- 24 Haziran 2015
- 40.431
- 156.012
- 798
Bende şaşırdım da ondan sordumOkumaz mı okudu da kimse yok. Üzülüyorum böyle olunca![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şaşırdım da ondan sordumOkumaz mı okudu da kimse yok. Üzülüyorum böyle olunca![]()
Iyi aksamlar
Oyle süsüm cicegim yok benim evdeminimalin de minimali olan bir ev
Latte kupa mi oglumun oyununa uydurdum
Arkadaki de onun son 2 aydir okudugu kitaplar/cizgi romanlar
Hem Garson u okuyorum hemde Elciyi
Eki Görüntüle 2938320
Çok özür dilerim Calci başım o kadar kötü ki ekrana bakamıyorumOkumaz mı okudu da kimse yok. Üzülüyorum böyle olunca![]()
Geçmiş olsun kuzumÇok özür dilerim Calci başım o kadar kötü ki ekrana bakamıyorum![]()
Bu kitabı bugün bir arkadaşım hediye etti bana.Sana çok hitap edeceğini düşündüm dedi ,birazdan başlıycam okumaya merak ediyorumBugun kahve kitap paylasimina nobetten katiliyorum. Kitabim bitmek uzere herkesin okumasini siddetle tavsiye ederimherkese iyi aksamlar bol okumalar
Eki Görüntüle 2938333
Bence çok iyi bir kitapBu kitabı bugün bir arkadaşım hediye etti bana.Sana çok hitap edeceğini düşündüm dedi ,birazdan başlıycam okumaya merak ediyorum
Bende çok beğenmiştimBu kitabı bugün bir arkadaşım hediye etti bana.Sana çok hitap edeceğini düşündüm dedi ,birazdan başlıycam okumaya merak ediyorum
Keyifle okuyacagina eminim canimBu kitabı bugün bir arkadaşım hediye etti bana.Sana çok hitap edeceğini düşündüm dedi ,birazdan başlıycam okumaya merak ediyorum
Bence çok iyi bir kitap![]()
Bende çok beğenmiştim![]()
Sizler beğenmişseniz güzeldir mutlaka. Bende severim umarimKeyifle okuyacagina eminim canim![]()
Nice senelere