Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Animelerden söz açılmış, benim öğrencilik zamanlarında takip ettiğim bir seri vardı. Şeytan dürttü, altı yedi yıl aradan sonra, dur dedim bir bakayım ne olup bitiyormuş. Son zamanlarda fırsat buldukça açıp One piece izliyorum. Bu ay o yüzden de kitap okumamış olabilirim.
Sadece uyku öncesi okuyunca pek ilerlemiyor.
Kullanıcı adım da Natsume Yuujinchou serisindendi

Ben de seni görünce sevindim ki
Ama çok git gel yaptım galiba forumda, kopukluklar var arada
Tam o değişim zamanlarında uzaklaştıysam yine.
Evet bir anda gittiler. zaten onlar reelden de görüştükleri için oraya taşıdılar arkadaşlıkları. Bir çoğu da gelmiyor. Ben de dışarıda kaldım zaten

Evet bir anda gittiler. zaten onlar reelden de görüştükleri için oraya taşıdılar arkadaşlıkları. Bir çoğu da gelmiyor. Ben de dışarıda kaldım zaten
Tek hatırladığım kitap hediyeleşme sistemleri falan vardı, çok hoşuma gitmişti
Ama yeni kimseyi dahil etmiyorlardı galiba

Tek hatırladığım kitap hediyeleşme sistemleri falan vardı, çok hoşuma gitmişti
Ama yeni kimseyi dahil etmiyorlardı galiba
Evet onlar benden de çok önce kurmuşlar grupları. Ben de hediyeleştim bu arada çoğuyla Sağolsunlar kitap gönderdiler. Yılbaşı hediyeleşmesine eklediler beni. Hatta yüzyüze bile görüştüm üçüyle

benim de kıymetimi bilmemişsin. Cevher yanı başındaymış sırf kargo parası ödemiyorum diye sevmemişsin beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…