Bugün ben de bunu soracaktım:)
Eşimden habersiz aldığım 9 kitabın içinde bu da var. Heycanla gelmelerini bekliyorumSelam herkese. Ben Martin Eden'a devam ediyorum hala. O kadar guzel bir kitap ki bitmesini istemiyorum hic. Her satirinda buram buram edebiyat, yepyeni dusunceler, baska baska bilim ve edebiyat insanlarinin isimleri... her sayfada mutlaka kitabin arkasindaki notlara gidip bakmam gereken yeni bir seyle karsilasiyorum. Bazen o notlar yetmiyor, kendim arastiriyorum. Kitabin, yazarin kendi hayatiyla paralellik gosterdigi bolumler ayri etkileyici, bas karakterin kendi icinde kat ettigi gelisim, onune hedef olarak koyduğu ust sinifin aslinda kendi potansiyelinin cok cok altinda olmasi ve kendini daha da ilerilere tasimasi, kendine ozgun fikirlerini curetkar bir sekilde ortaya koymasi ayri bir etkileyici. Okurken benim de kafamda yer eden bazi genelgecer kaliplarin aslinda kendi dusuncem olmadiginin, toplum tarafindan dayatilan sozlu kanunlarin yansimalari oldugun farkina varip, yazarla hemfikir oldugum o kadar cok nokta var ki. Vay be diyorum, ben de kendimi acik fikirli sanirdim, gormedigim ne cok nokta varmis. Toplumsal esitsizligin bir ask hikayesini temel alarak bu denli acik, secik ve carpici bir sekilde anlatildigi baska bir roman okumadim. Net! Cok fazla spoiler vermemek adina olaylara girmiyorum, okumayan varsa siddetle tavsiye ederim.
İçimdeki Müzik okuyabilirsin
İclal Aydın'ın kitabı var. Kalbimin Can Mayası. Bu 3 kitap tavsiye ederim. Sıcacık bir hikaye ve kolay okunuyorBugün ben de bunu soracaktım:)
Böyle aralarda okumalık aşklı meşkli yada kolay akan kitaplar önerir misiniz diyecektim
Bulamadım pdf olarakİçimdeki Müzik okuyabilirsin
ben de okumaya adapte olamadım o yüzden bugün örgü örüyorum
Kitapta kendini her alanda gelistirmeye calisan ve gelistiren bir adam var. Eminim cok sey katacaktırEşimden habersiz aldığım 9 kitabın içinde bu da var. Heycanla gelmelerini bekliyorumherkes çok beğenmiş . Begenecegimden hiç kuşkum yok bana neler katacağını hangi karanlık noktaları aydinlatacagini merak ediyorum
Ne güzel yorum, teşekkürlerSelam herkese. Ben Martin Eden'a devam ediyorum hala. O kadar guzel bir kitap ki bitmesini istemiyorum hic. Her satirinda buram buram edebiyat, yepyeni dusunceler, baska baska bilim ve edebiyat insanlarinin isimleri... her sayfada mutlaka kitabin arkasindaki notlara gidip bakmam gereken yeni bir seyle karsilasiyorum. Bazen o notlar yetmiyor, kendim arastiriyorum. Kitabin, yazarin kendi hayatiyla paralellik gosterdigi bolumler ayri etkileyici, bas karakterin kendi icinde kat ettigi gelisim, onune hedef olarak koyduğu ust sinifin aslinda kendi potansiyelinin cok cok altinda olmasi ve kendini daha da ilerilere tasimasi, kendine ozgun fikirlerini curetkar bir sekilde ortaya koymasi ayri bir etkileyici. Okurken benim de kafamda yer eden bazi genelgecer kaliplarin aslinda kendi dusuncem olmadiginin, toplum tarafindan dayatilan sozlu kanunlarin yansimalari oldugun farkina varip, yazarla hemfikir oldugum o kadar cok nokta var ki. Vay be diyorum, ben de kendimi acik fikirli sanirdim, gormedigim ne cok nokta varmis. Toplumsal esitsizligin bir ask hikayesini temel alarak bu denli acik, secik ve carpici bir sekilde anlatildigi baska bir roman okumadim. Net! Cok fazla spoiler vermemek adina olaylara girmiyorum, okumayan varsa siddetle tavsiye ederim.
Kitabı görünce kaşınmaya başladım. Hazır yağmur yağarken sabun alıp dışarı çıkıyorum benCuma günü Körlük kitabına başlamıstım haftasonu pek okuyamadım sımdı elime aldım bakalım bıraz okumayı planlıyorum 60. SayfadayımEki Görüntüle 2758504
Ahah o neden calcim yaKitabı görünce kaşınmaya başladım. Hazır yağmur yağarken sabun alıp dışarı çıkıyorum ben
Bu mesajımı kaydet, kitap bitince tekrar okuAhah o neden calcim ya
Ahahhah tamam tamam yazdım bunuBu mesajımı kaydet, kitap bitince tekrar oku
Bitirenler anladıBu mesajımı kaydet, kitap bitince tekrar oku
Ben de okuduklarıma ara verip Ahmet Arif/Hasretinden Prangalar Eskittim okudum bugün. Bir şiir merakına tutuldum nedense
Hahaha aynen linkBitirenler anladı
En sevdiğim şairlerdendirBen de okuduklarıma ara verip Ahmet Arif/Hasretinden Prangalar Eskittim okudum bugün. Bir şiir merakına tutuldum nedense
Bu kitapla ara vermek çok iyi geldi banaEn sevdiğim şairlerdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?