Ben de biten kitabımın yerine dönüşümü aldım daha önce başlamış bitirememistim. Uzun bi aradan sonra en baştan başlamaya karar verdimGünaydın kızlar
Dün Dönüşüm e başlamıştım. İlk bölümü okudum aslında 30 sayfa kadar, ama devam edemedim.
Bende madalyonun içi ne başladım.
Hadi okuyalımO zaman bunu okuyayım
Güle güle oku canımKızlar az önce hızımı alamayıp 120 tl lik kitap alışverişi yaptımkendi kartıma çok olduğunu düşündüğüm için eşime aldığım bu kitapları söylemeden ondan da başka dört kitabı bana hediye etmesini söyledim pişman değilim aşırı mutluyum
Teşekkür ederimGüle güle oku canım
Keyifli okumalarKızlar az önce hızımı alamayıp 120 tl lik kitap alışverişi yaptımkendi kartıma çok olduğunu düşündüğüm için eşime aldığım bu kitapları söylemeden ondan da başka dört kitabı bana hediye etmesini söyledim pişman değilim aşırı mutluyum
Süpersin canımKızlar az önce hızımı alamayıp 120 tl lik kitap alışverişi yaptımkendi kartıma çok olduğunu düşündüğüm için eşime aldığım bu kitapları söylemeden ondan da başka dört kitabı bana hediye etmesini söyledim pişman değilim aşırı mutluyum
Almam pek mümkün değil samdanımalıp okumak daha iyi olur aslında limonsuzum:)
Almam pek mümkün değil samdanımama uygulamalardan okurum
Keyifli okumalarKızlar az önce hızımı alamayıp 120 tl lik kitap alışverişi yaptımkendi kartıma çok olduğunu düşündüğüm için eşime aldığım bu kitapları söylemeden ondan da başka dört kitabı bana hediye etmesini söyledim pişman değilim aşırı mutluyum
Ne güzel bir anlatım:)Selam herkese. Ben Martin Eden'a devam ediyorum hala. O kadar guzel bir kitap ki bitmesini istemiyorum hic. Her satirinda buram buram edebiyat, yepyeni dusunceler, baska baska bilim ve edebiyat insanlarinin isimleri... her sayfada mutlaka kitabin arkasindaki notlara gidip bakmam gereken yeni bir seyle karsilasiyorum. Bazen o notlar yetmiyor, kendim arastiriyorum. Kitabin, yazarin kendi hayatiyla paralellik gosterdigi bolumler ayri etkileyici, bas karakterin kendi icinde kat ettigi gelisim, onune hedef olarak koyduğu ust sinifin aslinda kendi potansiyelinin cok cok altinda olmasi ve kendini daha da ilerilere tasimasi, kendine ozgun fikirlerini curetkar bir sekilde ortaya koymasi ayri bir etkileyici. Okurken benim de kafamda yer eden bazi genelgecer kaliplarin aslinda kendi dusuncem olmadiginin, toplum tarafindan dayatilan sozlu kanunlarin yansimalari oldugun farkina varip, yazarla hemfikir oldugum o kadar cok nokta var ki. Vay be diyorum, ben de kendimi acik fikirli sanirdim, gormedigim ne cok nokta varmis. Toplumsal esitsizligin bir ask hikayesini temel alarak bu denli acik, secik ve carpici bir sekilde anlatildigi baska bir roman okumadim. Net! Cok fazla spoiler vermemek adina olaylara girmiyorum, okumayan varsa siddetle tavsiye ederim.
Ben hep yaptigim gibi kitabin sonunu okudum ama sen yapmaNe güzel bir anlatım:)
Zaten çok merak ettiğim bi kitaptı hemen okunacaklar listeme ekliyorum:)
Ben hep yaptigim gibi kitabin sonunu okudum ama sen yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?