Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın, motivasyonum yerlerde.
Forumdaki mesajları bile okuyamıyorum birkaç gündür. Kitap da okuduğum yok.
Al benden de o kadar
Kafam o kadar dolu ki yapılacak işlerle hiçbir şeye tam odaklanamıyorum Ortak okumalardan sadece Huzur'a başlamıştım ama onu bile bitiremeyeceğim özür dilerim başkanım C Calcifer
Bu ayı resmen 2 kitapla kapatacağım çok üzülüyorum

Bu yorumun üzerine şansımı deneyeceğim beğenmezsem değiştiririm

Bilmiyorum ben de tam olarak niye böyle oldu, elime aldığım kitabı boş boş okuduğumu farkedip geri dönüyorum sürekli, dikkatimi veremiyorum. Böyle olunca da bitmek bilmiyor kitaplar. Sakin, sessiz bir ortam ve dinç bir zihne ihtiyacım var.
Ah aynı böyleyim ben de. Başladığım her şeyi yarım bıraktım. Ortak okumalardan da sadece bir tanesini bitirdim ama şu an mesajı yazarken onun ismi bile gelmiyor aklıma. Parfümün Dansı ile Huzur’a başlayamadım bile.

Teşekkür ederim işleyiş nasıl grupta bildirimi ne göre ne zaman yapıyoruz kısa Bi bilgi alabilir miyim
Hoşgeldiniz. İlk sayfada bilgiler mevcut. Kitap bitiminde bildirimi kitap bildirim topiğine yapıyoruz.

Teşekkür ederim işleyiş nasıl grupta bildirimi ne göre ne zaman yapıyoruz kısa Bi bilgi alabilir miyim
İlk sayfayı okuyabilirsiniz kafanıza takılan olursa cevaplarız. Burdan kitaplar hakkında konuşuyoruz yorumluyoruz. Biten kitaplarımızın bildirimini bildirim topiğine yapıyoruz

Kızıl veba/ jack london dün gece bitti
Kitapta olaylar, kızıl veba olarak bahsedilen salgından kurtulan öğretim görevlisi Prof. Smith karakterinden torunlarına anlatılarak işleniyor. Dünyada salgından kurtulan bir avuç insan kalıyor kabileler kuruyorlar. Uygarlıktan ilkel yaşama geçiş oluyor. Salgın yıllarında çete baskınları, yangınlar, açlık, ceset dolu sokaklar vs. anlatılıyor.
68 sayfalık kısacık bir kitap, sıkılmadan okudum. Coronadan bunalmışken bu kitabı okumak iyi geldi aslında beterin beteri varmış

yeni kitabım İskender Pala’dan Şah Sultan olacak. Dönüp dolaşıp yine Pala Herkese keyifli okumalar bol motivasyonlarrr

Selammm Bugünün okumaları tamamJack London Demir Ökçe’ye başladım bugün iki kitaptan da 50 şer sayfa okundu..
Sizinkilerin yaslari buyuk o zaman, Allah bagislasin ❤
Evet büyüttüm sayılır..Büyüğü 9 küçüğü 2.5 yaşında

Eklentiler

• 2E18BBF9-CE04-4945-86A9-84F75F03C010.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 33
Selammm Bugünün okumaları tamamJack London Demir Ökçe’ye başladım bugün iki kitaptan da 50 şer sayfa okundu..

Evet büyüttüm sayılır..Büyüğü 9 küçüğü 2.5 yaşında
Yıllık hedefin mi onlar

Hoş geldiniz keyifli okumalar
Hoşbuldum
Şah sultan ı yıllar önce okumuştum ve sevmiştim sizde keyifle okuyun
Mehfam cım teşekkür ederim. Baya saldım kendimi artık toparlanma zamanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…