Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisan ayından dayak yiyorum resmen, öyle bir yoğunluk

Oriana bal ayaklara bolca maşallah, çok güzeller
Irmak000 rüyamda ne işin var acaba sorabilir miyim?
Bu kadar yoğunluğun arasında nasıl fırsat bulup rüyana girmişim bilemiyorum . Rüyanda ne yapıyordum kızmış gibisin de

Bu kadar yoğunluğun arasında nasıl fırsat bulup rüyana girmişim bilemiyorum . Rüyanda ne yapıyordum kızmış gibisin de
Yok canım ne kızması şaşırdım sadece
Doğru söyle beyaz tenli, siyah saçlı, 1,58 boylarında mısın ?

Ben daha önce okuduğum için okumadım tekrar. Bir de Ramazan da ve temmuz Ağustos gibi topik çok sakin oluyor okumalar azalıyor

Ben daha önce okuduğum için okumadım tekrar. Bir de Ramazan da ve temmuz Ağustos gibi topik çok sakin oluyor okumalar azalıyor
Aynen ya kuran okumaları artıyor, uyku düzeni şaşıyor, temizlik, iftar misafirliği derken çok okunamıyor ben Alamutu bitirirsem sevineceğim

sudem34 Nasıl oldun, tedaviye cevap veriyor musun ? Inslalah cerrahi bir müdahaleye gerek kalmadan sağlığına kavuşursun
Perşembe sabah belli olacak.

sudem34 Nasıl oldun, tedaviye cevap veriyor musun ? Inslalah cerrahi bir müdahaleye gerek kalmadan sağlığına kavuşursun
Bugun dayanamadim test yaptirdim.
Cok az yukselmis.
7.gunu gormeden karar veremeyiz dedi dr.
Laporoskopiden cok korkuyorum.
Midem kaldirmiyor.

İnşallah ek tedaviye gerek kalmaz.
Onceki gittiğimde buyume durmuş idi.
Bunda beta katlama hizi düştü.Ama düşüşe henuz gecmedi.

Son 1.5 gun cok stresli ve kaygili 36.saat beni bekliyor.

Insallah bir mucize olur da dususe gecer hayırlısıyla.Yavas yavas dusmesi gerekiyor zaten.Birden dusmesi tup patlamasi demek o da cok kotu olur.

Eksik dua etmekten de cok korkuyorum.
İnşallah tedavi yanit verir.Yukselme olmaz,hayirlisiyla duser diyim ne diyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…