Bir iki ay unutturdun kendini, bu ay atağa geçtinKurt Gölü
John Verdon imzalı polisiye bir roman. Kurgusu çok iyi. 4 cinayet ve hedefteki tek isim hipnoz terapisti psikolog Hammond. Esrarengiz konusu ve işleyişiyle roman çok sürükleyici. Tavsiye ederim.
Uçabileceğini Hayal Eden Tavuk
Bu bir çocuk kitabı. Kızıma aldığım kitapları okumayı ihmal etmiyorum. Çocuk edebiyatı okumayı da seviyorum. Tek isteği bulunduğu ortamdan çıkmak ve yumurtladığı yumurtalara annelik yapmak olan Filiz adındaki tavuğun öyküsü. Güzeldi hoştu kitap. Beğenebilir bebeler
Sitenin fanı işteNası nası
Bir iki ay unutturdun kendini, bu ay atağa geçtin
Hıhıı tam dişimize göreNe varmış sitefanımda ben seviyorum ultra ince hikayelerini
Tutunanlara +1...@bonusben tutundum bi tek
yıkılmadım ayaktayım....
Verdon en sevdiğim polisiye yazarıKurt Gölü
John Verdon imzalı polisiye bir roman. Kurgusu çok iyi. 4 cinayet ve hedefteki tek isim hipnoz terapisti psikolog Hammond. Esrarengiz konusu ve işleyişiyle roman çok sürükleyici. Tavsiye ederim.
Uçabileceğini Hayal Eden Tavuk
Bu bir çocuk kitabı. Kızıma aldığım kitapları okumayı ihmal etmiyorum. Çocuk edebiyatı okumayı da seviyorum. Tek isteği bulunduğu ortamdan çıkmak ve yumurtladığı yumurtalara annelik yapmak olan Filiz adındaki tavuğun öyküsü. Güzeldi hoştu kitap. Beğenebilir bebeler
Dök içini tutmaLife light Levaiz bilidim böyle olacağını hahaha
Levaiz de gelsin Gray'ın ağzını birlikte kıralımDök içini tutma
Akşamdandır yoktun zatenLevaiz de gelsin Gray'ın ağzını birlikte kıralım
Ben kitap okumaya gidiyorum
Çok iyi gerçekten. Ben seriyi okumadım. Dave Gurney serisini. Ama seviyorum bu tarzları. Dün bir Migren atağında bitirdim kitabı. Sonra bir ilaç içip dinlendim.Tutunanlara +1...
Ama çok ince bir ip, düşmek ile düşmemek arasında. Yani nasıl anlatsam tutunmuş gibi duruyor, ama bakınca eli boş gibi. ( İçimdeki Olric sus!)
Verdon en sevdiğim polisiye yazarı
Son kitabı hariç tüm seriyi okudum
Teocuğum sonunda bitmiş demir ökçeAkşamdandır yoktun zatenben de bir dedektiflik kitabına başladım
He ya ne zor okudum. Aslında akıcı bir kitap niye öyle oldu bilmiyorumTeocuğum sonunda bitmiş demir ökçeben kitabı unuttum
Life light Levaiz bilidim böyle olacağını hahaha
Yaa işte tam ağız burun dalmalık dimiLevaiz de gelsin Gray'ın ağzını birlikte kıralım
Ben kitap okumaya gidiyorum
Bu ay Stefan Zweig anca kurtarır bizi
GunaydinGünaydınlar efendim
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
N Noraa89
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
T Tamam
Arrietty_
Boncobo
hardyandholl
N nebula21
LeYli NaR
@Hypatia 00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?