Bak sakın. Mayıs ayında uçtuğun gibi uçmalısınOff hazirana herkes bomba gibi hazırlanmış. Genel olarak herkes Mersin'e giderken tersine gitme durumum vardır ama hayırlısı bakalım. Tek tabanca olarak devam
Kayıp Tanrılar Ülkesi ni okurken de böyle olmuştu bana ,o da rüyama girmişti,nasıl kaptırıyorsam kendimi
Buna katılıyorumYok yok tam tersini düşünüyorum, kukrim gibi bi kitap aşığı mayısta fazla okuyamamışsa haziranda bunun acısını çıkartacaktır diyorum ve mendilimi hazırlıyorum
Ben daha net birşey düşünmedim ama ;Sineklerin tanrısı ,Yeşil Peri Gecesi, istanbul istanbul ,bir tarih kitabı olabilir. Onların dışında sizlerden öneri bekliyorum. Beş altı kitabın altına düşmem inşallahOkuma şöleni yaşanacak canım. Senin listeni de merak ediyorum.
Ben de Jane Eyre i seçtim Haziran içinBenimde bunlar okumayı planladıklarım .Aslında Frankensteın ın az kaldı dün gece okuyamadım yoksa biterdi o daEki Görüntüle 3075898
O zaman hedefe yönelik bir hareket vardı. Standardın altına dusmem diye umuyorum ben deBak sakın. Mayıs ayında uçtuğun gibi uçmalısın
Teşekkürler canım herkes kitabi konuştu bitirdi. Arada laf atarım sanaKayıp Tanrılar Ülkesi ni okurken de böyle olmuştu bana ,o da rüyama girmişti,nasıl kaptırıyorsam kendimi
Ama çok güzel kitap keyifli okumalar sanada
Beraber okuyacaktık seninle zatenBen de Jane Eyre i seçtim Haziran için
Keşke okumamış olsaydım da bir kere daha okusaydim çok severimBen de Jane Eyre i seçtim Haziran için
Kamelyalı kadını okumuş muydun. Ben çok beğenmiştim.Ben daha net birşey düşünmedim ama ;Sineklerin tanrısı ,Yeşil Peri Gecesi, istanbul istanbul ,bir tarih kitabı olabilir. Onların dışında sizlerden öneri bekliyorum. Beş altı kitabın altına düşmem inşallah
Ben ilk ona başlamayı düşünüyorum, ne zamandır klasik okumuyordum zatenBeraber okuyacaktık seninle zaten
Çok iyi olurO zaman hedefe yönelik bir hareket vardı. Standardın altına dusmem diye umuyorum ben de
Teşekkürler canım herkes kitabi konuştu bitirdi. Arada laf atarım sana
Ben Frankensteın dan sonra Ruth a başlamayı düşünüyorumBen ilk ona başlamayı düşünüyorum, ne zamandır klasik okumuyordum zaten
Ben önce filmini izleyip sonra kitabı okumuştum. Filmi de güzel ama kitap daha etkileyici benceÇok iyi olur
Sineklerin Tanrısı’nı okuyanlar bitirince onlardan da bekliyorum
Ruth ben de de var okusam mı bilemedimBen Frankensteın dan sonra Ruth a başlamayı düşünüyorum.
Ay sonunda buluşuruz inşallah
O zaman sana da bir hedef belirleyelimO zaman hedefe yönelik bir hareket vardı. Standardın altına dusmem diye umuyorum ben de
Teşekkürler canım herkes kitabi konuştu bitirdi. Arada laf atarım sana
Ben önce izlersem kitabı okuyamıyorum .Önce okuyup sonra izliyorum hepsini film olarak merak etmiyorum ama Körlük,Uçurtmayı Vurmasınlar,Aşk ve Gurur u izlemiştim okuduktan sonra .Ben önce filmini izleyip sonra kitabı okumuştum. Filmi de güzel ama kitap daha etkileyici bence
Yılanların Öcü nü oku. hatta onun birbiriyle bağlantılı üç kitabı var öyle de okuyabilirsinEşekli Kütüphaneci çok güzel bir kitap ya. Fakir Baykurt'un son kitabıymış, benim yazardan okuduğum ilk kitap. Baya kitabı vardı kütüphanede. Çok şanslı hissediyorum kütüphane konusunda
Diğer kitaplarını da okuyacam inşallah, yazarım kalemi hoşuma gitti.
Kim hangi kitabı yazsa ben de mi okusam diyorsun. Maymun iştahlı seniRuth ben de de var okusam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?