Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben hala tişört ile geziyom evde burası sıcak2-3 gündür akşamları biz yakıyoruz 1-2 saat anca kendime geliyorumsizin oralar daha soğuktur dikkat et canım. Gripte çok artış varmış bu sene
Neresi orasıAy ben hala tişört ile geziyom evde burası sıcak![]()
Güneydoğu :)Neresi orasıbizim burda gündüz güzel hava ama akşam 0 a düşüyor
Bormalde sıcağı hiç sevmem ama bu mevsimde arıyorum. Bizim ev kuzey kutbuGüneydoğu :)
Bizim de gece soğuk oluyor ama gündüz iyi evim su an güneş alıyor bayaa. Aslında hem şehir sıcak hem de benim ev sıcak ahsshhs
Dışarı güneş diye içerileri umursamıyorlar canım. Ben normalde de çok üşüyen biriyim. Gribe razıyım. Korona olmayayım da2-3 gündür akşamları biz yakıyoruz 1-2 saat anca kendime geliyorumsizin oralar daha soğuktur dikkat et canım. Gripte çok artış varmış bu sene
Trendyolda bir ara güvenlik açığı olmuştu. Kart bilgileri çalındı diye haberler yapılmıştı ama tabi trendyol yalanladı. Aslına bakarsanız hiç bir site tam olarak güvenli değil. Bence önlemimizi biz almalıyız. O yüzden sanal kart candırBen genelde trendyoldan falan alışveriş yaparken kartımı hep silerim nolur nolmaz diye ama amazon çok kafami karıştırmıştı icim rahatladı şu an fiyatlarda çok uygun orda bi dahakine tercih ederim![]()
Biz pencere açık yatıyoruzAy ben hala tişört ile geziyom evde burası sıcak![]()
İnşallah olmazsın canımDışarı güneş diye içerileri umursamıyorlar canım. Ben normalde de çok üşüyen biriyim. Gribe razıyım. Korona olmayayım da![]()
Hoş geldiniz
Geçmiş olsun canım,hastalık havaları tam da.Şayet tekrar korona olmadıysam 2 gündür grip oldum ben de. Ev soğuk, üşüdüm ondan mı bilmiyorum
Benle niye sizli bizli konusuyonHoş geldinizilk sayfayı okudunuz dimi
![]()
Tanışıyor muyuzBenle niye sizli bizli konusuyon
Ne ilk sayfası ya bitirmek üzereyim![]()
TanışalımTanışıyor muyuz![]()
Ben MihraOlarr ,![]()
Ben de calcifer önceki adım geveze_kelebek hahahaha 36 yaşındayımBen Mihra
Önceki nickim blacklight tı belki hatırlarsın. 23 yaşındayım, bu kadar sıra sende
Yahu bu merkezi sistemleri neden böyle geç açarlar hiç anlamıyorumMerkezi sistem olduğu için resmi tarihten önce yanmayacak canım. Ev çok soğuk. İçlik iyi fikir![]()
Bize başarılar diliyor musun başkanımBen de calcifer önceki adım geveze_kelebek hahahaha 36 yaşındayım