- 11 Haziran 2018
- 17.080
- 96.705
- 598
- 31
Aha bi Bağcılar styla daha yakaladımJes hanım,böyle yazmışsınız ama Bağcılar diyip geçmeyin,onun da bir gururu var..kırdınız beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha bi Bağcılar styla daha yakaladımJes hanım,böyle yazmışsınız ama Bağcılar diyip geçmeyin,onun da bir gururu var..kırdınız beni
GunaydiiinDeğirmenağzı Plajı, Kızılcapınar Baraj Gölü, sofular Mağarası, Harmankaya Şelalesi
Eki Görüntüle 2907072
Eki Görüntüle 2907073
Eki Görüntüle 2907074
Eki Görüntüle 2907075
Son ilimiz olan Zonguldak'tan herkese günaydınlar ve hayırlı Cumalar
81 ilimizi hep beraber gezdik ve artık bitti. Bundan sonra günaydınları nasıl yapayım bu konuda fikirlerinizi bekliyorum
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
Yaa nasil guzel fikir aslinda keske hep ayni sehirlerde olsakKızlar Marmaris'te olan yok mu aramızda ben de olmayan kitabı ondan alsam okusam temiz temiz geri versem ki o da benim kitaplığımdan faydalansa![]()
Günaydın herkeseDeğirmenağzı Plajı, Kızılcapınar Baraj Gölü, sofular Mağarası, Harmankaya Şelalesi
Eki Görüntüle 2907072
Eki Görüntüle 2907073
Eki Görüntüle 2907074
Eki Görüntüle 2907075
81 ilimizi hep beraber gezdik ve artık bitti. Bundan sonra günaydınları nasıl yapayım bu konuda fikirlerinizi bekliyorum
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
GünaydınDeğirmenağzı Plajı, Kızılcapınar Baraj Gölü, sofular Mağarası, Harmankaya Şelalesi
Eki Görüntüle 2907072
Eki Görüntüle 2907073
Eki Görüntüle 2907074
Eki Görüntüle 2907075
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
Evet daha doğrusu kitabın dizisi Anne With An Ebu anne with an e dizisinin kitabı dimi ?
diziyi izlediniz mi ?
Evet daha doğrusu kitabın dizisi Anne With An EÜç bölüm izledim diziyi sonra Netflix üyeliğimi iptal ettim. Çocukken çizgifilmini izlemiştim ama çok severim.
Şimdi kanki Orta yaşlı bir kız ve erkek kardeş var beraber yaşıyorlar bunlar. Çiftlik evi gibi bir evde. Bunlar diyorlar ki bir erkek çocuk evlat edinelim, bize işlerde yardım etsin. Ama yanlışlıkla bunlara bir kız çocuk geliyor. Bunun üzerine gelişenler.yeşilin kızı serisinin konusu ne
Ya bir de dizi kitaplara göre çok daha dramatize edilmiş.bana o dizi çok ağır geldi, kızın bakış açısı bana göre çok fazla romantik :) 3-4 bölümden sonra bıraktım. belki devam etsem severdim bilemiyorum.
Ya bir de dizi kitaplara göre çok daha dramatize edilmiş.
Kitapta dram da polyannacılık da daha dengeli. Mesela o ilk bölüm müydü ikinci bölüm müydü orada kızı Marilla'nın broşunu çaldı diye yetimhaneye geri gönderiyorlardı falan ya öyle bir şey yok kitapta. Marilla broşumu kaybettiğini itiraf etmezsen seni kilisenin pikniğine göndermem diyor. Anne de kaybetmemiş olduğu halde pikniğe gidemeyeceğim korkusuyla ben nehire düşürdüm diyor. Marilla da gitmesine izin vermiyor. Sonra Marilla broşunu buluyor. Anne'in suçsuz olduğu anlaşılıyor ve Anne pikniğe gidiyor.kızın o herşeye inanışmaz iyimser, söylenen her kötü şeyi iyi tarafından alıp safça bir niyetle cevap veren hali sinirimi bozdu :)
hatta epey düşündüm ben mi kötüyüm diye
Kitapta dram da polyannacılık da daha dengeli. Mesela o ilk bölüm müydü ikinci bölüm müydü orada kızı Marilla'nın broşunu çaldı diye yetimhaneye geri gönderiyorlardı falan ya öyle bir şey yok kitapta. Marilla broşumu kaybettiğini itiraf etmezsen seni kilisenin pikniğine göndermem diyor. Anne de kaybetmemiş olduğu halde pikniğe gidemeyeceğim korkusuyla ben nehire düşürdüm diyor. Marilla da gitmesine izin vermiyor. Sonra Marilla broşunu buluyor. Anne'in suçsuz olduğu anlaşılıyor ve Anne pikniğe gidiyor.
seri seri e güzelmiş o zamanŞimdi kanki Orta yaşlı bir kız ve erkek kardeş var beraber yaşıyorlar bunlar. Çiftlik evi gibi bir evde. Bunlar diyorlar ki bir erkek çocuk evlat edinelim, bize işlerde yardım etsin. Ama yanlışlıkla bunlara bir kız çocuk geliyor. Bunun üzerine gelişenler.
Bir kitap /film faciası daha mıo zaman kitabı daha mantıklı :)
çok az kitabın dizisi/filmi başarılı zaten.
yüzüklerin efendisi ve hobbit'i izlemek daha keyifliydi mesela benim için.
Günaydın canlar hayırlı cumalar![]()
İplik mi o![]()
Çaktırma![]()
Niyet önemli be hemşirelerŞimdiye kadar gördüğüm en orijinal çay![]()