• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Akıllı bir insan için en iyi arkadaş yine kendisidir "

"Iyi bir yüreğin olursa kapkara bir siyahi dahi olsan yüzün yine sevimli olur.Oysa kötü bir yürek en güzel yüzü bile çirkin ve sevimsiz kılabilir"

"Kötüleri cezalandırmak Tanrının işi;bizler bağışlamayı öğrenmeliyiz "
Uğultulu Tepeler

Kötü bir yürek en sevimlileri bile çirkinden de kötü yapar

İhanet ile şiddet iki ucu sivri oklara benzer; kullananları düşmanlarından beter yaralar

Ben ona kalbimi verdim, aldı parça parça edip öldürdü, sonra da gerisin geriye fırlattı. ınsanlar kalpleriyle duyarlar, ellen. o benim kalbimi mahvettiğine göre onun hakkında bir duygu beslememe imkan yok.

Alışkanlık denen şeylerin zevklerimizi , düşüncelerimizi bu kadar etkilemesi ne tuhaf.

Siz bir zavallısınız öyle değil mi? Yalnızsınız, tıpkı şeytan gibi; ve onun gibi kıskançsınız. Kimse sizi sevmiyor, öldüğünüzde arkanızdan kimse ağlamayacak! Ben sizin yerinizde olmak istemem!

Iyi aksamlar
Oyle süsüm cicegim yok benim evde 😂 minimalin de minimali olan bir ev 😂

Latte kupa mi oglumun oyununa uydurdum :KK45:
Arkadaki de onun son 2 aydir okudugu kitaplar/cizgi romanlar

Hem Garson u okuyorum hemde Elciyi ☺️

Eki Görüntüle 2938320

Ay saka gibi
Gecen sene okumusum ben bunu 😂
Diyorum hele cok tanidik geliyor. Usulca geri biraktim 😂

Yaşadıklarımı ancak benimle aynı kaderi paylaşan biri anlayabilir.

Gururlu insanlar kendileri için keder yaratırlar.

Sen rahata erdiğin zaman, ben cehennem azabı içinde kıvranıp duracağım; bu da mı korkunç bencilliğini susturmaya yetmiyor?

Sizin mutluluğunuz da şeytanınki gibi ancak başkalarının acılarına bağlı.

Bugun kahve kitap paylasimina nobetten katiliyorum. Kitabim bitmek uzere herkesin okumasini siddetle tavsiye ederim 🤗 herkese iyi aksamlar bol okumalar 😇Eki Görüntüle 2938333
Bu kitabı bugün bir arkadaşım hediye etti bana.Sana çok hitap edeceğini düşündüm dedi ,birazdan başlıycam okumaya merak ediyorum

Evet efendim günn bitmeden yetiştim. Hala hastayım bir kaç sayfa okudum uyumaya gidiyorum. İyi geceleeeeee
IMG_20211022_235218.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X