• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın ❤️ dün akşam 'Bir İdam Mahkumunun Son Günü' kitabına başladım. Yarıya kadar okudum, güzel ilerliyor, amma çok duygulanacam gibi :KK43:
Bugün biter büyük ihtimal. Daha sonra 'İnsan Neyle Yaşar?' kitabıma başlayacam. Bu ay seni mahçup etmeyecem galiba ahshsh C Calcifer

Neresi orası😱 bizim burda gündüz güzel hava ama akşam 0 a düşüyor
Güneydoğu :)
Bizim de gece soğuk oluyor ama gündüz iyi evim su an güneş alıyor bayaa. Aslında hem şehir sıcak hem de benim ev sıcak ahsshhs

2-3 gündür akşamları biz yakıyoruz 1-2 saat anca kendime geliyorum 🙈 sizin oralar daha soğuktur dikkat et canım. Gripte çok artış varmış bu sene
Dışarı güneş diye içerileri umursamıyorlar canım. Ben normalde de çok üşüyen biriyim. Gribe razıyım. Korona olmayayım da 😊

Ben genelde trendyoldan falan alışveriş yaparken kartımı hep silerim nolur nolmaz diye ama amazon çok kafami karıştırmıştı icim rahatladı şu an fiyatlarda çok uygun orda bi dahakine tercih ederim 😊
Trendyolda bir ara güvenlik açığı olmuştu. Kart bilgileri çalındı diye haberler yapılmıştı ama tabi trendyol yalanladı. Aslına bakarsanız hiç bir site tam olarak güvenli değil. Bence önlemimizi biz almalıyız. O yüzden sanal kart candır 😂
Ay ben hala tişört ile geziyom evde burası sıcak 🤣🤣
Biz pencere açık yatıyoruz 🤭

Günaydın ❤️ dün akşam 'Bir İdam Mahkumunun Son Günü' kitabına başladım. Yarıya kadar okudum, güzel ilerliyor, amma çok duygulanacam gibi :KK43:
Bugün biter büyük ihtimal. Daha sonra 'İnsan Neyle Yaşar?' kitabıma başlayacam. Bu ay seni mahçup etmeyecem galiba ahshsh C Calcifer
Hoş geldiniz 💜 ilk sayfayı okudunuz dimi 🤣

Selam canımlar:)
Merkezi sistem olduğu için resmi tarihten önce yanmayacak canım. Ev çok soğuk. İçlik iyi fikir😍
Yahu bu merkezi sistemleri neden böyle geç açarlar hiç anlamıyorum😑 Kardeşim de iç anadoluda soğuk bi şehirde ve kasım 15 açılacakmış şaka gibi ya 😑
Güzelce giyin canım sonra bişiler ört otururken üzerine:)
Benim de burnum yanıyor bi korku geldi içime😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X