- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
İyi günler herkese, iyi kandiller
Yason Burnu Yarımadası - Ordu
Perşembe İlçesi'nin 15 kilometre batısında, Çaytepe Köyü sınırları içindedir. 1. derece arkeolojik, 2.derece doğal SİT alanıdır. Doğal güzelliği görülmeye değerdir. Samsun-Ordu karayolu üzerinde deniz kenarında olması, 1869 yılında yapılan kilisenin onarılarak ziyarete açılması ve aslına uygun çevre düzenlemesi ile turizm cazibe merkezi haline getirilmiştir. Karadeniz sahili boyunca üzerinde kilise bulunan tek yarımada burasıdır. Güneşin doğuşu ve batışı yaz aylarında çıplak gözle izlenebilir.
Yarımada üzerinde ve yakın çevresinde sahil boyunca piknik alanları, yeme içme yerleri mevcuttur. Otoparkı vardır. Türk mutfağı ve geleneksel Karadeniz mutfağını bu alanlarda bulmanız mümkündür. Yabancı turistler; özellikle de hıristiyanlar için görülmesi gereken önemli bir mabet olan kilise ve üzerinde bulunduğu yarımada Ordu'nun en çok ilgi çeken yerleri arasındadır.
Günaydınlar Kitap Sever Dostlarım
Bu akşam saat 21.00'da KADINLAR ÜLKESİ yorumlaması vardır. Herkesi bekliyorum
Eleadora
@Life light
@Teyocan
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
Kukrim
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
HAbibte
fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
Tamamdır geliyorum başganım
Yason Burnu Yarımadası - Ordu
Perşembe İlçesi'nin 15 kilometre batısında, Çaytepe Köyü sınırları içindedir. 1. derece arkeolojik, 2.derece doğal SİT alanıdır. Doğal güzelliği görülmeye değerdir. Samsun-Ordu karayolu üzerinde deniz kenarında olması, 1869 yılında yapılan kilisenin onarılarak ziyarete açılması ve aslına uygun çevre düzenlemesi ile turizm cazibe merkezi haline getirilmiştir. Karadeniz sahili boyunca üzerinde kilise bulunan tek yarımada burasıdır. Güneşin doğuşu ve batışı yaz aylarında çıplak gözle izlenebilir.
Yarımada üzerinde ve yakın çevresinde sahil boyunca piknik alanları, yeme içme yerleri mevcuttur. Otoparkı vardır. Türk mutfağı ve geleneksel Karadeniz mutfağını bu alanlarda bulmanız mümkündür. Yabancı turistler; özellikle de hıristiyanlar için görülmesi gereken önemli bir mabet olan kilise ve üzerinde bulunduğu yarımada Ordu'nun en çok ilgi çeken yerleri arasındadır.
Günaydınlar Kitap Sever Dostlarım
Bu akşam saat 21.00'da KADINLAR ÜLKESİ yorumlaması vardır. Herkesi bekliyorum
Eleadora
@Life light
@Teyocan
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
Kukrim
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
HAbibte
fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
Bu olayda tek sevindiğim Sofie yorumlamasının da ertelenmiş olması oldu çünkü ben ilk 100 sayfayı yeni bitirdim
Daha fazla dayanamadım bıraktım yeni kitaba başlıyorum, missss gibi gerilimGecenin Kraliçesi kitabına başlamıştım, çocuk kitabıymışyanlışlıkla Gecenin Kraliçesi Küçük Hanım kitabını almışım neyse bitirelim bari
Sofie yorumlaması zor işBu olayda tek sevindiğim Sofie yorumlamasının da ertelenmiş olması oldu çünkü ben ilk 100 sayfayı yeni bitirdim.
Başkanı sıkıştırmayı düşünüyordum ben dahil birkaç yetiştiremeyen var, Sofie’yi bir hafta ertelesek nasıl olur diye.
Kendisi de bilmiyor kiAh yine mi gittiNeden gitti çok merak ettim özelden bir yeşillendirseniz
Baktım ciddi bir ihlali yokKendisi de bilmiyor ki
Bu arada İnsanlığımı Yitirirken yorumlanmış mıydı, ben kaçırdım mı onuSofie yorumlaması zor iş
Topikteki hafızası en kötü kişiye sordunBu arada İnsanlığımı Yitirirken yorumlanmış mıydı, ben kaçırdım mı onu
Başkana bugün soracaktım banlanmışTopikteki hafızası en kötü kişiye sordun
Hayır yorumlanmadıBaşkana bugün soracaktım banlanmış. Neyse dursun belki hatırlayan biri cevap verir
Gizli düşmanlar mı yaniKendisi de bilmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?