• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tamam hadi ben cok hızlı oldugum ıcın hemen konusmak ısterım bılırsın calcım :confused: :confused:
En hızlı çakmağı ben çekerim bilirsin misaaaaali mi :D

1610096053022.webp

Merhaba , benim oglan hafif usutmus ustune dis cikariyor hemde 6 tane ayni anda azilar... biraz karmasikti gunler ama nefes aldim bugun esim evde olunca cok sukur.

C Calcifer korluk basladin mi bitirdin mi gecmis sayfalari okuyamiyorum su an ☺️

bu ayin kitabini olumustum ben zaten yorumlamalarinixa katilirim.

Merhaba , benim oglan hafif usutmus ustune dis cikariyor hemde 6 tane ayni anda azilar... biraz karmasikti gunler ama nefes aldim bugun esim evde olunca cok sukur.

C Calcifer korluk basladin mi bitirdin mi gecmis sayfalari okuyamiyorum su an ☺️

bu ayin kitabini olumustum ben zaten yorumlamalarinixa katilirim.
Merhaba çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum ❤️ Bir çoğumuz Körlük'ü bitirdik. Ortak okuma yorumları için de randevulaşacağız ve herkesi etiket yapacağım :) ortak okuma kitap yorumlarında artık randevu sistemine geçtik :KK70:

31 oldum kasimda, evliyim, bilgisayar muhendisiyim. 14,5 aylik erkek bir bebegim var. Antalya da yasiyorum. 🤪

30 yaşındayım ben de evliyim 2 yaşında minik kızım var :KK70: kitaplarımı Kalemlerimi kıskanıyor benden. Ondan gizli saklı yapıyorum okumaları çoğu zaman :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X