Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evvet yazarın ismini doğru yazmamisim.arkadas beğenince farkettim duzelitip tekrar koyayım dedim ama diğerini silemedim. Siz yapabilir misiniz ismi yanlış olanı silebilirsiniz.

Yine doğru olmamış yazarın adı canım. Agatha Christie olacak. Yorum sayfasında yazmak istemedim buradan cevap vereyim dedim
Mesajlarda biz düzeltme yapamıyoruz malesef.

Ben ismi dogru yazana kadar sayfayı doldurcam galiba. O şekilde kalsın artikk

Sakın öyle bir şey yapma

Daha dikkat eder misin yazar adlarında. Gülseren Buğdaycıoğlu'nu da yanlış yazmışsın
Adı üstünde kitap topiği biz bu konuda herkesten çok daha titiz
olmalıyız

Sakın öyle bir şey yapma

Daha dikkat eder misin yazar adlarında. Gülseren Buğdaycıoğlu'nu da yanlış yazmışsın
olmalıyız
O da mı yanlış. İnan hiç farketmiyorum bile hemen yazıp kapatiyorum..tamm canım dikkat ederim..

Sakın öyle bir şey yapma

olmalıyız
Yok canım doğru yazmışım onu şimdi tekrar baktım Gülseren budayicioglu ismi

O da mı yanlış. İnan hiç farketmiyorum bile hemen yazıp kapatiyorum..tamm canım dikkat ederim..

Ben burası kitap topiği olduğu için yazım hatalarına harf hatalarına dikkat edilmesini istiyorum. Telefonunuz otomatik "ı" harfini "i" çıkarabilir ama bunu düzeltmelisin. Okuyan bireyler olarak bunları yapmak bize yakışmıyor.
O yüzden bu konuda hassas davranmanı rica ediyorum

Az önce Gülseren Buğdaycıoğlu yazarak ğ harfini sizde yanlış yazdınız. Yada ben yorum topiginde yorumumu iki kere paylaşmasam yazarın adının yanlış olduğunu bile farketmicektinuz. Sonucta Telefondan hızlı bir şekilde yazılıyor. Herkes her harfi yanlış yada eksik yazabilir bence.bebegimle uğraşırken aktiff katılım sağlamak için kitap yorumumu yapmak istiyordum. Fakat bundan sonra katılım sağlamam. Çok tesekurler. Ben kendim okurum kitaplarimi

Siz bilirsiniz.
İyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…