Tüh yanıma bi tanesini tek aldımBen iki cildi de üst üste okudum, 15 günde falan sanırım.
Biraz göz ağrısı çektim ama kitaba değer
Kontum yaa. En birinci favori kitabım. bitmesin diye iki aya yayarak okumuştumBen iki cildi de üst üste okudum, 15 günde falan sanırım.
Biraz göz ağrısı çektim ama kitaba değer
Ben de aksine yeme yedim kitabı, çok pişmanım valla.Kontum yaa. En birinci favori kitabım. bitmesin diye iki aya yayarak okumuştum
Ben de aksine yeme yedim kitabı, çok pişmanım valla.
Filmini izledin mi?Bence o kalınlıkta 4 cilt olmalıydı. Çabuk bitti
yapma zalım sen okudun ben daha okumadımBence o kalınlıkta 4 cilt olmalıydı. Çabuk bitti
Cesaret edemedimFilmini izledin mi?
Heryerde görüyorum beğenmeyen yok neredeyseKontum yaa. En birinci favori kitabım. bitmesin diye iki aya yayarak okumuştum
Ben iyi ki bir cildi tek almışım yanıma o zamanBen de aksine yeme yedim kitabı, çok pişmanım valla.
NedenCesaret edemedim
Kont hayalimdeki gibi kalsın istedim. İzlemeli miyim sence ?
Evet hayalinde canlandırıp sonra bambaşka görünce kötü oluyor. Aklıma ilk Alacakaranlık serisi geldiKont hayalimdeki gibi kalsın istedim. İzlemeli miyim sence ?
O zaman tamamdır, teşekkür ederim
Arkadaşım Oblomovu okudu, diyor ki ben sarısın yakısıklı bir şey bekledim, filmine bakmış Oblomov bu mu , hayallerim suya düştü dediKont hayalimdeki gibi kalsın istedim. İzlemeli miyim sence ?
Sebebin buysa izleme. Bence de hayalindeki gibi kalsınKont hayalimdeki gibi kalsın istedim. İzlemeli miyim sence ?
Germinal de öyleydiSebebin buysa izleme. Bence de hayalindeki gibi kalsın
Zaten o kadar kısa ki film. Kitaptaki bir sürü şey yok. Çok hızlı başladı ve bitti.
Yeni başladım ara ara okuyorum. Konu olarak kadınların vücutlarından utanmaması, kızlarımızı utandırarak yetiştirmemek üzerine bir kitap. Annemizin zihnimizde yer etmesi, begenmedigimiz davranışlarını bile bir süre sonra yapmaya başlayıp annemize benzememiz gibi konular işleniyor. Sanırım ilerleyen kısımlarında bunun aşılması yöntemleri anlatılacak. Bence okunurNasıl güzel mi kitap? İlgimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?