Cnm detayliya girince doktorun orada burada parlaklik var yda ense kalinligi sinirda yda herhangi bi sorun var derse baska doktorlarada git gozuk kac kisiye boyle denildi bska doktorlara gidildi ve hersey normal denildi insallah size boyle demezler bana bile dwn sendrm riski var dedi bi hafta sonra baska yere gittm ben sorun gormuyorm dedi bu yuzden icini ferah tut bazen cihazlardan sknti cikiyor bazende sirf fetal dna gondermek icin yapiliyoms oyle duydumSelam kızlarÇok yazamıyorum ama okuyorum düzenli olarak. Son güncellemeleri paylaşmak istedim. Bugün 20. Hafta olduk son 1 haftadir aksamlari uzanirken bebis hareketlerini hissetmeye basladim cok ilginc bir hismis
21. Haftada detayli ultrason randevum var perinatologdan detaylica gorucez insallah. Multivitamin, coraspin, demir, b12 ve d vitamini kullanmaya devam ediyorum. Keyfim yerinde bu ay ara ara belim tutuluyor ama bir kac dk ya geciyor. Toplam 3.5 kilo aldim gobusum epey belli olmaya basladi ozellikle aksamlari. Daha asilari olmadim biraz cekiniyorum ama detaylidan sonra olacagim gibi gorunuyor. Cocuk odasi icin bir arkadasim ikea besigini (sniglar)verdi dolaplarini almistik ikeadan( iki kapili pax)daha once. Birde şu tekerli sepetlerden (raskog) aldim anlik ihtiyaclarini koymak icin. Cybex twist 2 seti aldim onda da aklinizda olsun 4 taksit imkani gelmis, termin tarihleri 1 ay. Ufak tefek takimlar tulumlar aldim ama bu tulumlarin icine kisa kollu zibin giydirecekmiyiz onu anlamadim. Aranizda deneyimli anneler vardir bunu bilirler diye dusunuyorum. Birde uyku tulumlarinda tog denilen seyler varmis o kismida anlamadim evin derecesi ortalamadir diye dusunuyorum genelde siz hangi toglari kullaniyorsunuz?
Son düzenleme: