- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
ben okumadım okuyanlardan çok beğenen de var hiç beğenmeyen de varGünaydın herkese
Arkadaşlar Kayıp Zamanın İzinde serisi varmış. Çok güzel olduğu hakkında yorumlar okudum. Doğru mudur? Okuyanınız var mı???
Evet çok güzel ama onu okumak için hazır olduğumu düşünmüyorum. Çok ağır ilerleyen bir seri. Şöyle söyleyeyim bir sayfada nokta yok öyle uzun cümleler varGünaydın herkese
Arkadaşlar Kayıp Zamanın İzinde serisi varmış. Çok güzel olduğu hakkında yorumlar okudum. Doğru mudur? Okuyanınız var mı???
Beğenmeyenler okuduğunu anlamayandır çünkü o seriyi okumak için hazır olman lazım. Derinliği olan anlamak için iyice konsantre olman gereken bir seriben okumadım okuyanlardan çok beğenen de var hiç beğenmeyen de var
yeni kapaklar eskisinden daha güzel duruyorA Atalanteda bir gün okuyacağım ama ne zaman bilmiyorum
Eki Görüntüle 3216110
Aynen. Genelde yeni eskiyi aratıyor ama bunda güzel olmuş.yeni kapaklar eskisinden daha güzel duruyor
Ben çok kez denedim beceremedim ama bu aralar tekrar döneceğim okuma günlüğü yapmaya. İnşallah bu sefer istikrarlı bir şekilde ilerlerimEki Görüntüle 3216166 okumalarim köpek gibi büyütülmüş cocuk adlı kitaba başlıyorum .ismine antipatikdim ama bir okuma kulubuyle okuyoruz. Sonra başka bir psikoloji kitabı ve aslında Mart ayini kadın hakları kadın hakları ve kadın yazarlarına ayırmıştır yetistirebilirsem bol okumalı geçecek ama bir ayın 1/3 u bitti bile ve sadece 2 kitap bitirebildim. Ama çalıştım adeta.okuyup geçmeden kurgu dışı eserlerde olunca notlar cikarimlar sanki final sınavında çıkacak gibi çeşitli ozetlemeler yaptığım için sayıca ilerleyemedim. Nitelik olarak belki en dolu şekilde değerlendirdim bile. Yada kendimi mi kandiriyorum.kimler notlar alarak okuyor doğru mu yanlış mı yaptığım.onumuzde ramazan da var okumalarim ilk hafta azalsada ramazan içinde daha fazla artış bile oluyor umudum o yönde. Herkese iyi aksamlar
Çok merak ettim.A Atalanteda bir gün okuyacağım ama ne zaman bilmiyorum
Eki Görüntüle 3216110
Canım bildirimleri bundan sonra ay sonunda tek sefer yapıyoruz haberin olsunIyi aksamlar
Dün paylasim yapamadim
Bu aksam atayim bari. Zaten dun basliyamadim
Topluca yaniCanım bildirimleri bundan sonra ay sonunda tek sefer yapıyoruz haberin olsun
Tek seferde yapıyoruz artık. Aslında etiket yapıp paylaştım bunu da gözünden kaçmış olabilir diye söyleyeyim dedimTopluca yani?
Kacti valla. Bir sure gitmeyince dogru duzgun bildirimler de gelmemeye basliyor. Etiketleri gozden geciriyorum genelde,fakat gormemisim.Tek seferde yapıyoruz artık. Aslında etiket yapıp paylaştım bunu da gözünden kaçmış olabilir diye söyleyeyim dedim
Iyi okumalar canımHarry Potter ve ateş kadehi'ne başladım, ihtiyacım olan tam da buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?