- 30 Haziran 2020
- 933
- 4.703
- 63
Amin. Tesekkur ederimRabbim analı babalı büyütsün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. Tesekkur ederimRabbim analı babalı büyütsün![]()
Keyifli okumalar canım:)Ben yeni kitaba başlıyorum
Eki Görüntüle 2755490
Konusu ney ki? Yarıladım kitabı. Yarın akşama biterKeyifli okumalar canım:)
Ben de Merhamet isimli
bi kitap aldım ama sanırım başka yazarın![]()
Paulo Coelho olankk birinci noteri samdanım 2 kitap var. Senin dediğin simyacı nın yazarı Michael scoot mu? Diğeri kısa zaten 140 sayfa sanırım.
Aa öyle mi? Şimdi baktım da 134 sayfa yazıyor. Samdan kalın bi kitap 1 haftada okursun diyince diğeri sanmıştım. Tamam canım sağol ya yanlış kitaba başlamıyımPaulo Coelho olan
Yok ya kalın değil. Nerden uydurmuş onuAa öyle mi? Şimdi baktım da 134 sayfa yazıyor. Samdan kalın bi kitap 1 haftada okursun diyince diğeri sanmıştım. Tamam canım sağol ya yanlış kitaba başlamıyım![]()
Bir avukatın hikayesini anlatıyor.Konusu ney ki? Yarıladım kitabı. Yarın akşama biter
Aynı kitap değil.benim ki köleliği anlatıyorBir avukatın hikayesini anlatıyor.
Bryan Stevenson yazarı
Susma hakkımı kullanıyorumYok ya kalın değil. Nerden uydurmuş onukk birinci noteri
![]()
Calcim eşim yarından sonra 1 hafta evde olacak. O evdeyken çok okuyamam. İşe başlayınca yapayım olur mu?Limonsuzzcay hadi sana hedef belirleyelim. bitirdiklerini bildirim sayfasına da ekle mutlaka
İlk sayfada yazdım ayrıntılı canımSusma hakkımı kullanıyorumgözüm korkmuştu bitiremem diye.
Calcim eşim yarından sonra 1 hafta evde olacak. O evdeyken çok okuyamam. İşe başlayınca yapayım olur mu?
Buarada nasıl ve nereye ekliycem zamanı gelince![]()
Uygulamada yazarın başka kitabı var. Açıklama kısmını okudum da baya ilgimi çekti. Bende onu okuyum diye düşündümAynı kitap değil.benim ki köleliği anlatıyor
Tamam canım benim teşekkür ederimİlk sayfada yazdım ayrıntılı canım
Tamam sen nasıl istersen
Olabilir kolay okunan bir kitap. Bana hediye gelmiştiUygulamada yazarın başka kitabı var. Açıklama kısmını okudum da baya ilgimi çekti. Bende onu okuyum diye düşündüm![]()
Hoş geldinizNasıl katılıyoruz acaba aranıza![]()