- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.133
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canımSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Ben çıkmışım sen yazmışsın
İyiyim canım hamdolsun. Evimize geldik cuma günü. Ev enkaz yeri gibi. Yeni düzen kurmaya çalışıyorum. Temizlik vsBen çıkmışım sen yazmışsınçok şükür iyim canım. Kızım okuldan geldi doyurup geri yolladım
sen nasılsın
![]()
Allah kolaylık versin canım. Benim de kaynanam gelecekİyiyim canım hamdolsun. Evimize geldik cuma günü. Ev enkaz yeri gibi. Yeni düzen kurmaya çalışıyorum. Temizlik vs![]()
Sana da kolay gelsin canım benimAllah kolaylık versin canım. Benim de kaynanam gelecekikimiz de temizlik yapacağız yani
![]()
Geçmiş olsun. Allah acil şifa versinSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Geçmiş olsun canım, herkes hasta Rabbim şifa versin hepimizeSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Geçmiş olsun CalciSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Bu manzaraya aşık oldumBu arada bebeklerim geldiEki Görüntüle 2939751
Aman tanrım bunlar neBu arada bebeklerim geldiEki Görüntüle 2939751
Ben de ben deBu manzaraya aşık oldum![]()
Yaa sagol canimAman tanrım bunlar nekeyifli okumalar hepsi mükemmel
beklediğine değmiş
![]()
Canım sen hangi siteden alsın, şu kitaplar bkm de baya uygundu bende oradan almayı düşünüyorumBen de ben de
Yaa sagol canimbeklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir
![]()
Bkmden aldim canim. Biraz gec geliyor ama sorunsuz ve tertemiz geliyorlar.Canım sen hangi siteden alsın, şu kitaplar bkm de baya uygundu bende oradan almayı düşünüyorum
Allah şifa versin yavruna da sana da canım çok geçmiş olsunSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum