Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaşırmalara başlıyorum Yalnız temmuz ayında tatilde olmama rağmen iyi okumuşum ben ya. Biriniz de tebrik etmediniz yazıklar olsun
Ay aslında aklıma geldi benim he
Kusura bakma başkanım, tebrik ederim seni

Meraba bu ay hiç kitap okuyamadım uzmanlık sınavına calismaya başladım. Sonrada doğum olacak zaten ins seneye tekrar gelirim

Günaydın
Emeğine sağlık başkanım Tüm arkadaşları tebrik ederim

Kolik bebekle uğraşmak ne zormuş, cidden bu listede olup bir de bebişi olan tüm anneleri tebrik ederim. Yanında anası babası varken sadece dinlemek bile yordu beni
kolik bebek çok zor gerçekten. kızım özellikle belli bi saatte daha çok ağlardı ne yapacağımı bilemez oturur ben de ağlardım

tavsiye istemedin ama haddim olmayarak bişey söylemek istiyorum, kiraz çekirdeği torbası ve karın-ayak masajının çok ama çok faydasını gördüm ben. bayağı azaltmıştı gazını belki faydası olur

İki yıl boyunca yediğim kirazların çekirdeğini biriktirdim

Herkese güzel bir gün diliyorum

Kukrim kitap yanımda olmadığı için henüz 'Ev' e başlayamadım. Diğer ortak kitabımız olan Fransız Teğmenin Kadınına baslasam mi ?Merak ediyorum nasıl bi kadınmış ☺
Bende Ev in son bölümlerindeki başka canım
Ben yetişirim inşallah bende merak ediyorum çok

Yok estağfurullah ne demek, eltimin bebeği ve evlerine geçtiler ama iletirim mesajınızı. 36 saat hiç uyumadığını bilirim diyordu, dua eder size Çok teşekkürler

Bu ay ne kadar 0 var
Okuyan herkesi tebrik ederim bir ay aradan sonra sayfa olmasa da kitap olarak listeye girmişim

Bende Ev in son bölümlerindeki başka canım
Ben yetişirim inşallah bende merak ediyorum çok
Anlaştık iyi bir enerjiyle başlıyorum o zaman. Bu arada bu kitabı ilk senden duydum biliyormusun .Kitap hakkında hiçbir fikrim olmadan tamamen senin önerinle 400 küsür sayfalik kitaba başlıyorum hadi bakalım

Anlaştık iyi bir enerjiyle başlıyorum o zaman. Bu arada bu kitabı ilk senden duydum biliyormusun .Kitap hakkında hiçbir fikrim olmadan tamamen senin önerinle 400 küsür sayfalik kitaba başlıyorum hadi bakalım
İnşallah seversin.Ben çok beğendim ev i bitsin yazacağım yorumumu

Outlander dizisinin kitapları mı ?

Listeye bile girmişim çok mutlu oldum benim için güzel bir motivasyon kaynağı oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…