• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏻🥰 yanlış hatırlamıyorsam İzmirdeydin kime gidiyorsun detaylıya ve ücret ne dediler benim daha birkaç hafta var merak ettim 🙈
Ben normalde can hastanesine gidiyorum detaylı için şehir hastanesi atalay bey den randevu aldım🥰

Kızlar alt kısımlarımda geceleri daha çoğalan ağrılarım var normal mi sizede oluyor mu korkudan düz yatamıyorum şu sola yatın olayını öğrendikten sonra sürekli sola yatıyorum ama bir şey fark etmiyor.Ağrım sürekli var ama dayanabiliyorum gece şiddetleniyor araştırınca normal diyor rahim büyüyor vs vs

Kızlar alt kısımlarımda geceleri daha çoğalan ağrılarım var normal mi sizede oluyor mu korkudan düz yatamıyorum şu sola yatın olayını öğrendikten sonra sürekli sola yatıyorum ama bir şey fark etmiyor.Ağrım sürekli var ama dayanabiliyorum gece şiddetleniyor araştırınca normal diyor rahim büyüyor vs vs
Normal canım ben 40 kez dönüyorum mesanem mi ağrıyor böbrek mi bağırsak mı rahim mi anlayamıyorum karışık bir rahatsızlık hissi rahat uyku yok 🤷‍♀️

Burun spreyleri bağımlılık yapıyor. Kortizonlu olanların da sadece 5 gün kullanım önerisi var. Gebelik kategorileri C
Sabah gözünü açar açmaz on onbeş kere hapşırmak. Yemek yaparken yolda yanından araba geçse mağazaya girip iki kıyafet baksan hafif tozlu bi havada sürekli burun tıkanıklığı hapşırmak gözlerin kaşınması burnun su gibi akması aklıma ilk gelenler. Şuanda bile üst üste beş kere filan hapşırdım burnum da akıyor. Napiyim yani bi sprey altı üstü. Hamileyken ameliyat olan insanlar var. Ben de normal nefes alabilmeyi isterdim. Keyif olsun diye kullanmıyorum.

kızlar dün doktora gittim üçlü test için cinsiyetini yine göstermedi doktor göstermiyor dedi haftaya tekrar gideceğim meraklandırdı kuzummm

Canım kaçta randevun çıkınca bize de haber ver. Doktordan çıktığın gibi sonuç belli olmuş oluyor zaten değil mii bekleme süresi yokk
Randevum 12.30 da çıkınca yazarım burayada🥰 o an bakarken genelde doktorlar ölçümler yapıyorlar söylüyorlar sorun varsada yoksada. Ama sanırım e nabız a düşüyormuş başka detaylıya girenlerden öyle duydum kızımda böyle bir şey yoktu ama tabi aradan baya geçince değişen şeyler olmuş:)

kızlar dün doktora gittim üçlü test için cinsiyetini yine göstermedi doktor göstermiyor dedi haftaya tekrar gideceğim meraklandırdı kuzummm
Pek nazlı çıktı sizin bebiş , bir rivayete göre gostermezse kız diyorlar 🥰 ama ben rivayetlere inanmıyorum o ayrı 😅

Randevum 12.30 da çıkınca yazarım burayada🥰 o an bakarken genelde doktorlar ölçümler yapıyorlar söylüyorlar sorun varsada yoksada. Ama sanırım e nabız a düşüyormuş başka detaylıya girenlerden öyle duydum kızımda böyle bir şey yoktu ama tabi aradan baya geçince değişen şeyler olmuş:)
Merhaba çıktınız mııı :dondurma:

Merhaba çıktınız mııı :dondurma:
Evet çıktım ama pek keyfim yok ya arsa diye isimlendirdikleri bir şeyden bahsetti amniyosentez önerdi nipt testi de yaptırmıştım oysa. Başka bir perinatoloğa daha gittim o da benzer şeyleri söyledi muhtemelen bir şey yok ama risk almayalım diyorlar. Amniyosentezinde 400 de 1 oranında işlem esnasında kese patlama riski varmış. Kafam çok karışık:/

Evet çıktım ama pek keyfim yok ya arsa diye isimlendirdikleri bir şeyden bahsetti amniyosentez önerdi nipt testi de yaptırmıştım oysa. Başka bir perinatoloğa daha gittim o da benzer şeyleri söyledi muhtemelen bir şey yok ama risk almayalım diyorlar. Amniyosentezinde 400 de 1 oranında işlem esnasında kese patlama riski varmış. Kafam çok karışık:/
Geçmiş olsun canım tam olarak nasıl birseymis bu

Geçmiş olsun canım tam olarak nasıl birseymis bu
Kalpten çıkan damarlardan biri yemek borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş. Bu şekilde yaşayıp haberi olmayan çok insan vardır diyor dr. Ama down için bir bulgu olabilir düşük ihtimalde olsa dedi Allah korusun inşallah öyle bir şey yokturda

Kalpten çıkan damarlardan biri yemek borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş. Bu şekilde yaşayıp haberi olmayan çok insan vardır diyor dr. Ama down için bir bulgu olabilir düşük ihtimalde olsa dedi Allah korusun inşallah öyle bir şey yokturda
İnşallah canım gönlünü ferah tut ,öyle bişey yoktur inşallah ama işte bir kere senin içine düşürdüler şüpheyi karar verme asamasi zor :(

Back
X