Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bin muhteşem güneş'i de tavsiye ederim.

yıllaaaar önce okuduğum harika kitaplar ikisi de.
Ve Dağlar Yankılandı'yı tavsiye etmem. Güzel ama bu iki kitabı okuyan biri için tatmin edici değil. İlk o kitaptan başlanırsa sevilir ama son okunursa zorlama gibi durur

cidden bana hiçbişi yazmamış ya la

Ve Dağlar Yankılandı'yı tavsiye etmem. Güzel ama bu iki kitabı okuyan biri için tatmin edici değil. İlk o kitaptan başlanırsa sevilir ama son okunursa zorlama gibi durur

ben ilk ikisini okuyup en son ve dağlar yankılandı yı almıştım. gerçekten tatmin etmemişti. o nedenle yarım kalmıştı.
ilk ikisi çıtayı everest yapmıştı çünkü.

ben ilk ikisini okuyup en son ve dağlar yankılandı yı almıştım. gerçekten tatmin etmemişti. o nedenle yarım kalmıştı.
ilk ikisi çıtayı everest yapmıştı çünkü.
Ya ne bilim o iki kitaptan sonra çok sönük kalmıştı. Yazarın hatrına bitirdim. Sanırım sayfaları da atlayarak okumuştum
yanlış anlaşılmasın kitap güzel gayet ama son okunursa cıks

Beni anlatmışsın calci Nego Didiydi ben dat alamadım didiydi bi de ben bakim demenin ne anlamı varıdı

Ya ne bilim o iki kitaptan sonra çok sönük kalmıştı. Yazarın hatrına bitirdim. Sanırım sayfaları da atlayarak okumuştum
yanlış anlaşılmasın kitap güzel gayet ama son okunursa cıks

aynı fikirdeyim.
hele ki uçurtma avcısı...
yani bin muhteşem güneş de onun yanında sönüktü bence.

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…