- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.341
- 598
- 37
Sadece perde indirmekle kalmıyor ki. Yıka ütüle asBen de kalkabilirsem bir zahmet perdeleri yıkamam lazım.
KesinDinlense iyi, bol bol okur Şimdik
Başlayalım canım.
Okudum ben onu sonunu söyleyeyim mi ?
Yazdık Calcim bu ay çok kolay oldu hemen bitti yazacaklarım ve yeni C Capanin Gururu Teyom olmaya çok yakın hissediyorum kendimiDUYURU
Bildirim sayfasına sadece bitirdiğimiz kitapları yazar mısınız?
Hiç farketmez canım. Ben bitirdikçe yazıyorum mesela ama takip için yapıyorum. Nasıl raahat olursan öyle yapabilirsinYazdık Calcim bu ay çok kolay oldu hemen bitti yazacaklarım ve yeni C Capanin Gururu Teyom olmaya çok yakın hissediyorum kendimiBir de şey diyorum acaba ay sonu topluca yazılması senin işini kolaylaştırır mı
Teo sağolsun. Nazar hakkını sana kullanmış hahajaja640 sayfa okuma mı olur ya
Bana bakmıştı bir ara sana sekmiş olabilir nazar,kalkan kullanmıştım640 sayfa okuma mı olur ya
Okudum ben onu sonunu söyleyeyim mi ?
Kargo şirketleri çalışıyor ama şipariş vereceğin yer çalışıyormuAcaba sipariş versek kargo şirketleri çalışıyor mu bu süreçte? Bişey demezler inşallah
KitapyurduKargo şirketleri çalışıyor ama şipariş vereceğin yer çalışıyormu
Ben de bugün sipariş verecektim Bkm'yi eliyorum o zaman:) İzmir'e gelirken sadece 1 kitap alabildim yanıma o bitmeden gelmeleri lazımKitapyurduBkmkitap çok geç veriyor tedarik süreci çok uzunmuş.
Amazondan hiç alışveriş yapmadım ben. Daha önceleri kitapyurdu, Babil den aldım böyle uzun sürmemişti.Ben de bugün sipariş verecektim Bkm'yi eliyorum o zaman:) İzmir'e gelirken sadece 1 kitap alabildim yanıma o bitmeden gelmeleri lazım
Amazon'dan aldınız mı hiç?
Kızlar siz Amazon'dan alışveriş yaptınız mı?
Hasarsız ve hızlı geliyor mu?
Bkm den son alışverişimde 3. Günde çıktı kargom 4. Gün elimdeydi. Karantinada çalışıyorlar mı onu bilmiyorumKitapyurduBkmkitap çok geç veriyor tedarik süreci çok uzunmuş.
Kitap almadım amazondan normal alışveriş yapıyorum Ankara adresine istersem bazen aynı gün bile geldiği oluyorBen de bugün sipariş verecektim Bkm'yi eliyorum o zaman:) İzmir'e gelirken sadece 1 kitap alabildim yanıma o bitmeden gelmeleri lazım
C Calcifer yapmıştı baya uyguna almıştı hatta dur gelsin o yazar sanaBen de bugün sipariş verecektim Bkm'yi eliyorum o zaman:) İzmir'e gelirken sadece 1 kitap alabildim yanıma o bitmeden gelmeleri lazım
Amazon candır, 3 kere kitap alışverişi yaptım hepsi gayet sağlamdı.Ben de bugün sipariş verecektim Bkm'yi eliyorum o zaman:) İzmir'e gelirken sadece 1 kitap alabildim yanıma o bitmeden gelmeleri lazım
Yaptıklarımı yazıp rencide etmek istemiyorum arkadaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?