çok korkunç
Günaydın
Hıdırlık Camii Ve Türbesi - Çorum
Hıdırlık Camisi Hıdırlık Mevkii'nde yer almaktadır. Rivayete göre Hz. Peygamberin dostlarından ve ona hizmet edenlerden Suheybi Rumi’ye saygı nişanesi olarak yaptırılan eski camiinin üzerine Hıdıroğlu Hayrettin tarafından 1889’da yaptırılmıştır. Caminin içindeki türbede sahabeden Suheybi Rumi ve Ubeyd (Ubid) Gazi Makamları; caminin batısında, bahçe içinde yer alan türbede ise Kerebi Gazi'nin Makamı bulunmaktadır. Hıdırlık Camisinde bulunan bu sahabe türbeleri, Çorum’da saygı gösterilen, özellikle kandil gecelerinde, gelin alma ve sünnet törenlerinde en çok ziyaret edilen yerdir. Hıdrellez şenlikleri de bu mekânın çevresinde bulunan yeşil alanda yapılmaktadır.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım bakalım
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
U UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
Look Up
@Boncoboorkodos
M MrsDelfino
Canim rakibimGünaydın
Babı Esrara başladım dün uygulamadan oliver okulda Peter Pan’ı bitirmek üzereyim
Ayyy bende bu haberi gördüm buraya yazmaya gelmiştim. Şaka gibi değil mi ya
çok korkunç
Bu tarz şeylerin insan fıtrarına aykırı olduğunu düşünüyorum bu yüzden kolay kolay insanların kabullenebileceği bir sey değil bu ya. Zaman ne gösterir bakalımAyyy bende bu haberi gördüm buraya yazmaya gelmiştim. Şaka gibi değil mi yabunu asla iyi yönde kullanmazlar. Ve Çin bunun üzerinde yeni mi çalışmaya başladı kim bilir ne zamandır uğraşıyorlar. Pandemiyi çıkaranlar onlar. Peşine hop aşıyı ne hikmetse hemen bulan onlar. İnsanları kısırlaştırıp böyle bi üreme yolu üzerinde devam etmeyi mi planlıyorlar ne yapıyolar. Allahım fırsat vermesin inşallah kimseye güvenim kalmadı. Çoluğumuz çocuğumuz var gelecek nesiller için çok endişeliyim.
ben de böyle düşünüyorum. o kadar fazla soruna yol açar ki bu yani kimse kolay kolay kabul etmez.Bu tarz şeylerin insan fıtrarına aykırı olduğunu düşünüyorum bu yüzden kolay kolay insanların kabullenebileceği bir sey değil bu ya. Zaman ne gösterir bakalım
liste isteriz biz de yanlışlıkla çarpalımAmazonda gezerken elim çarpmış olabilir kitaplara
3 tane aldım yav alt tarafı ne listesi, sessiz ve derinden ilerliyorumben de böyle düşünüyorum. o kadar fazla soruna yol açar ki bu yani kimse kolay kolay kabul etmez.
liste isteriz biz de yanlışlıkla çarpalım
tam olarak bu...
Okudum. Yorumlama sayfasına da yorumumu yazdımMerhabalar,
Bugünün kitabı sıfır noktasındaki kadın. Az önce aldım başlayacağım daha önce okuyan var mı bilmiyorum. Yorumlar çok etkileyici ve üzücü diyordu.
Hemennn bakıyorum başkanımOkudum. Yorumlama sayfasına da yorumumu yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?