- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
bir kaç hafta uzaklaşmak istemiş geri dönecek.@H M nasıl ya şaka mı bu kızlar bilginiz var mı ? Sabah burdaydı daha
Iyi öglenlerrrrrELAZIĞ
Palu Surp Lusavoriç Kilisesi, Keban Barajı, Harput Ulu Cami
Elazığ'dan herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Geçmiş olsunDaha iyiyim canım sağ ol
Bunu bana nasıl yaparsın Natsume. Oysa ki ben seni görünce ne kadar sevinmiştimCalci demek o senin eski nickti
O nicki hatırlıyorum ama uzun zaman da oldu ben sizi iki ayrı kişi sanıyordum
Ben de seni görünce sevindim kiBunu bana nasıl yaparsın Natsume. Oysa ki ben seni görünce ne kadar sevinmiştim
Evet bir anda gittiler. zaten onlar reelden de görüştükleri için oraya taşıdılar arkadaşlıkları. Bir çoğu da gelmiyor. Ben de dışarıda kaldım zatenBen de seni görünce sevindim ki
Ama çok git gel yaptım galiba forumda, kopukluklar var arada
Tam o değişim zamanlarında uzaklaştıysam yine.
Tek hatırladığım kitap hediyeleşme sistemleri falan vardı, çok hoşuma gitmiştiEvet bir anda gittiler. zaten onlar reelden de görüştükleri için oraya taşıdılar arkadaşlıkları. Bir çoğu da gelmiyor. Ben de dışarıda kaldım zaten
Evet onlar benden de çok önce kurmuşlar grupları. Ben de hediyeleştim bu arada çoğuylaTek hatırladığım kitap hediyeleşme sistemleri falan vardı, çok hoşuma gitmişti
Ama yeni kimseyi dahil etmiyorlardı galiba
Yaa çok güzel olmuşEvet onlar benden de çok önce kurmuşlar grupları. Ben de hediyeleştim bu arada çoğuylaSağolsunlar kitap gönderdiler. Yılbaşı hediyeleşmesine eklediler beni. Hatta yüzyüze bile görüştüm üçüyle
benim de kıymetimi bilmemişsin. Cevher yanı başındaymışEvet bir anda gittiler. zaten onlar reelden de görüştükleri için oraya taşıdılar arkadaşlıkları. Bir çoğu da gelmiyor. Ben de dışarıda kaldım zaten
Bir de hava atmışsın ayrıcalıklı üyeyim diyebenim de kıymetimi bilmemişsin. Cevher yanı başındaymışsırf kargo parası ödemiyorum diye sevmemişsin beni
Ama öyleydim. Her ay kitap alıyordum o sıra. hatta ay içinde de ayrı sipariş veriyordumBir de hava atmışsın ayrıcalıklı üyeyim diye
Sevilmemek için kaşınmış dimiBir de hava atmışsın ayrıcalıklı üyeyim diye
İlk nazarı ben mi başlatmışım. Sen ordan mı taktın bana kafayı yoksaAma öyleydim. Her ay kitap alıyordum o sıra. hatta ay içinde de ayrı sipariş veriyordumnazar ettin almıyorum artık
Kesinlikleeee. Gerçi kendini gizlemeden gelmiş tekrar. İnsan nickini değiştirirSevilmemek için kaşınmış dimi
Senin için üye olmuş. Sana daha yakın olmak için de ferfecire gelmişİlk nazarı ben mi başlatmışım. Sen ordan mı taktın bana kafayı yoksa
Kesinlikleeee. Gerçi kendini gizlemeden gelmiş tekrar. İnsan nickini değiştirir
Bak bu kadarı işyerinde bir bu kadar da evde varİlk nazarı ben mi başlatmışım. Sen ordan mı taktın bana kafayı yoksa
Kesinlikleeee. Gerçi kendini gizlemeden gelmiş tekrar. İnsan nickini değiştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?