- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.033
- 468
İnşallah her şey istediğin gibi olur canım benim. Seni aramızda görmekten sohbetinden çok memnunuz. O yüzden gözümüz arıyor seniIyi geceler herkese
C Calcifer başkanım gecen yil 60 kitap hedefi vermistim zamanım daha genişti ve okuyabiliyordum aralik sonu itibari ile insallah hedefime ulaşmış olacağım. Bu yil 30 diyeyim çünkü bu yil zamanim cok dar, eger tamamlarsam tekrar arttirim sayıyi
Bir de gelecek sezon hayatım nasıl sekillenecek istedigim gibi okuyabilecekmiyim ,ya da eskisi gibi size katilmaya fırsat bulacakmiyim bilemiyorum. Bildirimlerimi yine düzenli yapacagim inşallah fakat sürekli katılım saglayamadigim için listeden cikarirsan da haklısın.
Bana çok şey katti topigimiz. Tüm emeklerin için öncelikle sana ve burdaki gönül bagi kurduğumuz tüm arkadaslara teşekkür ediyorum
Malabadi Köprüsü - Diyarbakır
1147 tarihli inşa kitabesine göre, Timurtaş b. İlgazi b. Artuk tarafından Artukoğulları Dönemi'nde inşa ettirilen ve 12'nci yüzyıl Selçuklu Dönemi anıtsal mühendislik-mimarlık başyapıtlarından olan tarihi Malabadi Köprüsü, 40.86 metre açıklığındaki sivri ana kemeri ile dünyanın günümüze ulaşan en büyük kemer açıklığına sahip taş kemer köprüsüdür. Kemerin her iki yanından kervan ve yolcular için iki barınak oda da bulunmaktadır.
Malabadi Köprüsü; üzerinde bulunan insan, güneş ve arslan figürlü kabartmaları ve bünyesinde bulunan barınağı, helası ile özgün ve az sayıdaki köprü örneklerimizdendir.
Günaydınlar herkese
Yıllık hedeflerinizi lütfen listeye ekler misiniz?
2023 YILI YILLIK HEDEFLER
Calcifer --------> 50 Kitap
A R Y A --------> 25 Kitap
Mavi Menekşe --------> 40 Kitap
Orangegreysky --------> 60 Kitap
Eleadora --------> 75 kitap
Yet07 --------> 30 Kitap
Life light ————> 60 kitap
MrsDelfino ————-> 30 kitap
Teyocan ————-> 25 kitap
HAbibte—————>60 kitap
Fesang __________> 41 kitap
Madonna————-> 45 kitap
Levaiz--------------> 50 Kitap
Arrietty_ ---------> 30 Kitap
civciv annesi------‐--> 24 kitap
Keira-------------------->30 kitap
Sudem34-------------> 12 kitap
LADY VEGA - - - - - - - ->60 kitap
Nikinik------->28 kitap
mimesis -----------> 30 kitap
BuRc ------------------> 40 kitap
Ummhnisa-------------> 30 kitap
Mrsay ----------------> 75 kitap
Natsume———————->40 kitap
Atalanteda——————>30 kitap
Ucansupurge —————-> 36 kitap
Aspasiaa ------------------> 30 kitap
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
Canım valla başlarda bunaldım ama sonrası keyif verdi meraklandım açıkcası okumanı bende tavsiye ederim..Merhaba, sizi bulmuşken sorayim. 'Kara Kitap' i okumuşsunuz. Ben onu okumak için ugrastim ama darlandim bıraktım. Edebiyatci bir arkadaşım var bu kitabı mutlaka okumalısın muhteşem falan dedi. Ama bu arkadasla ayni pencereden bakmiyoruz çoğu zaman ,onun icin kafamda soru işareti kaldı. Sizce nasil bir kitap ,tekrar baslamalimiyim?
Gönaydddddınnnnnnnn
Malabadi Köprüsü - Diyarbakır
1147 tarihli inşa kitabesine göre, Timurtaş b. İlgazi b. Artuk tarafından Artukoğulları Dönemi'nde inşa ettirilen ve 12'nci yüzyıl Selçuklu Dönemi anıtsal mühendislik-mimarlık başyapıtlarından olan tarihi Malabadi Köprüsü, 40.86 metre açıklığındaki sivri ana kemeri ile dünyanın günümüze ulaşan en büyük kemer açıklığına sahip taş kemer köprüsüdür. Kemerin her iki yanından kervan ve yolcular için iki barınak oda da bulunmaktadır.
Malabadi Köprüsü; üzerinde bulunan insan, güneş ve arslan figürlü kabartmaları ve bünyesinde bulunan barınağı, helası ile özgün ve az sayıdaki köprü örneklerimizdendir.
Günaydınlar herkese
Yıllık hedeflerinizi lütfen listeye ekler misiniz?
2023 YILI YILLIK HEDEFLER
Calcifer --------> 50 Kitap
A R Y A --------> 25 Kitap
Mavi Menekşe --------> 40 Kitap
Orangegreysky --------> 60 Kitap
Eleadora --------> 75 kitap
Yet07 --------> 30 Kitap
Life light ————> 60 kitap
MrsDelfino ————-> 30 kitap
Teyocan ————-> 25 kitap
HAbibte—————>60 kitap
Madonna————-> 45 kitap
Levaiz--------------> 50 Kitap
Arrietty_ ---------> 30 Kitap
civciv annesi------‐--> 24 kitap
Keira-------------------->30 kitap
Sudem34-------------> 12 kitap
LADY VEGA - - - - - - - ->60 kitap
Nikinik------->28 kitap
mimesis -----------> 30 kitap
BuRc ------------------> 40 kitap
Ummhnisa-------------> 30 kitap
Mrsay ----------------> 75 kitap
Natsume———————->40 kitap
Atalanteda——————>30 kitap
Ucansupurge —————-> 36 kitap
Aspasiaa ------------------> 30 kitap
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
çok geçmiş olsun
günaydın herkese
Geçmiş olsun kukriş
Teşekkür ederim arkadaşlar ,ben de şifayı kaptım galiba pek halim yok gelemiyorum o yüzdenÇok geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin
Ağzından bal damlıyor arkadaşımValla bnde bi ay 4 bi ay 5 kitap bitirmiştm ama zamanla öyle olmuyo onunla oyundu ev işiydi yemekti derken emekledi yürüdü hiç aktf olamadm
Teşekkür ederim arkadaşlar ,ben de şifayı kaptım galiba pek halim yok gelemiyorum o yüzden
Günaydin
Hastalar kervanina bende katildim. Yinede yollara dustum cocuklari okula birakmak icin
Mater serisine devam edecegim bugün. Insallah
Geçmiş olsunGünaydın herkese
Ay bizde hastayız ev ahalisi komple. Sizlere de geçmiş olsun diyeceğim ama geçmiyor bu hastalıklar.
Neyse bağışıklanıyoruz diyelim. Güzel tarafından bakalım.
Ağzından bal damlıyor arkadaşımHayırlısı bakalım. Okuruz inşallah
2.5 aydır hastayım. Önceden 2 kere korona geçirdim böyle değildi, maks 2 haftada iyileştimbayağı salgın var bu sene. korona değilse bile bayağı uzun da sürüyor yeni salgın. herkese geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?