Okurum o haldeYok iyilik perisi olmuyor merak etme. İşlerin nasıl o hale geldiği, gülün neden başkan için önemli olduğu gibi konulara açıklık getiriyor. Gregor serisi daha çerezlik, çocuk kitabı tadinda
Geçmiş olsunSabah biraz kitap okudum daha da okuyamadım, aksilikler peşimi bırakmıyor, önce pazar ortasında diz üstü düştüm, dizler fenaaa, az önce de kolumu yaktım, hiç güzel bir gün olmuyor
Geçmiş olsun blackSabah biraz kitap okudum daha da okuyamadım, aksilikler peşimi bırakmıyor, önce pazar ortasında diz üstü düştüm, dizler fenaaa, az önce de kolumu yaktım, hiç güzel bir gün olmuyor
Ben hâlâ aynı kitap malum çok okuyamıyorumSelam
Homer Simpson ne alemdesin bebis
Saka gibi. Tepenin ardindaki kulube i nereye koyduysam dün, bulamadim
Issiz evin kedisini okuyorum suan. Simdilik sevdim
Ekliyorum o zaman listemeAynı yazar, aynı üslup. Bence güzeldi. Dediğim gibi başkanın gençliği ve açlık oyunlarının başlangıci anlatılıyor
Aa çok geçmiş olsunSabah biraz kitap okudum daha da okuyamadım, aksilikler peşimi bırakmıyor, önce pazar ortasında diz üstü düştüm, dizler fenaaa, az önce de kolumu yaktım, hiç güzel bir gün olmuyor
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Ben de henüz elime kitap almadım, çok yoğun be yorucu bir gün oluyor
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun black
Sağ ol canımEkliyorum o zaman listeme
Aa çok geçmiş olsunbenim de çok yoğun geçiyor. Aşırı kitap okumak istiyorum ama ilk sayfada uyuyacağımı da biliyorum
Son 2 haftaBen hâlâ aynı kitap malum çok okuyamıyorumdaha çok başlarındayım. Bugün biraz okuyacağım
Algernon'a çiçekler çok güzel bir kitaptı, ben kütüphaneden almıştım bitiremedim süresi dolduğu için, süre uzatmadan haberim yoktu o zaman. Uygulamadan bitirecem devamını az kalmıştı zaten.Camdaki kiz kitabini bitirdim. Begenerek okudum. Siradaki kitabim Algernona cicekleryine uygulamadan okuyacagim
Merhaba Melisa benmmelisaa arkidiş Hoşgeldin. Sayfanın nüfus memuru olarak görevimi yerine getireyim. Sen kimsin, kimlerdensin, ne işle meşgulsün, hangi şehirdesin, kaç yaşındasın vs vs
Hoş geldin tekrardan, tanıştığıma memnun oldumMerhaba Melisa ben25 yaşındayım, evliyim, İstanbulda yaşıyorum, aslen Erzincan ama doğma büyüme Aydınlıyım.
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik mezunuyum, açıktan tarih okuyorum. Kpss sınavına hazırlanıyorum ve kalan zamanlarımda kitap okumayı seviyorum. Forumu Tüp bebekle ilgili şeyler araştırırken buldum sonra biraz kurcalayınca bu sayfayı gördüm üye olmak istedim
Hoş buldum teşekkür ederim, ben de tanıştığıma memnun oldumHoş geldin tekrardan, tanıştığıma memnun oldumaramızda 1 yaş varmış
Tekrar Hoşgeldin canım. Ben de kulübe bebek tedavisi maksadıyla girmiştim.Merhaba Melisa ben25 yaşındayım, evliyim, İstanbulda yaşıyorum, aslen Erzincan ama doğma büyüme Aydınlıyım.
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik mezunuyum, açıktan tarih okuyorum. Kpss sınavına hazırlanıyorum ve kalan zamanlarımda kitap okumayı seviyorum. Forumu Tüp bebekle ilgili şeyler araştırırken buldum sonra biraz kurcalayınca bu sayfayı gördüm üye olmak istedim
Kendimi şöyle motive ediyorum: İki hafta kaldı. İki hafta sonra sınavı kazansam da kazanamasam da 1 - 1.5 ay boyunca özgür olacağım. En iyisi çalışayım çünkü çalışırsam bu iki hafta daha çabuk geçerSon 2 hafta
Hoş geldiniz tekrar. Kitap severleri aramızda gördüğümüz zaman mutlu oluyoruzMerhaba Melisa ben25 yaşındayım, evliyim, İstanbulda yaşıyorum, aslen Erzincan ama doğma büyüme Aydınlıyım.
Geçmiş olsunSabah biraz kitap okudum daha da okuyamadım, aksilikler peşimi bırakmıyor, önce pazar ortasında diz üstü düştüm, dizler fenaaa, az önce de kolumu yaktım, hiç güzel bir gün olmuyor
Ben sana inanıyorum, Allahın izniyle kazanacaksın. Dualarımda olacaksın bebeğimKendimi şöyle motive ediyorum: İki hafta kaldı. İki hafta sonra sınavı kazansam da kazanamasam da 1 - 1.5 ay boyunca özgür olacağım. En iyisi çalışayım çünkü çalışırsam bu iki hafta daha çabuk geçer
Ah çok sağ ol canım AnnEGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?