Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim nerelere götürdün sabah

Günaydın

İkinci Yeni'den beri bu kadar duygu yüklü şiyirler okumamıştım mamafih konu kapanmış. Gene yetişemedim.
Bazıları yetenekli doğuyor ve böyle akla ziyan şiyirler yazıyor, bazıları şanslı doğup sıcağı sıcağına okuyor.
Bir miktar kıskandım şimdi.
Neyse, tünaydın sevgili kadınlar...

Bunu görüp anlamlandıramamistim. Daha yeni gördüm mevzuyu
Ben de sabah tek gözle bakarken gördüm etiketi. Başkan yanlışlıkla buraya etiketleyeceğine başka konuya etiketlemiş . Kendisi beni eskiden troll konulara ya da +18 konulara etiketlerdi geyik yapardık. Yine troll konuya etiketlemiş olmuş yanlışlıkla .

Hayırlı akşamlar. Bolu'da da depremi yaşadık. Rabbim korusun. Dervişin Teselli Koleksiyonu 'na başladım. Dilini çok sevdim. Sade akıcı. Alimlerden yazarlardan filozoflardan verilen öğretiler hem çeşitlilik bakımndan çok güzel hem de anlaşılır bir üsluplu. Tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun canım

Dede Korkut Kümbeti - Bayburt​

Merkez İlçeye bağlı Yıldırım (Masat) Köyünde halk arasında “Ali Baba” veya “ Korkut Ata” Kümbeti diye anılan, 9. yy ortalarında yapıldığı söylenen kümbet daire şeklindedir. Boyları farklı kesme taşların çeşitli şekilde üst üste konulması ile yapılmıştır. Kümbet 1994 yılında restore edilmiş, ancak, eski halini ve özelliğini tamamen kaybetmiştir. Dede Korkut adına İlimizde her yıl Temmuz ayının 3. haftasında uluslararası düzeyde şölen düzenlenmektedir.
Günaydınlar, Hayırlı cumalar

Akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx

Günaydın cumamız mübarek olsun ❤

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…