Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın
Darağacı dansına devam ediyorum hastalıklardan elime alamadım ki

A Atalanteda

Cesur Yeni Dünya gerçek mi oluyor yoksa
Ayyy bende bu haberi gördüm buraya yazmaya gelmiştim. Şaka gibi değil mi ya bunu asla iyi yönde kullanmazlar. Ve Çin bunun üzerinde yeni mi çalışmaya başladı kim bilir ne zamandır uğraşıyorlar. Pandemiyi çıkaranlar onlar. Peşine hop aşıyı ne hikmetse hemen bulan onlar. İnsanları kısırlaştırıp böyle bi üreme yolu üzerinde devam etmeyi mi planlıyorlar ne yapıyolar. Allahım fırsat vermesin inşallah kimseye güvenim kalmadı. Çoluğumuz çocuğumuz var gelecek nesiller için çok endişeliyim.

Bu tarz şeylerin insan fıtrarına aykırı olduğunu düşünüyorum bu yüzden kolay kolay insanların kabullenebileceği bir sey değil bu ya. Zaman ne gösterir bakalım

ben de böyle düşünüyorum. o kadar fazla soruna yol açar ki bu yani kimse kolay kolay kabul etmez.

liste isteriz biz de yanlışlıkla çarpalım
3 tane aldım yav alt tarafı ne listesi, sessiz ve derinden ilerliyorum

Merhabalar,
Bugünün kitabı sıfır noktasındaki kadın. Az önce aldım başlayacağım daha önce okuyan var mı bilmiyorum. Yorumlar çok etkileyici ve üzücü diyordu.
Okudum. Yorumlama sayfasına da yorumumu yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…