Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ooo çok sevdiğim bir yerrrr
bunu doğumgünü hediyesi olarak alıyorum kuzum, sabah sabah ilaç gibi geldi
Sağlıklı huzurlu yaşlar diliyorum
Alıntılar cok anlamli geldi bana.okuyacaklarimin listesine ekliyorum

Sağlıklı huzurlu yaşlar diliyorum

Alıntılar cok anlamli geldi bana.okuyacaklarimin listesine ekliyorum
Bu yüzden alıntı ve yorum istiyorum. Sadece okuyup geçmek bize faydalı ama yorum yapınca başkası da etkilenip okumak istiyor. Mesela bu kitabı bana MelodiminEsi tavsiye etti, ben kitap kapağına aşık oldum resmen

Bu ne güzel kitap kapağı böyle sadece kapağa bakarak ilk gördüğümde alabilirdim bu kitabı

Bu ayin kitabini alali 1 ay oldu ama siparişimde olan ama malesef trslim edilmeyen ugultulu tepeleri okumadan bu ayki kitaba gecmeyecegim. Simdi elimde okunacak 2 kitabim kaldi onlari da okuyup siparis verecegim favori listem sayenizde baya kabardi Siparisler gelsin uğultulu tepelerden sonra bu ayki okumaya gecerim. Ama bi hevesim kirilmadi degil yorumlardan sonra. Hanginiz secmisti bu kitapları 2022 secimleri ne zaman simdiden listeyi merakla bekliyorum

Aralık ayında 2022 ortak okumalarını seçeriz inşallah. 2020/Ocak ortak okuma belirlendi bu arada. Nietzsche Ağladığında

KİTAPSEPETİ sitesine bakmanı öneririm %50 indirim + sepette 10 TL 20 TL indirim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…