Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Frankenstein hiç bildiğin gibi değil. Su gibi akıyor ve gerçekten çok iyi yazılmış. E kadın yazarlar bir başka yazıyor canım
Mary Wollstonecraft’ın kızıymış, doğrudur

Hayırlı günler daha yeni girebildim buraya kızım rahatsızlandı yine acile gidip geldik Şimdi uyudu evi bir toparlayacağım. Rabbim sağlık sıhhat versin herkese
Çok geçmiş olsun

Hayırlı günler daha yeni girebildim buraya kızım rahatsızlandı yine acile gidip geldik Şimdi uyudu evi bir toparlayacağım. Rabbim sağlık sıhhat versin herkese
Geçmiş olsun canım

Ruhlar akademisi diye bi kitap almışım yine önceden. Onu okudum bitirdim. Akıcı bi kitaptı merak uyandırdı ama kimseye tavsiye etmem okumasını. 4 kitapmış aslında ama diğer 3 kitabın çevirisi yok basılmamış hiç. Öyle kaldı kitap devamınıda çevirselermiş keşke okurdum. Böyle ortada kaldı kitap

Geldi benim bebeklerim
Dune'un belki bana hitap etmez hepsini almayayım düşüncesiyle 2 tanesini almıştım. Şimdi bu fotoğraftan sonra baktım yine artmış fiyatları Alsaydım keşke

Kırmızı Medrese - Şırnak​

Dağ Kapı Mahallesi'nde, şehrin batısındaki sur kalıntılarının üzerine inşa edilmiştir. Medresenin güney cephesinin ortasında Mela Ahmedi Ciziri’nin türbesi bulunmaktadır. Yapının inşa kitabesi ve vakfiyesi bulunmaması sebebiyle kesin yapım tarihi belli değildir. Uzmanlar yapıyı XIV. yüzyılın ilk çeyreğine tarihlendirmektedir.

Hayırlı sabahlar

Akşama fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyorum

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
E Etkili Eleman
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Regina George
Gallagher

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…