Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar Marmaris'te olan yok mu aramızda ben de olmayan kitabı ondan alsam okusam temiz temiz geri versem ki o da benim kitaplığımdan faydalansa😁
Yaa nasil guzel fikir aslinda keske hep ayni sehirlerde olsak 🤩🤗

Evet daha doğrusu kitabın dizisi Anne With An E 😊 Üç bölüm izledim diziyi sonra Netflix üyeliğimi iptal ettim. Çocukken çizgifilmini izlemiştim ama çok severim.

bana o dizi çok ağır geldi, kızın bakış açısı bana göre çok fazla romantik :) 3-4 bölümden sonra bıraktım. belki devam etsem severdim bilemiyorum.

yeşilin kızı serisinin konusu ne
Şimdi kanki Orta yaşlı bir kız ve erkek kardeş var beraber yaşıyorlar bunlar. Çiftlik evi gibi bir evde. Bunlar diyorlar ki bir erkek çocuk evlat edinelim, bize işlerde yardım etsin. Ama yanlışlıkla bunlara bir kız çocuk geliyor. Bunun üzerine gelişenler.

kızın o herşeye inanışmaz iyimser, söylenen her kötü şeyi iyi tarafından alıp safça bir niyetle cevap veren hali sinirimi bozdu :)
hatta epey düşündüm ben mi kötüyüm diye
Kitapta dram da polyannacılık da daha dengeli. Mesela o ilk bölüm müydü ikinci bölüm müydü orada kızı Marilla'nın broşunu çaldı diye yetimhaneye geri gönderiyorlardı falan ya öyle bir şey yok kitapta. Marilla broşumu kaybettiğini itiraf etmezsen seni kilisenin pikniğine göndermem diyor. Anne de kaybetmemiş olduğu halde pikniğe gidemeyeceğim korkusuyla ben nehire düşürdüm diyor. Marilla da gitmesine izin vermiyor. Sonra Marilla broşunu buluyor. Anne'in suçsuz olduğu anlaşılıyor ve Anne pikniğe gidiyor.

Kitapta dram da polyannacılık da daha dengeli. Mesela o ilk bölüm müydü ikinci bölüm müydü orada kızı Marilla'nın broşunu çaldı diye yetimhaneye geri gönderiyorlardı falan ya öyle bir şey yok kitapta. Marilla broşumu kaybettiğini itiraf etmezsen seni kilisenin pikniğine göndermem diyor. Anne de kaybetmemiş olduğu halde pikniğe gidemeyeceğim korkusuyla ben nehire düşürdüm diyor. Marilla da gitmesine izin vermiyor. Sonra Marilla broşunu buluyor. Anne'in suçsuz olduğu anlaşılıyor ve Anne pikniğe gidiyor.

o zaman kitabı daha mantıklı :)
çok az kitabın dizisi/filmi başarılı zaten.
yüzüklerin efendisi ve hobbit'i izlemek daha keyifliydi mesela benim için.

Şimdi kanki Orta yaşlı bir kız ve erkek kardeş var beraber yaşıyorlar bunlar. Çiftlik evi gibi bir evde. Bunlar diyorlar ki bir erkek çocuk evlat edinelim, bize işlerde yardım etsin. Ama yanlışlıkla bunlara bir kız çocuk geliyor. Bunun üzerine gelişenler.
seri seri e güzelmiş o zaman
kitapçıya gidince bakayım

o zaman kitabı daha mantıklı :)
çok az kitabın dizisi/filmi başarılı zaten.
yüzüklerin efendisi ve hobbit'i izlemek daha keyifliydi mesela benim için.
Bir kitap /film faciası daha mı :( Ahh minnoş kalbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X