Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben amsterdamda bir eğitimde tanışmıştım danimarkalı biri ile. baya tartışmıştı benimle daha doğrusu o karikatürleri falan savunmuştu. gıcık olmuştum.
Ben 2.5 ay kadar helsinkide kaldım orda çok Danimarkalı var, senin dediğin türden olan tipler de var. Ama çok ılımlı olanlara denk geldim. Yüzdeye vurunca hangileri ağırlıkta inan anlaması zor. Belki ılımlı olanlar da içten içe savunuyordur. Finler danimarkalılara göre daha iyi olabilir.

Yalnız ben hiç sevemedim çok kasvetli ülkeler yavrum ya

Memleketim

Seker portakali ve Usta ve Margarita i okuyorum bende.
Seker portakali cok seker cidden. 2.bolumu bitirdim. Bakalim nasil devam edecek.
Usta ve Margarita da degisik. Pek fazla okumadim daha. PDF den zorlaniyormusum C Calcifer
Devlet kutuphanesinden buldum dun. Siparis ettim, ne zaman gelir belirsiz

soğuklar yaa
ben soğuk sevmem
kuzey ışıklarını çok merak ediyorum ama gidip yaşamak bence mimkin değil

Günaydııın güzel bir gün olsun Kadın Seri Katiller'i okuyorum ama sanırım ara vereceğim. Ağır geldi. Araştırma tarzı olduğundan sanırım. Suç belgeselleri gibi bir kerede okurum sanmıştım ama olmuyor.

Günaydın başkan ve kitap sever kizlar Su anda hayvan çiftliğini okuyorum

günaydın:)

ben kurma kız ve İskandinav mitleri okuyorum:)
uzun zamandır yoğunlaşıp verimli okuyamadım inşallah bu hafta verimli gecer

Geldin de hiç geldim demiyorsun

Günaydın minnoşlar
Usta ve Margarita’ya başlamak niyetindeyim bugün.

An itibariyle kreşte değerler eğitimi derslerine başladım hala fırsat bulup okuyamadım bir şey otuzunda kadın var elimde

Günaydın kızçelerim

carlos maria domingues - kağıt ev okuyorum suc ve cezadan sonra cerez bi kıtaba ıhtıyacım vardı .

C Calcifer özellikle tl karşısında parası değersizlesen ülkeleri paylassan morelimiz düzelir

cnm bugün hiç okuyamadım ya bütün gün dışarıdaydım
ummhnisa kuzum sen de mi burdasıııın
Evet canım buradayım bende aslında tam benlik Bi topik ama okumalarım biraz yavaşladı o yüzden sık uğrayamıyorum.
Bizim takım ne güzel buraya gelmeye başladı burda da beraberiz
Ooo keyifle oku canım
Çok güzel Bi fikir bu ay başlıyalım hemen
Bende Afyon fuarından aldım sende görünce bana da okuma isteği geldi
Günaydımlaaaar
Gotik öyküler de son düzlüğe geldim bugün bitecek inşallah

Günaydınlar.
Büyülü dağ, Thomas Mann başladım

Ben de mecburiyet kitabina basliycam. Ince kitaplar okuyup motive olmam lazim ☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…