26 yaşımda üye olmuştumNegoo burda büyümüş helal olsunminnak bir tavukken dinozorluğa geçiş
Ben de tek olmadım ama kime hediye ettiğimi söylememben de bayağı bencilmişim yahu, kendi başıma tek başıma pro oldum
Hayırlı sabahlarBen de okuma günlüğümün düzenli olması açısından katılmak isterim. Nisan ayı için hedeflerim bunlar. Ay sonunda bildirim konusunda bitirdim demek için de aynı fotoyu paylaşmayı umuyorum :) Herkese huzurlu mutlu günler dilerim.
Eki Görüntüle 2814574
Tamam canımHavada Bulut dün bitti, biter bitmez Uzun Hikaye'ye başladımo da bitmek üzere ikisini birden yazayım. Sonra bildirim topigine toplu olarak hepsini yazacağım
Ay ne kadar utandım bilemezsin. Bundan sonra 20 kere bakıcam konu başlığınaTamam canım
Monte Cristo bende de var, ne zaman okursunuz?Benim guzelliklerim geldi bugunbuyuk bir mutlulukla dizdim kitapligima. Elimdeki kitaplar bitmeden kitap almam insallah daha
Son zamanlarda ne oluyor diyordum ben de meğer virüs kapmışımAma uyku kovid den benden
GünaydınGünaydınlar
15 gün artık geç kalkacağım çünkü evdeyim
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
nemesis
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
@ummhnisa
1 ay önce bunu paylaşmışımepey eklemişim üstüne
Eki Görüntüle 2838807
Akşam da yeni hedefleri belirleyeyim
Keyifli okumalar kızlar bayıldımBenim guzelliklerim geldi bugunbuyuk bir mutlulukla dizdim kitapligima. Elimdeki kitaplar bitmeden kitap almam insallah daha
Bilmiyorum kiMonte Cristo bende de var, ne zaman okursunuz?
Başka okuyacak var mı?
Son zamanlarda ne oluyor diyordum ben de meğer virüs kapmışım
Ne zaman
ettim ya niye etmeyeyimDua et demiştim de etmemişti zaten
Bu hikayede yanan ben oldum
Sen mutluysan biz de mutluyuz bu ay da tembellik yap litfenGünaydın kızlar. Sabah uyanıp tekrar uyudum, hala da uykum varkitap da okuyamadım hala, bu ay tenbel başladım
Uyuyabilsem anca uyurum çok seviyorum uyumayı )) zaten dışarı da çıkamıyorum bu güzel havada )Sen mutluysan biz de mutluyuz bu ay da tembellik yap litfen
Her yerde yakalarım sıkıntı yokAy ne kadar utandım bilemezsin. Bundan sonra 20 kere bakıcam konu başlığına
Ben ben. Beraber okuyalım ama Haziran da başlayalımMonte Cristo bende de var, ne zaman okursunuz?
Başka okuyacak var mı?
Son zamanlarda ne oluyor diyordum ben de meğer virüs kapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?