarSelammmBugünün okumaları tamam Jack London Demir Ökçe’ye başladım bugün iki kitaptan da 50 şer sayfa okundu..
Evet büyüttüm sayılır..Büyüğü 9 küçüğü 2.5 yaşında
Tıklayınca açılıyorFotoğraf paylaştım ama sanırım beceremedim
Aslında tek hedefim günde en az 50 sayfa okumak :) vaktim kalırsa 100e tamamlıyorumYıllık hedefin mi onlar
Süper olur haftaya bitirmiş olurumTıklayınca açılıyor
Demir Ökçe'yi ortak olarak okuduk biz. Bir akşam yorumlayarak üzerinde konuşacağız. Sende katılırsın bize
Ben onu yıllık hedef/ okuduğum kitap olarak yapıyorum. Şok oldum 800 küsürü görünceAslında tek hedefim günde en az 50 sayfa okumak :) vaktim kalırsa 100e tamamlıyorum
HoşbuldumHoş geldiniz keyifli okumalar
Şah sultan ı yıllar önce okumuştum ve sevmiştim sizde keyifle okuyunKızıl veba/ jack london dün gece bitti
Kitapta olaylar, kızıl veba olarak bahsedilen salgından kurtulan öğretim görevlisi Prof. Smith karakterinden torunlarına anlatılarak işleniyor. Dünyada salgından kurtulan bir avuç insan kalıyor kabileler kuruyorlar. Uygarlıktan ilkel yaşama geçiş oluyor. Salgın yıllarında çete baskınları, yangınlar, açlık, ceset dolu sokaklar vs. anlatılıyor.
68 sayfalık kısacık bir kitap, sıkılmadan okudum. Coronadan bunalmışken bu kitabı okumak iyi geldi aslında beterin beteri varmış
yeni kitabım İskender Pala’dan Şah Sultan olacak. Dönüp dolaşıp yine PalaHerkese keyifli okumalar bol motivasyonlarrr
Ay yokkBen onu yıllık hedef/ okuduğum kitap olarak yapıyorum. Şok oldum 800 küsürü görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?