Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar okuma alışkanlığı nasıl geri kazanılır şu an yeni bir kitap okuma imkanım yok pazartesiye kadar. O yüzden başka önerileriniz varsa alırım.
Hepimiz sana biraz ara ver demiştik, böyle üstüne gittikçe daha da sıkıcı olacak biraz kendine zaman ver.

Hepimiz sana biraz ara ver demiştik, böyle üstüne gittikçe daha da sıkıcı olacak biraz kendine zaman ver.
Ara verdim zaten 20 güne yakındır doğru düzgün okumuyorum, şu an okumak istiyorum ama odaklanamıyorum bir türlü. İyiyim yani şu an

Sefilleri okumuyorum, elimdekileri bitirirsem pazartesi kütüphaneye gideceğim, daha hafif kitaplar almayı düşünüyorum. Ya da evime gidip ince bir iki kitap alırım.
Belki evinde değilsen ondan okuyamıyorsundur. Niye köydesin. Bayağı oldu gideli sanırım

En iyisi bir kaç gün daha ara vereyim ben, haftaya belki düzelirim

Yeni gördüm özet yazdığını. Yorumunu okuyunca bayagı anımsadım kitabı. Yorumuna sağlık

Sefilleri okumuyorum, elimdekileri bitirirsem pazartesi kütüphaneye gideceğim, daha hafif kitaplar almayı düşünüyorum. Ya da evime gidip ince bir iki kitap alırım.
Belki evinden uzaksındır diye olabilir. Köydeyim demiştin sanıırm daha uzun sürecek mi kalmanız? Ben de yeni evimdeyim taşındım bir okuma köşem yok hala kitaplığım yok. Tam bir düzen içinde değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…