• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ELAZIĞ
Palu Surp Lusavoriç Kilisesi, Keban Barajı, Harput Ulu Cami

palukilise.jpg

Sofos-Harput-Kalesi-1-770x513.jpg

KEBAN_25.jpg

harput.JPG

Elazığ'dan herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar ❤️

@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
minik kalp0753 minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Iyi öglenlerrrrr

Animelerden söz açılmış, benim öğrencilik zamanlarında takip ettiğim bir seri vardı. Şeytan dürttü, altı yedi yıl aradan sonra, dur dedim bir bakayım ne olup bitiyormuş. Son zamanlarda fırsat buldukça açıp One piece izliyorum. Bu ay o yüzden de kitap okumamış olabilirim. 🤭
Sadece uyku öncesi okuyunca pek ilerlemiyor.
Kullanıcı adım da Natsume Yuujinchou serisindendi🤣

Ben de seni görünce sevindim ki :KK60:
Ama çok git gel yaptım galiba forumda, kopukluklar var arada 🤭
Tam o değişim zamanlarında uzaklaştıysam yine.🥺
Evet bir anda gittiler. zaten onlar reelden de görüştükleri için oraya taşıdılar arkadaşlıkları. Bir çoğu da gelmiyor. Ben de dışarıda kaldım zaten 🤷‍♀️

Evet bir anda gittiler. zaten onlar reelden de görüştükleri için oraya taşıdılar arkadaşlıkları. Bir çoğu da gelmiyor. Ben de dışarıda kaldım zaten 🤷‍♀️
Tek hatırladığım kitap hediyeleşme sistemleri falan vardı, çok hoşuma gitmişti 😹
Ama yeni kimseyi dahil etmiyorlardı galiba😹

Tek hatırladığım kitap hediyeleşme sistemleri falan vardı, çok hoşuma gitmişti 😹
Ama yeni kimseyi dahil etmiyorlardı galiba😹
Evet onlar benden de çok önce kurmuşlar grupları. Ben de hediyeleştim bu arada çoğuyla :D Sağolsunlar kitap gönderdiler. Yılbaşı hediyeleşmesine eklediler beni. Hatta yüzyüze bile görüştüm üçüyle

benim de kıymetimi bilmemişsin. Cevher yanı başındaymış :KK70: sırf kargo parası ödemiyorum diye sevmemişsin beni:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X