Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Limonsuzzcay ?

Ve oblomov biter gercekten cok guzel bi kitap. Uzun olmasindan dolayı biraz sıkılmış olabilirim ama kesinlikle okuyun. Kendinizde oblomovluk belirtilerini bulun
Yeni kitabim memduh sevket esendal dan ayaşlı ile kiracıları. Herkese keyifli okumalar diliyorum

Dikenlikler Prensi bitti. Annesi ve kardeşi gözlerinin önünde canice öldürülmüş, babasının da peşinde olduğu prensin intikam hikayesini anlatıyor. Tabi ana konu bu. Az da olsa fantastik öğeler barındırıyor eser. Genel olarak beğenmedim. Çok övgüsünü duymuştum ama bana göre değilmiş. Öncelikle dilini sevmedim çok sert sanki. Ama akıcıydı zaten fazlasıyla diyalog var. Baş karakterimiz büyümüş de küçülmüş biri. Etrafındakılar iriyarı, korkunç, güçlü, kurnaz haydutlar ama bizim dünkü civciv onlara kafa tutuyor, çok basit fikri onlardan önce düşünüp yaptırabiliyor. Etrafına topladıklarını korkuyla nasılsa yönlendiriyor. İçlerinden birini üç saniyede öldürüyor öbürleri de korkup itaat ediyorlar. Hiç inandırıcı değildi yani ) bu çocuk bu dikbaşlıkla ilk on dakikada öldürülmeli ) ha getirilen kıyaslamalar, kafasında hep dönen şunu şöyle öldürsem, bunu da böyle öldürsem gına getirdi bana. Bir de ben kitaplarda politik, kurnaz yapılmış oyunları, plan ve stratejileri severim ki bizimki yapıp sonra bile düşünmüyor. Serinin ilk kitabıydı ve devam etmeyeceğim.

uğultulu tepeler bitti:)

1800 lerde geçiyo olay:) ama karakterler tam kırmızı odalık. bir tane aklı başında normal insan yok masallah

aşk romanı olarak geçiyor ama bence aşktan ziyade saplantı ve kin üzerine kurulu. öyle kana kana aşk okumak isteyenler umduğunu bulamayabilir. ama kitap çok akiciydi hiç sıkılmadım ve çabuk bitti.

kitapta yazar yaşla ilgili hatalar da yapmış. genç dediği 45 yaşında yaşlı dediği 39 yaşında falan bı yerde 45 diyo kitabın ilerleyişine göre mümkün değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…