• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kizlar ekstra magnezyum kullanan var mi?
Hangi markayi kullaniyorsunuz
Ben efermag kullanıyorum kramp olmaya başlamıştı tam bende kullanmaya başladım iyi geldiğini düşünüyorum

Gebe okuluna ben de gidicem kızlar ama 4 kez gidicem o kadarlıkmış sadece benim gittiğim hastane öyle söyledi, daha çok hastanedeki doğum süreci nasıl ilerliyor sancı çekerken falan ebeler sancı odası refakatçi duş pilates topu neler yapılıyor vs bunları anlatacaklarmış, ücretlerin karşılanma durumu gibi bilgilendirmeler de olacakmış kasım ayında gidicez eşimle birlikte cumartesi günleri, yanlış hatırlamıyorsam her hafta 2 saat kalıcaz

Ben efermag kullanıyorum kramp olmaya başlamıştı tam bende kullanmaya başladım iyi geldiğini düşünüyorum

Gebe okuluna ben de gidicem kızlar ama 4 kez gidicem o kadarlıkmış sadece benim gittiğim hastane öyle söyledi, daha çok hastanedeki doğum süreci nasıl ilerliyor sancı çekerken falan ebeler sancı odası refakatçi duş pilates topu neler yapılıyor vs bunları anlatacaklarmış, ücretlerin karşılanma durumu gibi bilgilendirmeler de olacakmış kasım ayında gidicez eşimle birlikte cumartesi günleri, yanlış hatırlamıyorsam her hafta 2 saat kalıcaz
Aaa sizin hafta sonu da mı varmış çok iyiii , bizim sadece hafta içi olarak var

Aaa sizin hafta sonu da mı varmış çok iyiii , bizim sadece hafta içi olarak var
Evet iş açısından haftaiçi sıkıntı olacaktı bana da, bir de 35 hafta öncesinde gitmek gerekiyormuş sizde de böyle detaylar var mı acaba, ben son zamanlara bırakırım diyordum ama kasımda aradan çıkarıcam

Bana surekli yat demedi sadece bugun dus alma bir hafta da iliskiye girme dedi ama ben zaten evdeyim genelde oturuyorum pek bisey yapmiyorum. Gozunuz aydin umarim tum sonuclar iyi cikar ikimizin de . Beyin sivisinin artisindan ve ordaki genislemeden kaynakli soylediler daha da ilerlerse zeka geriligi gibi sebeplere yol acarmis tabi zorla sonlandirmazlar ama Allah korusun amniyosentez sonucu kotu cikarsa ve ihtimaller buysa bende cocugun vebaline giremem aci cekerek yasamasina yasitlarina uzaktan bakmasina ve bize bir sey oldugunda baskalarina muhtac yasamasina goz yumamam ama ben de olurum heralde onunla birlikte nasil kaldiricam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun sizin için çok dua edeceğim Allah temiz sonuçlar almanızı bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hem size hem bizlere

Sebep neydi canım yazmış mıydın ben mi kaçırdım acaba. Rabbim yardımcın olsun sorunsuz sıkıntısız geçsin ve sonuçlansız inşallah
Toksoplazma şüphesinden bebeğimin bağırsaklarında genişleme var sıvım artmış durumda. Toksoplazma gebeliğin başından beri net sonuç alamadım bu bulgular da olunca bebeğe geçip geçmediğine bakılacak 😔

Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun sizin için çok dua edeceğim Allah temiz sonuçlar almanızı bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hem size hem bizlere
Amin cok tesekkur ediyorum allah hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsin gercekten her sey bos

Amniyosentez sonucu çıkmış Allah çok şükür bir sorun yok rabbim tüm bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah 🙏🏻 manifestingbaby manifestingbaby canım dualarımdasın güzel haberler alacaksın Allah ın izniyle
Cok sevindim gercekten 3 hafta sonraki sonuclar miydi bunlar insallah benim de temiz cikar boyle haber vermek bana da nasip olur 🥺🙏

Denicem bakalım
Bu arada guncelleme yapayim biraz uykusuz gitmistim hastaneye 7.30dan beri de actim 11.20gibi anca doktordan cikip seker yuklemesini yapabildim doolayisiyla 1 saat de bekledim oldu saat 12.20 tam kan vermeye giricem tansiyonum dustu heralde hem midem bulandi hem elim ayagim bosaldi gozum karardi bi 5 dk falan surup gecti ama muhtemelen uzun sure ac kaldigim icin oldu

Evet iş açısından haftaiçi sıkıntı olacaktı bana da, bir de 35 hafta öncesinde gitmek gerekiyormuş sizde de böyle detaylar var mı acaba, ben son zamanlara bırakırım diyordum ama kasımda aradan çıkarıcam
Hiç öyle bi şey demediler bana, müsait olup gelmek istersen ara mutlaka bilgi al dediler 🐣

Bu arada guncelleme yapayim biraz uykusuz gitmistim hastaneye 7.30dan beri de actim 11.20gibi anca doktordan cikip seker yuklemesini yapabildim doolayisiyla 1 saat de bekledim oldu saat 12.20 tam kan vermeye giricem tansiyonum dustu heralde hem midem bulandi hem elim ayagim bosaldi gozum karardi bi 5 dk falan surup gecti ama muhtemelen uzun sure ac kaldigim icin oldu
Ben en ufak bi açlıkta öğürmeye başlıyorum ya , kendime sabırlar diliyorum o zaman, hayırlısı diyeyim 😂 size de geçmiş olsun iyisiniz şimdi ama dimi ? 🌸

Toksoplazma şüphesinden bebeğimin bağırsaklarında genişleme var sıvım artmış durumda. Toksoplazma gebeliğin başından beri net sonuç alamadım bu bulgular da olunca bebeğe geçip geçmediğine bakılacak 😔
Burda hepimiz aynı amaç için varız , hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak için bi şeyler paylaşıyoruz, birbirimize dualar ediyoruz . Eminim ki bütün arkadaşlarım da benimle aynı fikirdedir . Bir sürü gebenin hayır duasıyla bu stresli günleri de tez zamanda atlatacaksınız inşallah 🤲🏻 Allahım bütün sıkıntılarınızı , üzüntülerinizi hayırlara çıkarsın , daralan gönüllerinize ferahlık versin. Sağlıkla evladınıza , evladımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤️

Burda hepimiz aynı amaç için varız , hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak için bi şeyler paylaşıyoruz, birbirimize dualar ediyoruz . Eminim ki bütün arkadaşlarım da benimle aynı fikirdedir . Bir sürü gebenin hayır duasıyla bu stresli günleri de tez zamanda atlatacaksınız inşallah 🤲🏻 Allahım bütün sıkıntılarınızı , üzüntülerinizi hayırlara çıkarsın , daralan gönüllerinize ferahlık versin. Sağlıkla evladınıza , evladımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤️
Aminnn 🙏 çok çok teşekkür ederim ❤️

Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlar alın inşallah🙏🏻🙏🏻

Back
X