- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
Ya teşekkür ederimİyi ki sen de varsın canım. Çok verimli bir yıl olmuş senin için. Küçük bebeğin ile çok iyi okumuşsun
Teşekkür ederimYaaaa ne kadar güzellll
Çok güzel bir yıl olmuş, bir de miniğin var, tebrik ederimAyşe Kulin - Tutsak Güneş
Alexandre Dumas -Kamelyalı Kadın
Zülfü Livaneli - Leyla’nın Evi
Cengiz Aytmatov - Kızıl Elma / Oğulla Buluşma
Ayşe Kulin - Adı Aylin
Jack London - Martin Eden
Paulo Coelho - Veronika Ölmek İstiyor
Haruki Murakami / İmkansızın Şarkısı
Benan Kepsutlu - Arşivde Saklı Kalan İtiraflar
Atsız - Dalkavuklar Gecesi - Z vitamini
Emile Zola - Germinal
H. George Wells - Zaman Makinesi
Dan Brown - Da Vincinin Şifresi
Goethe - Genç Werther’in Acıları
Amin Maalouf - Doğunun Limanları
Sineklerin Tanrısı - William Golding
Bernard Lewis - Hata Neredeydi
Michael Ende - Momo
Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
Banu Avar -Böl ve Yut
Dan Brown/ Cehennem
Frank Baum- Oz Büyücüsü
Gabriel García Márquez- Kırmızı Pazartesi
Oscar Wilde - Dorian Gray’in Portresi
Hodgson Burneyt - Gizli Bahçe
Mihail Bulgakov- Köpek Kalbi
Pascal Boniface - Herkes için Jeopolitik
Muhammed Bozdağ - İstemenin Esrarı
Osamu Dazai - İnsanlığımı Yitirirken
Charlotte Perkins Gilman - Kadınlar Ülkesi
Ahmet Ümit- Agatha’nın Anahtarı
Adam Faver - Olasılıksız
Sally Goldenbarum - Kıyıya Vuran Hayatlar
Eki Görüntüle 3176406
Topiğe Şubat ayında gelmiştim, bu sene okuduğum toplam 33 kitabın 31’ini sizinle okumuşum
Yol arkadaşlığınız için hepinize teşekkür ederimm, dolu dolu bir yıl geçirmişim, seneye daha da çok okuyalım inşallahİyi ki varsınız canım kitap kurtları
Öyle bi içimden geldi, aslında bu yoktu
Yaa mutlu oldumBu yıl burada 60 1k da 90'di. 60 i geçtim 90'a çok var. Önce 70 yazdım. Sonra baktımEleadora 75 yazmış yalnız bırakmayayim yarenlik edeyim dedim 75 iyidir orta yol
Ben de çok iyi değilim
Ben hedefimi yine aynı tuttum2023 YILI YILLIK HEDEFLER
Calcifer --------> 50 Kitap
A R Y A --------> 25 Kitap
Mavi Menekşe --------> 40 Kitap
Orangegreysky --------> 60 Kitap
Eleadora --------> 75 kitap
Yet07 --------> 30 Kitap
Life light ————> 60 kitap
MrsDelfino ————-> 30 kitap
Teyocan ————-> 25 kitap
HAbibte—————>60 kitap
Madonna————-> 45 kitap
Levaiz--------------> 50 Kitap
Arrietty_ ---------> 30 Kitap
civciv annesi------‐--> 24 kitap
Keira-------------------->30 kitap
Sudem34-------------> 12 kitap
LADY VEGA - - - - - - - ->60 kitap
Nikinik------->28 kitap
mimesis -----------> 30 kitap
BuRc ------------------> 40 kitap
Ummhnisa-------------> 30 kitap
Mrsay ----------------> 75 kitap
Natsume———————->40 kitap
Atalanteda——————>30 kitap
Olabilirsenin gezme potansiyelini bilen eniştem öyle düşünmek istiyordur
Yokluğumdan değil miBen de çok iyi değilimsessiz sessiz modumu yakalamaya çalışıyorum
Bak bu da çok iyi fikir, ekonominin dibine vururlarEnişteleri buluşturalım
Zoomdan olabilirAy bilmiyorum kibu sefer bir kitap seçip yüzyüze görüşüp konuşma planı olabilir
Ooooo kimleri görüyorum hoşgeldinnNıyet ettım, yarın itibari ile yıne kıtap okumayaklasiklerden baslayacagım
Iyi geceler herkese
C Calcifer başkanım gecen yil 60 kitap hedefi vermistim zamanım daha genişti ve okuyabiliyordum aralik sonu itibari ile insallah hedefime ulaşmış olacağım. Bu yil 30 diyeyim çünkü bu yil zamanim cok dar, eger tamamlarsam tekrar arttirim sayıyi
Bir de gelecek sezon hayatım nasıl sekillenecek istedigim gibi okuyabilecekmiyim ,ya da eskisi gibi size katilmaya fırsat bulacakmiyim bilemiyorum. Bildirimlerimi yine düzenli yapacagim inşallah fakat sürekli katılım saglayamadigim için listeden cikarirsan da haklısın.
Bana çok şey katti topigimiz. Tüm emeklerin için öncelikle sana ve burdaki gönül bagi kurduğumuz tüm arkadaslara teşekkür ediyorum
Süper fikirZoomdan olabilir
Merhaba, sizi bulmuşken sorayim. 'Kara Kitap' i okumuşsunuz. Ben onu okumak için ugrastim ama darlandim bıraktım. Edebiyatci bir arkadaşım var bu kitabı mutlaka okumalısın muhteşem falan dedi. Ama bu arkadasla ayni pencereden bakmiyoruz çoğu zaman ,onun icin kafamda soru işareti kaldı. Sizce nasil bir kitap ,tekrar baslamalimiyim?Benimde hedefim 50 idi..Şuan 54. Kitabımı okuyorum ve bitmek üzere
Başkan listeden cikarirsa diye soyledim, yoksa ben sizinle olmaktan, sizin yazdıklarınızı okumaktan büyük keyif alıyorumVeda mesajı gibi olmuş
Başkan listeden cikarirsa diye soyledim, yoksa ben sizinle olmaktan, sizin yazdıklarınızı okumaktan büyük keyif alıyorum
Bu arada gecen gun Nihan Kaya dan söz ettiğinizi gördüm çok sevindim, bence onu okumak bir ayrıcalıktır. Onu okuyan birileriyle ayni platformda olmak da ayrica keyifli
Valla bnde bi ay 4 bi ay 5 kitap bitirmiştm ama zamanla öyle olmuyo onunla oyundu ev işiydi yemekti derken emekledi yürüdü hiç aktf olamadmBen hedefimi yine aynı tuttumzira bu sene 30u anca yakaladım. Gerçi bebişim doğdu bu sene ama bilemiyorum ondan mıdır seneye göreceğiz inşallah
Hedefleriniz çok güzel bu arada kızlar maşallah.Herkesin hedeflediği kadar ve daha fazlasını okuduğu bir yıl olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?