Teşekkürler

aslında daha erken ama ben biraz tez canlıyım

1 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyoruz taşınma ihtimalimiz var belli olsun diye bekliyoruz. O yüzden temel birkaç şeyi alıp bitirdim sayılır. anne yanı park yatak aldım 70×110 yine elele baby madre modeli. Kendi sayfasını bi inceleyin indirimler var. Başka markalarda da varmış indirimler. Biraz da bütçe meselesi. Ona göre tercihte bulunursunuz. Ben artık bu sayfadan rahatça alırım çünkü hem malzeme kumaş kalitesi hem fiyat bize güzel gelmişti. Paketleme özenli yapılmış kolisine tekrar yerleştirdik bi odaya koyduk, doğunca kurup sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim

ana kucağı, mama sandalyesi de aldim indirimlerden başka bir marka onlar ama daha iyileri vardır fiyat performans olarak bence o yüzden marka olarak onları tavsiyede bulunmuyorum, kullanilabilir ama oyle aşırı beğenmedim çünkü. Ama bi yatak aldım hani elle odadan odaya taşınabilen, park yatağın içinde de kullanılabilir birsey. 2 yaşa kadar ölçüsü buyuyebiliyor. Onu çok beğendik mesela. Kumaşı kaliteli geldi ve komple fermuarlari çıkıp yıkanabiliyor. Öyle birsey lazımsa tavsiye edebilirim onu

en lazım olandan başlayın bütçeniz de uygun oldukça işte. Ben yatak ve arabasını ilk aldım. Sonra diğerlerini. Artık kifayet kaldı bebek için gerekli bi de kanguru mu sling mi ne alayım bakcam kararsızım

amaaaa kendime hiç alışveriş yapmadim onlar duruyor