Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün ben de bunu soracaktım:)
Böyle aralarda okumalık aşklı meşkli yada kolay akan kitaplar önerir misiniz diyecektim

Eşimden habersiz aldığım 9 kitabın içinde bu da var. Heycanla gelmelerini bekliyorum herkes çok beğenmiş . Begenecegimden hiç kuşkum yok bana neler katacağını hangi karanlık noktaları aydinlatacagini merak ediyorum

İçimdeki Müzik okuyabilirsin
ben de okumaya adapte olamadım o yüzden bugün örgü örüyorum

Bugün ben de bunu soracaktım:)
Böyle aralarda okumalık aşklı meşkli yada kolay akan kitaplar önerir misiniz diyecektim
İclal Aydın'ın kitabı var. Kalbimin Can Mayası. Bu 3 kitap tavsiye ederim. Sıcacık bir hikaye ve kolay okunuyor

Kitapta kendini her alanda gelistirmeye calisan ve gelistiren bir adam var. Eminim cok sey katacaktır

Ne güzel yorum, teşekkürler
Okumak istiyordum zaten dün almıştım BKM indiriminden yararlanıp

Cuma günü Körlük kitabına başlamıstım haftasonu pek okuyamadım sımdı elime aldım bakalım bıraz okumayı planlıyorum 60. Sayfadayım Eki Görüntüle 2758504
Kitabı görünce kaşınmaya başladım. Hazır yağmur yağarken sabun alıp dışarı çıkıyorum ben

Ben de okuduklarıma ara verip Ahmet Arif/Hasretinden Prangalar Eskittim okudum bugün. Bir şiir merakına tutuldum nedense

ennn sevdiğim şiir ennn sevdiğim şair

eşimle tanışmamıza vesile olan şiir aynı zamanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…