- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
Evet dedi ya laevet genelde de kitaplarımı 400 sayfa üzerinde seçerimtakıntı gibi bişey.
bakma dönüşüm okudum ama sınav var diye ince kitap okuyun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dedi ya laevet genelde de kitaplarımı 400 sayfa üzerinde seçerimtakıntı gibi bişey.
bakma dönüşüm okudum ama sınav var diye ince kitap okuyun![]()
Aaa olmazzz. Kabul edilebilemez
Aaa olmazzz. Kabul edilebilemez![]()
Peki
Yılbaşında 00.00dan sonraki kitaplar geçerli olacak. Bak hemde o gün ben doğmuşum. Daha da önemli birgün
Bende 24 Ocak..Yılbaşında 00.00dan sonraki kitaplar geçerli olacak. Bak hemde o gün ben doğmuşum. Daha da önemli birgün![]()
Senenin yarısi o sen elendin11 haziran![]()
Ben tam yılbaşı gecesi. Yani 1 ocaka girerken gece 2.30 sularında açmışım dünyaya gözlerimiBende 24 Ocak..![]()
Çok kritik bi noktada..Ben tam yılbaşı gecesi. Yani 1 ocaka girerken gece 2.30 sularında açmışım dünyaya gözlerimi![]()
Sohbete da katılİlk önce oraya baktım zatenbenden olmaz.2-3 kitabı aynı anda atlaya atlaya okuyan, sonrda hatırlamayandan hayır gelmez,sohbetinizi okurum
![]()
Evet dedi ya la![]()
Ya hani eskilerin nüfus cüzdanında hep şey yazar 01.01 öyle mi? İlk defa birininkş gerçekmişBen tam yılbaşı gecesi. Yani 1 ocaka girerken gece 2.30 sularında açmışım dünyaya gözlerimi![]()
Mantıklı aslında.![]()
O zaman öyle yapalım. Aylık en çok okuyan 3 kişiyi ana sayfaya ekleyelimEvet çok güzel olur bencede![]()