Günaydın
FAS
Fas, Afrika Birliği’ne bağlı olmayan tek Afrika ülkesiydi. Taa ki; 33 yılın ardından 2017 senesinde bu birliğe katılmak için hazır olduğunu belirtene kadar. Özellikle son yıllarda bilhassa da Marakeş şehri oldukça popüler hale geldi ve ülke yönetimi de turizm faaliyetlerini arttırmış durumda.
Kuşkusuz; Avrupa’dan bir feribot ya da bir kaç saatlik uçak yolculuğu ile ulaşılabilir olması ve yaşamın ucuz olması Fas’a yapılan seyahatleri arttırmakta.
Fas hem çeşitli doğal güzellikleriyle büyülüyor hem eşsiz güzellikteki tarihi yapılar arasında kültürel zenginlik sunuyor hem de unutulmayacak deneyimler yaşatıyor. Tüm bunlar benim de uzun bir Fas seyahati yapmak isteme nedenlerimdendi.
Fas’tayken tüm güzel ürün ve hizmetleri satın almanın altın kuralı ise; pazarlık yapmak. Bir gelenek gibi de düşünülebilinir
Çöl deneyiminin yaşanabileceği, dağcıların hayranlık duyduğu sıradağlarda yolculuk etmeyi, okyanus kıyısı şehirlerinde sörf yapabilmeyi, tarihi ve kültürel yapılarda kendinizi özel hissetmeyi, el işçiliğinin ön plana çıktığı çarşılarına hayranlık duymayı, labirent sokaklarında kaybolmayı, masmavi semt veya şehirlerinde gezerken bir masal karakteri gibi ve ünlü meydanlarında bambaşka bir çağda yaşıyor gibi hissettirir.
Günaydınlarrrr, Hayırlı Cumalar
Akşama Uğultulu Tepeler yorumlamasını unutmayın
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Nego
Life light
@Bonus
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
elektra
@astrojurnal
@firdefs
@Blue_Black
@ummhnisa
@Nikinik
@_BuRc_
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
@SanSebastianCheesecake
@Mistik hanim
@anneshirley
@Pussuk
Günaydın hayırlı cumalar
FAS
Fas, Afrika Birliği’ne bağlı olmayan tek Afrika ülkesiydi. Taa ki; 33 yılın ardından 2017 senesinde bu birliğe katılmak için hazır olduğunu belirtene kadar. Özellikle son yıllarda bilhassa da Marakeş şehri oldukça popüler hale geldi ve ülke yönetimi de turizm faaliyetlerini arttırmış durumda.
Kuşkusuz; Avrupa’dan bir feribot ya da bir kaç saatlik uçak yolculuğu ile ulaşılabilir olması ve yaşamın ucuz olması Fas’a yapılan seyahatleri arttırmakta.
Fas hem çeşitli doğal güzellikleriyle büyülüyor hem eşsiz güzellikteki tarihi yapılar arasında kültürel zenginlik sunuyor hem de unutulmayacak deneyimler yaşatıyor. Tüm bunlar benim de uzun bir Fas seyahati yapmak isteme nedenlerimdendi.
Fas’tayken tüm güzel ürün ve hizmetleri satın almanın altın kuralı ise; pazarlık yapmak. Bir gelenek gibi de düşünülebilinir
Çöl deneyiminin yaşanabileceği, dağcıların hayranlık duyduğu sıradağlarda yolculuk etmeyi, okyanus kıyısı şehirlerinde sörf yapabilmeyi, tarihi ve kültürel yapılarda kendinizi özel hissetmeyi, el işçiliğinin ön plana çıktığı çarşılarına hayranlık duymayı, labirent sokaklarında kaybolmayı, masmavi semt veya şehirlerinde gezerken bir masal karakteri gibi ve ünlü meydanlarında bambaşka bir çağda yaşıyor gibi hissettirir.
Günaydınlarrrr, Hayırlı Cumalar
Akşama Uğultulu Tepeler yorumlamasını unutmayın
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Nego
Life light
@Bonus
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
elektra
@astrojurnal
@firdefs
@Blue_Black
@ummhnisa
@Nikinik
@_BuRc_
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
@SanSebastianCheesecake
@Mistik hanim
@anneshirley
@Pussuk
Çok güzelKitaplarım geldi , 1 kitabın stoğunu bulamadılar para iadesi yapmışlar
MuhteşemlerKitaplarım geldi , 1 kitabın stoğunu bulamadılar para iadesi yapmışlar
dimiiii teşekkkür ederimm :) evet ön bilgi aldım. arada insanın kendine gelmesi için böyle manevi bir tokatlanmaya ihtiyacı var bakalım nasıl hissedicem :)Muhteşemler
Dinle Küçük adam ı okurken tokat yiyor hissine kapilabilirsinama inanılmaz bir kitap
Kesinlikle öyle. Ben çok sevmiştim, tam olarak arada açıp açıp okunası bir kitap, senin de düşüncelerini merak ediyorum. Şimdiden keyifli okumalardimiiii teşekkkür ederimm :) evet ön bilgi aldım. arada insanın kendine gelmesi için böyle manevi bir tokatlanmaya ihtiyacı var bakalım nasıl hissedicem :)
Keyifli okumalarKitaplarım geldi , 1 kitabın stoğunu bulamadılar para iadesi yapmışlar
çook teşekkür ederimKesinlikle öyle. Ben çok sevmiştim, tam olarak arada açıp açıp okunası bir kitap, senin de düşüncelerini merak ediyorum. Şimdiden keyifli okumalar
Teşekkür ederimmKeyifli okumalar
Okumadım canım henüz bekliyorumEleadora zaman makinesini okudun mu
Muhteşemler
Gelmişler
Amazon sağ olsun hemen göndermişOkumadım canım henüz bekliyorum
Muhteşemlergeçen benim de elim gitti geldi bu can kadınlar serisine
Şimdiden keyifli okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?