Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar
Dün Dönüşüm e başlamıştım. İlk bölümü okudum aslında 30 sayfa kadar, ama devam edemedim.
Bende madalyonun içi ne başladım.
Ben de biten kitabımın yerine dönüşümü aldım daha önce başlamış bitirememistim. Uzun bi aradan sonra en baştan başlamaya karar verdim

Güle güle oku canım

Keyifli okumalar

Süpersin canım keyifli okumalar

Selam kızlar:)
Dün Deli Kadın Hikayeleri'ne başlamıştım ya, gece yine migren atağım tuttu uyku ve uyanıklık arasında gidip gelirken rüyamda delirdiğimi gördüm, evde benden 3 tane var olarak görüyorum ve eşim hayır dese de inanmıyorum delirdim ben diye ağzımı gözümü saçma sapan şekiller yapıyordum
Dün dalga geçmiştim resmen Mine Söğüt çarptı beni

Keyifli okumalar

Selam herkese. Ben Martin Eden'a devam ediyorum hala. O kadar guzel bir kitap ki bitmesini istemiyorum hic. Her satirinda buram buram edebiyat, yepyeni dusunceler, baska baska bilim ve edebiyat insanlarinin isimleri... her sayfada mutlaka kitabin arkasindaki notlara gidip bakmam gereken yeni bir seyle karsilasiyorum. Bazen o notlar yetmiyor, kendim arastiriyorum. Kitabin, yazarin kendi hayatiyla paralellik gosterdigi bolumler ayri etkileyici, bas karakterin kendi icinde kat ettigi gelisim, onune hedef olarak koyduğu ust sinifin aslinda kendi potansiyelinin cok cok altinda olmasi ve kendini daha da ilerilere tasimasi, kendine ozgun fikirlerini curetkar bir sekilde ortaya koymasi ayri bir etkileyici. Okurken benim de kafamda yer eden bazi genelgecer kaliplarin aslinda kendi dusuncem olmadiginin, toplum tarafindan dayatilan sozlu kanunlarin yansimalari oldugun farkina varip, yazarla hemfikir oldugum o kadar cok nokta var ki. Vay be diyorum, ben de kendimi acik fikirli sanirdim, gormedigim ne cok nokta varmis. Toplumsal esitsizligin bir ask hikayesini temel alarak bu denli acik, secik ve carpici bir sekilde anlatildigi baska bir roman okumadim. Net! Cok fazla spoiler vermemek adina olaylara girmiyorum, okumayan varsa siddetle tavsiye ederim.

Ne güzel bir anlatım:)
Zaten çok merak ettiğim bi kitaptı hemen okunacaklar listeme ekliyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…