- 26 Eylül 2024
- 1.446
- 466
- 43
- 28
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #10.041
Gavisconda hep fark çıkıyor benim ezelden beri, aslinda uygun markanin muadili olabilir daha iyi diye gavisconu veriyolar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuna, Kerem, Uras, Ufuk, Eray, Doruk aklıma gelenlerHiç aklımda erkek ismi yok desem bana güzel erkek ismi önerirmisiniz![]()
Teşekkür ederim. Benim de hemoglobinim 13 ten 10 a düşmüş. Çok çabuk yoruluyorum ben de. İştahım kötü. Kilo verdim zaten ilk 3 ay bulantılar yüzünden. Sonra sabitlenmiş. 2 haftada bir kontrole gidiyorum 200-250 gr artıyor 2 haftada düşünün o da bebeğe rahime vs giden gr lar muhtemelenGeçmiş olsun kronik probleminiz için. Ben de yattığım yerde bile koşuyor da efor sarfediyormuş gibi hissediyorum. Hemoglobin 10 çıktı. Sizin iştahınız nasıl? Ben 20. Haftama girdim ama iştahım hiç yok. Kansızlıktan mı kaynaklı acaba bu da diye merak ediyorum.
kapı süsü en yakın arkadaşım yapıcak boyayacak güzel bir konseptte. hediyelik yıldız şeklinde makrome anahtarlık yapmayı düşünüyorum enerjim yeterse (soyadımız yıldız) eğer enerjim olmaz ise minik kolonyalardan doldurucam kendım üstüne de etiket yaptırıcam. oda süsleme yapmıcam ona vereceğim parayı doğum fotoğrafçısına vereceğim. ama balon felan alırım kendimKızlar hediyelik,kapı süsü gibi şeylere baktınız mı? Düşünüyor musunuz bunları yaptırmayı
Canım ben günde 1 içmeme rağmen düşmüş günde ikiye çıktık bakalımBenim de pazartesi günü hemoglobin 10, ferritin 45-50 çıktı. Demiri 2 günde bir al demişti doktor 10 hafta önce. Ama şimdi kan düşük çıkınca her gün al dediler. Umarım yeterli gelir günde 1
oğlum olsaydı yaman koyacaktık ama ben yağız ismini de çok beğeniyorum <3Günaydın herkese güzel erkek isimleri önerebilirmisiniz aklıma hiç gelmiyor sanki![]()
ben gittiğim hastanede boğmaca tetenoz yaptıracağım doktorum 27-28 haftayı önerdiKızlar tetenoz aşısını ne zaman olmayı düşünüyorsunuz, boğmaca tetenoz varmış bir de bilgisi olan varmı bu konuda
Valla birsürü şey kullanmaya başladık. Bu kadarı normal mi diye düşünmüyor değilim ama doktor ne diyorsa onu yapıyoruzBen bu gün görüştüm doktorla önemli olan kan seviyeniz dedi. Demir depolanır vücutta ama sizinki bebeğe gidiyor düşük olması çok normal endişelenmeyin dedi. Benimki baya düşük ama ocean ın multivitamininin 2. Kutusuna geçtim ve içeriği yenilemişler sadece bunu kullansan bile olur fazlası kabızlık saç dökülmesi yapar dedi ben de öyle yapacağım.
ben multıvitamin kullanıyorum içinde demir de var. ben de aşırı kabız oldum ama demirden mi bağırsakların yer değiştirmesinden mi bilemiyorum. doktorum magnezyuma başlattı baya rahatladım. demir kullanmamak bir seçenek değil dediKızlar demir takviyesi hala almadım kabızlığımı tetikliyor diye demirim düşük en ufak harekette yada normal bir zamanda kalbimde çarpıntı ve aritmi oluyor nefesimi keser gibi oluyor bir süre devam ediyor sonra düzeliyor bunu demir takviyesi ile kontrol altına alabilir miyim sizce ?
