• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Teşekkürler 😊 aslında daha erken ama ben biraz tez canlıyım😅 1 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyoruz taşınma ihtimalimiz var belli olsun diye bekliyoruz. O yüzden temel birkaç şeyi alıp bitirdim sayılır. anne yanı park yatak aldım 70×110 yine elele baby madre modeli. Kendi sayfasını bi inceleyin indirimler var. Başka markalarda da varmış indirimler. Biraz da bütçe meselesi. Ona göre tercihte bulunursunuz. Ben artık bu sayfadan rahatça alırım çünkü hem malzeme kumaş kalitesi hem fiyat bize güzel gelmişti. Paketleme özenli yapılmış kolisine tekrar yerleştirdik bi odaya koyduk, doğunca kurup sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim 🤲😊 ana kucağı, mama sandalyesi de aldim indirimlerden başka bir marka onlar ama daha iyileri vardır fiyat performans olarak bence o yüzden marka olarak onları tavsiyede bulunmuyorum, kullanilabilir ama oyle aşırı beğenmedim çünkü. Ama bi yatak aldım hani elle odadan odaya taşınabilen, park yatağın içinde de kullanılabilir birsey. 2 yaşa kadar ölçüsü buyuyebiliyor. Onu çok beğendik mesela. Kumaşı kaliteli geldi ve komple fermuarlari çıkıp yıkanabiliyor. Öyle birsey lazımsa tavsiye edebilirim onu 😄 en lazım olandan başlayın bütçeniz de uygun oldukça işte. Ben yatak ve arabasını ilk aldım. Sonra diğerlerini. Artık kifayet kaldı bebek için gerekli bi de kanguru mu sling mi ne alayım bakcam kararsızım😅 amaaaa kendime hiç alışveriş yapmadim onlar duruyor😅

ben bunu beğendim mağazadan çıktım biraz daha araştırma yaptım buna karar kıldım bi ara gidip alacağım şimdi otokoltuk karar verdik toplu alırım. alışveriş için 1-2 bebek mağazasına girdik vurgun yapıp çıktım ama daha alacağım çok şey var listem uzun genelde tekstile dair şeyler aldım artık mobilya araba anne yanı vs ekim kasım bunları halletmek var aklımda. bir başlayıca sırasıyla geliyor zaten ama size tavsiyem bi güzel liste yapmanız öyle güzel ve düzenli ilerleniyor 🥰
Harikasınız kızlar Maşallah Allah sağlıcakla afiyetle kullanmanızı nasip etsin 😍🌺🤍🤍

Kızlar benim sağ kasığımda çok şiddetli bir ağrı var hatta bacağımı sanki çekiyor bide akıntım aşırı yoğun böyle parça parça yoğurt gibi sizde böyle bir durum yaşadınız mı

Kızlar takip ettiğim bir doktor bebeğe kilo alan besinler hakkında bir video yayınladı sizinle de paylaşmak istiyorum. Şeker problemi olmayanlar için nişastalı sebze meyveler (havuç, patates, elma, armut, muz) , kaşar peyniri ve tahin pekmez.

ben bunu beğendim mağazadan çıktım biraz daha araştırma yaptım buna karar kıldım bi ara gidip alacağım şimdi otokoltuk karar verdik toplu alırım. alışveriş için 1-2 bebek mağazasına girdik vurgun yapıp çıktım ama daha alacağım çok şey var listem uzun genelde tekstile dair şeyler aldım artık mobilya araba anne yanı vs ekim kasım bunları halletmek var aklımda. bir başlayıca sırasıyla geliyor zaten ama size tavsiyem bi güzel liste yapmanız öyle güzel ve düzenli ilerleniyor 🥰
Bebek arabalarının bazılarında puset oto koltuğu da oluyor belli bir zamana kadar idare ediyor. Siz ileriyi düşünerek daha büyük birsey mi bakıyorsunuz

Kızlar benim sağ kasığımda çok şiddetli bir ağrı var hatta bacağımı sanki çekiyor bide akıntım aşırı yoğun böyle parça parça yoğurt gibi sizde böyle bir durum yaşadınız mı
Ben de dun gece sağ tarafımda ağrıdan uyuyamadım ama çok hareket etmiştim ona bağladım. Akintim da çoğaldı. Bazen beyaz bazen sarımsı gibi yoğun kıvamlı da oluyor daha sıvı da.. Ama sizin dediğiniz beyaz süt kesiği gibi mj? Beraberinde kaşıntı yanma falan da varsa mantar olma ihtimali var yani yanında başka belirti olup olmadığı önemli

Ben de dun gece sağ tarafımda ağrıdan uyuyamadım ama çok hareket etmiştim ona bağladım. Akintim da çoğaldı. Bazen beyaz bazen sarımsı gibi yoğun kıvamlı da oluyor daha sıvı da.. Ama sizin dediğiniz beyaz süt kesiği gibi mj? Beraberinde kaşıntı yanma falan da varsa mantar olma ihtimali var yani yanında başka belirti olup olmadığı önemli
Kaşıntı yâda yanmam önceden vardı ama şimdi yok zaten şuan hala enfeksiyonumda var acaba ondan mı bilemiyorum ya bizim kocada odun olduğu için hayatta doktora götürmez beni

Bebek arabalarının bazılarında puset oto koltuğu da oluyor belli bir zamana kadar idare ediyor. Siz ileriyi düşünerek daha büyük birsey mi bakıyorsunuz
ben almışken ayrıca otokoltuk işinide haleldeyim diye düşündüm şehir içinde kullanımda sıkıntı yok uzun yolda direk otokoltuğu kullanırım kayınvalidemler eskişehirde biz istanbulda 3 aydan sonra bolca git gel yaparım gibi duruyor 🙈😋

ben almışken ayrıca otokoltuk işinide haleldeyim diye düşündüm şehir içinde kullanımda sıkıntı yok uzun yolda direk otokoltuğu kullanırım kayınvalidemler eskişehirde biz istanbulda 3 aydan sonra bolca git gel yaparım gibi duruyor 🙈😋
Öyleyse lazimmis size😊 bizim bebek arabasının puseti belli Bi kg a kadar idare eder o da 1-1,5 yaş falan sanırım. İçinde yazıyordu ama aklımda kalmadı tam. Sonrasında bi arkadaşımız oto koltuğunu size veririm dedi. 2 yaşında şu an onların çocuğu. Bizimkine daha büyüğü lazım olana kadar onların elinden çıkacak gibi gorunuyor 😄 benim ailem yanımda, esimin ailesi de 1,5 saatlik mesafede. O yüzden böyle idare eder diye düşündük bizimki de😊

Kızlar hamileyken kaş açmak problem olur mu ki saç boyası gibi? Ben tüy sarartıcı ile açıyorum normalde

Kızlar hamileyken kaş açmak problem olur mu ki saç boyası gibi? Ben tüy sarartıcı ile açıyorum normalde
Cilde temas eden kimyasal soz konusu olunca sıcak bakmıyorum ben. Kokusu da cabası. Saçlarımdaki boyayı daha gebelik isterken uzatıp kestim. Risk almazdım şahsen

Back
X