Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az once temmuz ayinda 16 kitap okuyan bi kizin videosunu izledim. Kiz bildiginiz okumuş
Hangi eserleri okuduğunu bilmiyorum ama bence ne okuduğumuz ne kadar okuduğumuzdan daha önemli
Maksat sayı ise 2 günde bir Sarah Jio kitabı okurum ay sonu 15 kitap eder ne bileyim
Vakti bol herhal :))
Yada hic uyumuyor
Hiç valla

Iyi geceler
Tatilin son gunu. Ihsan Oktay Anar in puslu kitalar atlasi 10sayfa okudum.
Ise donecegim icin hafta ici hergun 10-15 sayfa okumayi hedefliyorum. Izin gunlerim haric

Birde biraz zor geldi ilk sayfalar. Zor dedigim agir. Bilmedigim birkac kelime var. Ama konusu 10 Sayfa okusamda guzel gibi

Son düzenleme:
Iyi geceler herkese. Son zamanlarda cok aktif olamadim cunku pek elime kitap alamadim. Bu ay bir kitap okudum sadece, uzun zamandir okumayi istedigim Ince Memed serisinin ilk kitabi. Cok ipucu vermeden bahsetmek istiyorum. Kitap bastan sona toplumsal olaylari, ezilen insanlarin hikayesini konu almis. Bu kadar gec kaldigim icin cok uzuldum. Su gibi akip gitti. Bu ay aslinda cok yogundum ama bu yogunlugun icinde bile bitirebildim. Hala okumayan varsa siddetle tavsiye ederim. Yanimda ikinci kitap da var. Bu ay da onu okumayi planliyorum.

Zaten çok okuyanları nazar edenler var bu sayfada gaptanım, temkinli olmakta fayda var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…