Hediyelik ne seçtiniz? Çok heyecanlı şeyler dimiBiz ismi belli olunca sipariş verdik kapı süsünü ve hediyelikleri![]()
Ben de odanın içini kendim süsleyeceğim gelenlere hediyelik düşünüyorum ama ne olsa karar veremedimBen yaptiricam ama isme karar veremedik :)
Oda icinde susleme istemiyorum ama kapi susu ve gelenlere hediyelik yaptiricam sadece
Ne kadar güzel düşünmüşsünüz yıldız anlamlı olurkapı süsü en yakın arkadaşım yapıcak boyayacak güzel bir konseptte. hediyelik yıldız şeklinde makrome anahtarlık yapmayı düşünüyorum enerjim yeterse (soyadımız yıldız) eğer enerjim olmaz ise minik kolonyalardan doldurucam kendım üstüne de etiket yaptırıcam. oda süsleme yapmıcam ona vereceğim parayı doğum fotoğrafçısına vereceğim. ama balon felan alırım kendim
sus esyasi givi bisey düşünüyorum hatira kalsin diye benHediyelik ne seçtiniz? Çok heyecanlı şeyler dimi
Ben de odanın içini kendim süsleyeceğim gelenlere hediyelik düşünüyorum ama ne olsa karar veremedim
Ne kadar güzel düşünmüşsünüz yıldız anlamlı olurBen de kendim süslerim odayı. Geçen sene doğum için doğum anı değil ama sonrasında çekim yaptırmıştım ama kendim ayağa kalkıp hazırlanamadım benim dışımda herkesin oldu fotoğrafı bu sene kısmet artık
![]()
Merhaba sorunuza yanıt alabildiniz mi ben de ankarada şehir hastanesi veya özel arasında kararsızım tabi herşey normal olursa. Koru hastanesinde sadece doğum 80 bin dedi bir doktorum. Kararsızım. Ankarada olanlar bilgilendirebilirseniz sevinirim teşekkürler.Merhaba kızlar , hepinize sağlıklı gebelik diliyorum. Bende mart ayında doğum yapacağım. Aranızda ankarada olup devlet ya da özele giden doğum paketi alan var mı ? Şu anda tüp bebek doktorum ile devam ediyorum ama ilerleyen süreçte değiştirebilirim maddi olarak zorlayabilir süreç
Doktorunuz orijinal ilacın muadilini yazmıştır. Bazı ilaçlarda fiyat farkı çıkabiliyor, o durumda orjinalini fark çıkarmayanı alabilirsiniz bence , bunlar tamamen ilaç firmalarıyla ilgili şeyler , ilaç aynı ilaçKızlar az önce doktora 3 kutu gaviscon likit şurup ve magvital şase magnezyum yazdırdım eczane ödeme olarak 368 tl istedi bende şaşırdım sordum devlet karşılıyor bu fiyat ne için diye sordum muadili katkı payı farkı ücreti vs birşeyler dedi allah allah aldım eve geldim baktım muadil falan değil direk istediğim ilaçların aynılarını vermiş ne diye muadil ücreti adı altında benden 192 tl alınmış? Bilen beni aydınlatabilir mi ? Dolandırılmış gibi hissettim kendimi![]()
Buğra güzelmiş yagizda eşim istiyor benimde hoşuma gidiyor ama yagizin anlamı kara diye biliyorum oyuzden koyasım gelmiyor sanki hem hitabı hem anlamı güzel olsun istiyorum bakalım tesekkurler isimler için hepside guzelBen Buğra ismini çok seviyorum ama kuzenimin ismi olduğu için koymadımonun dışında Yaman, Yağız, Mert, Poyraz, Rüzgar, Demir, Atlas, Alaz şimdilik aklıma gelenler
MaşallahMerhaba, biz Ege koyacağız oğluşumun adını, bugün 19 haftalık olduk 264 gram dedi, maşallah oglusuma![]()
Yağız eşimde istiyor benimde hoşuma gidiyor ama anlamını kara diye duymuştum oyuzden olumlu bakmiyordum şimdi anlamına baktim aslında güzelmiş sert ,dayanıklı, yiğit, esmer anlamindaymisoğlum olsaydı yaman koyacaktık ama ben yağız ismini de çok beğeniyorum <3
Maalesef cevap alamadım. Sadece doğum çok fazla koru için. Sanırım şuan sgk anlaşması da yok. Yoğun bakım ihtşyacı olursa bebek için ücret taleb edebilir.4.5 yıl önce koru çukurambarda doğum yaptım doktorum dışarıdandı. O zaman sgk anlaşması vardıMerhaba sorunuza yanıt alabildiniz mi ben de ankarada şehir hastanesi veya özel arasında kararsızım tabi herşey normal olursa. Koru hastanesinde sadece doğum 80 bin dedi bir doktorum. Kararsızım. Ankarada olanlar bilgilendirebilirseniz sevinirim teşekkürler.
Kızlar hediyelik,kapı süsü gibi şeylere baktınız mı? Düşünüyor musunuz bunları yaptırmayı