- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 34
Vakti bol herhal :))Az once temmuz ayinda 16 kitap okuyan bi kizin videosunu izledim. Kiz bildiginiz okumuş
Hangi eserleri okuduğunu bilmiyorum ama bence ne okuduğumuz ne kadar okuduğumuzdan daha önemliAz once temmuz ayinda 16 kitap okuyan bi kizin videosunu izledim. Kiz bildiginiz okumuş
Hiç vallaVakti bol herhal :))
Yada hic uyumuyor
Seni utandırmamak için bir adım öne geçmim derken olmuyor böyle teo birimiz utanmalıyızCanım benimmmm, benden bir tane daha
Maksat sayı ise 2 günde bir Sarah Jio kitabı okurum ay sonu 15 kitap eder ne bileyim
Yememiş içmemiş okumuş işteAz once temmuz ayinda 16 kitap okuyan bi kizin videosunu izledim. Kiz bildiginiz okumuş
Kastettiğim çerez kitap olduğu. Edebi bir dil göremedim ben kitaplarında. Pembe dizi tadında hemen oku bitirÜst üste okuyamam ben sarah jio ya
Dinlenmeye çalışıyorum. Sabah geldim daha. Ev harman yeri gibi
Accık yüzümm kızardıSeni utandırmamak için bir adım öne geçmim derken olmuyor böyle teo birimiz utanmalıyız
Eeee Calci hanım olsun o kadarDinlenmeye çalışıyorum. Sabah geldim daha. Ev harman yeri gibi
Zaten çok okuyanları nazar edenler var bu sayfada gaptanım, temkinli olmakta fayda varIyi geceler
Tatilin son gunu. Ihsan Oktay Anar in puslu kitalar atlasi 10sayfa okudum.
Ise donecegim icin hafta ici hergun 10-15 sayfa okumayi hedefliyorum. Izin gunlerim haric
Birde biraz zor geldi ilk sayfalar. Zor dedigim agir. Bilmedigim birkac kelime var. Ama konusu 10 Sayfa okusamda guzel gibi
Bana etmesinler. Turkcemi gelistircem,aciyin banaZaten çok okuyanları nazar edenler var bu sayfada gaptanım, temkinli olmakta fayda var
Sana gaptan diyenlere dikkat etBana etmesinler. Turkcemi gelistircem,aciyin bana
Çocuğun odası son gün geldi evi toparlayamadımAccık yüzümm kızardı
Eeee Calci hanım olsun o kadar
HadiSana gaptan diyenlere dikkat et
En son bunu diyen diğer ay kitap okuyamadıHadi
Yok yok yapmaz bana nazar filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?