Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben şuraya duygu ve düşüncelerimi yazayım da dileyen biraz utanır, dileyen yarabbi şükür der.

derler ya bokunu çıkardı(k) diye ? tam o noktada(yız)!

önce profil notlarının bokunu çıkardı(k) silme yetkisini aldık, şimdi de beğendim beğenmedim butonunun bokunu çıkartıyorsunuz az kaldı onu da alacaklardı geçen hafta.

Mune , bize bir teklif getirdi yahu ben bunlara artık laf söylemeye utanıyorum ama bunlar suratının öbür tarafını dönüp birde bu tarafta yüz var diyorlar ne yapalım dedi.

Curly hemen bir eklenti ekledi ve günlük örnek veriyorum 50 beğeni, 25 beğenmedim, 10 şaşırdım zart zurt sınırları geldi. Hatırlarsınız geçen hafta beğenmedim veya beğendim tuşuna basınca hata veriyordu işte tam o gün, biz bunu deniyorduk işte...sürekli sitenin hata vermesinin sebebi getirilen sınırlama idi..

Sonra dedim ki yahu bunlar koca koca kadınlar, en fazla 2-3 kez basarlar beğenmedime sonra başka konuya geçer çünkü "bugün nasılsın" sorusuna "beğenmedim basacak kadar manyak değiller ya iptal edin bu uygulamayı" dedim. Böyle bir sınırlama getirmek üyelere hakarettir iye düşünürken ;

görüyorum ki o kadar manyakmışsınız, size ayıp yokmuş, içinizde bir manyak varmış...

ben bunları yazarken utandım da siz okurken hiç mi utanmayacaksınız inanın merak ediyorum, yazık kocaman kadınlar bir beğenmedim butonu yüzünden eşşek kadar adamdan bu azarı da yediler ya daha da söyleyecek sözüm yok...

inanın kocanıza üzüldüm, sizi yetiştiren anneye babaya üzüldüm

kadına şiddet ise bu yazı şiddetin ultrasıdır, dileyen beni kınayabilir ama bizimde sabrımız bir yere kadar cezaların da görüyoruz ki bir yaptırımı yok. Mune sen bayramda genel af çıkardın ya al af çıkardığın üyelerini tepe tepe kullan... kime kefil olduğunu, kimin için bizi şunu da yapalım, bunu da yapalım, cezaları silelim... al sildik sonuç bu işte...

şikayet bu konuda geldi bu sebeple konudan bir haber konu sahibi ve okurlarını tenzih eder onlara verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...

Son düzenleme:
Ne yazacağımı bilemedim sadece çok üzgünüm. Hak veriyorum size başka da bir şey yazamıyorum gerçekten

Neyseki düzenleme yaptınız, ilk şeklinde ben ne yaptım ki olmuştum

Ne yazacağımı bilemedim sadece çok üzgünüm. Hak veriyorum size başka da bir şey yazamıyorum gerçekten

ben şöyle iki kez daha okudum sinirle yazınca hatalar yaptım onları düzelteyim diye;

inanın çok samimi yazıyorum ben yazdıklarımdan

"çok utandım ama hiç üzülmedim..."

nooldu bu kadar yaw.. amma fırça yemişiz.. bir beğenmedim butonu ne kadar kötüye kullanılabilir ki
Neyse kitapta dünün acısını çıkardım 110 sf okumuşum bugün 70 sf kaldı, yarın biter diye umuyorum..

Bak herkes burada Teo. Kimse kitap okumuyor

ben okuyordum

İmparator Çay Bahçesi okudum biraz. Kafam karıştı. Neresi rüya neresi gerçek anlayamadım

Witcherın ilk 2 kitabı da öyleydi.. rüya mı gerçek mi geçmiş mi gelecek mi kafam çorba olmuştu belki de ben alıştım

Dimek sen okuyordun, hımmmmm

Yeni olduğun için gözden kaçırmış seni C Capanin Gururu Teyom tanıştınız mı siz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…