Körlük’ü okudunuz mu?Hoş geldiniz şu sıra genel olarak Görmek’i okuyoruz
Evet Körlük'ü ortak okuma yaparak okuduk. Hatta yorumlamasını yaparak üzerinde konuştukKörlük’ü okudunuz mu?
Hayırdır ne oldu
Hayırdır ne oldukötü emellerine alet edemezsin beni
Keşkeee, ders çalışıyordum, gerçi okuyordum ama bir kitabı baştan sona değil, kendi konuma lazım olan yerleri okuyorum. Bir de yazdıklarımı düzeltiyorum, kaç kez de kendi cümlelerimi okuyorum.kitap mı okuyodun Teo
Keşkeee, ders çalışıyordum, gerçi okuyordum ama bir kitabı baştan sona değil, kendi konuma lazım olan yerleri okuyorum. Bir de yazdıklarımı düzeltiyorum, kaç kez de kendi cümlelerimi okuyorum.
Evet canım, calci bildir dedi zaten. İnşallah bitince okuma kitaplarına devam edeceğim
Şaşırtmaca yapıyorumHayırdır ne oldukötü emellerine alet edemezsin beni
Yanlış topik ?
Mesajını düzenledin. Kimdi o etiketlediğinyooo doğru topik
Mesajını düzenledin. Kimdi o etiketlediğin
Yok canım hiç yormuyorum sen zahmet edip yorma o güzellik fışkırtan gözleriniKendini yormuyorsun inşallah
Ben onun konusunu bliyorsun sanmıştım yoksa söylerdim. Kitabın adından belli. Baş harflerine bak. Gizli Anların YolcusuPdf olarak okumaya basladigim ayse kulin gizli anlarin yolcusu kitabini 140 sayfa okumama ragmen yarim biraktim kizlar okumama karari aldim. Keske konusunu daha once arastirip okusaydim.konu cok farkli yerlere gitti ve benim okuyamayacagim bi kitap olduguna karar verdim.
Smdi pdf olarak mustafa kutlu nun ruzgarli pazar kitabina basladimbu arada oblomova da devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?