Sundum ya iki secenekTekliflere açığız
Pardon yaSundum ya iki secenek
Nasıl sevmezsin kitabı. Herkes sevdi sen de sevmek zorundasın
Antikayim benNasıl sevmezsin kitabı. Herkes sevdi sen de sevmek zorundasın
Aksine ben ferfecirin anlamını ve telaffuzunu çok seviyordum , daha güzel bi isim bulunur umarımÇok iyi olmuş valla ferfecir bana hep fitne fucuru çağrıştırıyordu
Sırf kendimi test etmek icin okuyacam başkanım, bakalım ben herkes gibimiyim yoksa ötekimiyimNasıl sevmezsin kitabı. Herkes sevdi sen de sevmek zorundasın
Tekliflere açığızAksine ben ferfecirin anlamını ve telaffuzunu çok seviyordum , daha güzel bi isim bulunur umarım
Sırf kendimi test etmek icin okuyacam başkanım, bakalım ben herkes gibimiyim yoksa ötekimiyim
Sırada o kadar çok kitap var ki. Bir de bizim parfümün dansı vardı hatirlarsanTekliflere açığızüç aydır sıraya koydum onu ama bir türlü sıra gelmedi okumak için. Artık kitaptan soğudum
Sevmek zorundasinAksine ben ferfecirin anlamını ve telaffuzunu çok seviyordum , daha güzel bi isim bulunur umarım
Sırf kendimi test etmek icin okuyacam başkanım, bakalım ben herkes gibimiyim yoksa ötekimiyim
Merak ettim gerçekten ,ince ise okuyayimSevmek zorundasin
Deme onu deme demeSırada o kadar çok kitap var ki. Bir de bizim parfümün dansı vardı hatirlarsan
Kalin degil. 300 e yakin sayfasi varMerak ettim gerçekten ,ince ise okuyayim
Life mitoloji seven birine benziyor okur bence. Hem ben o kitabı ekim ayında almıştım sen birlikte okuyalım demiştin, şimdi yan çiziyorsun sanki , oynamıycam artık sizinleDeme onu deme demeLife light okursa okurum
İtiraf ediyorum biz o kitaba başladık bitiremedikLife mitoloji seven birine benziyor okur bence. Hem ben o kitabı ekim ayında almıştım sen birlikte okuyalım demiştin, şimdi yan çiziyorsun sanki , oynamıycam artık sizinle
Aa ne zaman başladınız bir de çoğul eki var ,kiminle başladınız bakalım. E ben de itiraf edeyim o zaman, ben de başladım 100 sayfa okuyup sizi beklemeye karar verdimİtiraf ediyorum biz o kitaba başladık bitiremedikAma okuyacağım bu yıl onu ve Tutunamayanları
Ay devam et o zaman sen. Hiç yarıda bırakmasaydın keşke yaAa ne zaman başladınız bir de çoğul eki var ,kiminle başladınız bakalım. E ben de itiraf edeyim o zaman, ben de başladım 100 sayfa okuyup sizi beklemeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?