Irmak000
cım dün akşam yorumlamanın arasında yazmayayım dedim Gülün Adı nı az az devam ediyorum .Birde pdf den Sineklerin Tanrısı nı okuyorum bir arkadaşım çok ısrarla okumamı tavsiye etti
İlk sayfaya bakıyordum
Belki 100 defa başladığım ama bitiremediğim bir kitap var elimde
Nobokovun kedisi
Bitirebilenin taaaa anlından öpüyorum
O şimdilik dursun
Amin maalouf yolların başlangıcı ile başlayalım
Hedefim ise şu olabilir
Kütüphanemdeki kitapların çoğunu okumak istiyorum
Maymun iştahlı ben nasıl yapacaksam artık
İlk sayfaya bakıyordum
Belki 100 defa başladığım ama bitiremediğim bir kitap var elimde
Nobokovun kedisi
Bitirebilenin taaaa anlından öpüyorum
O şimdilik dursun
Amin maalouf yolların başlangıcı ile başlayalım
Hedefim ise şu olabilir
Kütüphanemdeki kitapların çoğunu okumak istiyorum
Maymun iştahlı ben nasıl yapacaksam artık
Aslında hırs ne uğraşıyorsun dersin
Bazen bazı şeyleri yapamazsın
Hazır değilsindir
Uygun değilsindir
Ama işte
Benim gibi olanları duyunca mutlu olmuyor değilim hani
Biz bugun 40 imizi ucuruyoruz ama benim kiz kudurduyapisik ikiz gibi geziyoruz dunden beri. Hep kucakta ve mızır mızır nazar ettim cocugumu cok sakin diye
Ya bu ıphone da nerden okuyorsunuz pdf kitapları indirdim ama açılmıyor uygulamada her seferinde indirilenlerden tekrar giriyorum sayfaları bulana kadar
Sanırım pdf dünyasında ben yokum kabullenmeliyim artık bunu
Kızı okula bırakıp kitapçıya gidip alacağım Sineklerin Tanrısı’nı artık birde Nedret diye bir kitap bulursam onuda alacağım,belki başka şeylerde alırım
Biz bugun 40 imizi ucuruyoruz ama benim kiz kudurduyapisik ikiz gibi geziyoruz dunden beri. Hep kucakta ve mızır mızır nazar ettim cocugumu cok sakin diye
Yok canım 5-6 yıl önce okumuştum o kadar ayrıntılı hatırlıyorum. Kişilerden birinin anne ya da babasını kaybettiğini bir de birinin aşk acısı çektiğini hatırlıyorum sadece