Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar
Witcher serisi an itibarıyla bitmiştir
Hikaye Gerald adında bir canavar avcısı (witcher) nın hikayesiyle başlıyor daha sonra kaderini onu bağladığı 2 kişi daha hikayeye katılıyor.. çok kalabalık bir karakter kadrosu ve devasa bir evren var.. kişileri takip etmek zor bu yüzden kitabı okurken yanında bir defter tutmak faydalı olabilir.. her kitap ortalarda biraz yavaşlıyor.. kralların görüşmeleri, büyücülerin toplantıları derken nereden baksan 100 sf olayların politik yönü anlatılıyor.. bana göre biraz karanlık bir kitaptı devamlı savaş, vahşet, ölüm, tecavüz, iğrenç planlar, kötü insanlar.. kısacası peri masalı değildi..

Kitaptalarda en çok hoşuma giden konunun tek düze bir şekilde tek ağızdan anlatılmaması.. bir olayın başı ana karakter tarafından anlatılarak başlıyorsa, sonra yan karakterin ağzından, sonra olaylara tanık olmuş birinin ağzından, sonra olayın devamını rüyasında gören birinin tarafından ve sonununda oradaki bir kedi yada köpeğin gözündan anlatılabiliyor (bilmem anlatabildim mi ) hatta 6. Kitapta biri orada olsaydı göreceklerini anlatıyordu

Kitabın sonu beklediğim gibi değildi ama bu kadar karanlık bir kitapta ancak bu kadarı olurdu sanırım ayrıca sonunda açık kapı bırakılmış sanırım devamı gelebilir..

Sözün özü eğer vahşet okumak ve ağır politika sizi yormuyorsa kesinlikle tavsiye ederim.
Notum: 7/10

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…