Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baktım şimdi dakikalardır okuyorum instagram da .Başak ın ki daha önce yayınlanmış ama mahkemeleri hep Azra kazanmış .

Baktım şimdi dakikalardır okuyorum instagram da .Başak ın ki daha önce yayınlanmış ama mahkemeleri hep Azra kazanmış .
Yalanmış işte canım önce yayınlanma konusu hatta baktım Kitapyurdu vs yayınlanma İlk basım 2018 diyor. Ay ben neden dert ettim bunu acaba ikisini de sevmem

ben çok beğeniyorum oralara gelen kitapları. hepsini değil tabii ki ama iş bankası yayınlarının ve boyama kitaplarını seviyorum. önce ben okuyorum inceliyorum sonra kızıma veriyorum
Bende çok aldım canım ufaktı kızım kardeşine baya kaldı.
Ama şimdi 5.sınıfa geçti okumayı hiç sevmiyor farklı bişeyler arıyorum bende.
Kendi yaş grubuna uygun kitaplara baktık kitapçıda önerdiklerimi istemedi istediğini not aldım netten sipariş ettim

inşallah okuma alışkanlığı edinir istediğiniz gibi

Olsun güzel anılar kalmıştır seninle
Kesinlikle, yaptığım kısa tatillerin arasında en keyiflisi olabilir.
İznik taşıyla, toprağıyla tarih kokan bir ilçe, sadece camileri görmek için bile gidilebilir.
Doğa harikası gölünü zaten kelimelerle anlatamam. Gitme imkanı olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıntıyı alayım özelden

Senin de beğenmene çok sevindim.Benim için çok özel bir kitap olarak kalacak, teşekkür ederim tekrar sana
Ben de sana teşekkür ederim.Kitap bitince gidip yorumunu tekrar okudum cok guzel ifade etmişsin hissettiklerini kalemine sağlık

Diger ortak kitabimiz Fransız Teğmenin Kadını'ni da beğeneceği umuyorum. Ismi aşk romanı gibi dursa da benim kitaptan cikarimlarim çok farkli oldu. Kurgudan ziyade arada verilen mesajlar benim icin önemliydi. Sosyal sınıf farkliliklari, feodal ve hiyerarşik düzen karakterler üzerinden iyi anlatılmış. En onemlisi ise dönemin tüm kati
kurallarına ve baskisina başkaldiran, dik duran bir kadin profili. İnsanlık var olduğundan beri kadin olmak hep zor olmuştur ama inşallah tüm kadinlar kadin olmanin aslinda ne büyük bir şeref olduğunun ve de kendilerinde var olan gücün farkına varirlar. Hep diyorum iyiki kadin yaratılmışım

Teşekkür ederim canım
Evet evet ben Fransız Teğmenin Kadın ı hakkında epey yorum okumuştum.Uzun zamandır listemde idi ,bak benden önce sana kısmet oldu
Bende çok gururlanıyorum kadın karakterlerin kendi gücü ile başardıklarını okuyunca.

Herkese iyi günler dileyeyim bende
Dişçi de idim,yirmilik dişim iltihap olmuş haftaya çekilecek
Ben Çatıdaki Pencere ve Boş Ayna yı okuyorum
Geçmiş olsun
Yazarın anlatim teknigi de alisilmisin dışında hoşuna gidecektir

Geçmiş olsun

Yazarın anlatim teknigi de alisilmisin dışında hoşuna gidecektir
Teşekkür ederim canım .Haftaya pazartesi bakalım sabah önce Cerrahpaşa ya görüneceğim artık ne yapayacaklarına karar verecekler herhalde tiroidler için .Öğleden sonra da diş hekimi randevu verdi .
Bu ara hep uğraşıyorum böyle sağlık sorunları ile hamd olsun diyeyim Allah beterinden korusun tabi ki ama insan üst üstte gelince yoruluyor biraz tedirgin oluyor
Allah feraha çıkarsın nerde kim varsa sıkıntıda

Amin sana ve tüm hastalara şifa versin rabbim,sıkıntıda olanlara da inşirah versin. Tiroidler için Iyot kullanmayı düşündün mü hiç ? Bi bak istersen sadece tiroid için degil bircok hastalık icin şifa kaynağı

Benim hipertiroidi mevcut şuan canım bu durumda kullanılmıyor iyot .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…