- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Çok güzeldi ya, ders çıkarılacak çok nokta varAy nasıl da hırsına yenik düşüyor nasıl da değişiyor dimi. Ezilirken ezen oluyor falan. Ben bunu okuyalı 5 yılı geçti ama hala hatırlıyorum
Böyle ölmem Teyo
Elbette çok sevmiştim. Onun mücadelesi çok önemli. Tüm gençler okumalı benceOnu sevdiysen bu kitabı da seversin. Kitaplar arasında benzerlikler var
Kitabı aldın inşallahBöyle ölmem Teyo
Yok almadım orada da Levo suçluKitabı aldın inşallah
Evet iyi geldi. Teşekkürler herkeseYalnız çok iyi geldi, yorum gecesini özlemişim
Ben de tam tersini seviyorum sanırım, en ufak ayrıntıya kadar her şeyi versin sonundaBen aslında böyle bir yerinde kesilip devamı okuyucunun hayal gücüne bırakılan kitapları seviyorum. Tadında bırakılmış gibi geliyor bana.
Şimdi bu kitap düşünüldüğünde mevzu saça bağlanınca ister istemez hikaye bitti. Saç kesildi, peruk yapıldı ve yerine ulaştı. Smitranin hikayesi saçtan sonra devam etse tuhaf olurdu bence. Ayrı bir kitapta olur tabii neden olmasınBen de tam tersini seviyorum sanırım, en ufak ayrıntıya kadar her şeyi versin sonundabelirsizlik kalmasın istiyorum :)
Evet bu kitap için dediğin gibi, ama ben bir 100 sayfa daha isterdim işteŞimdi bu kitap düşünüldüğünde mevzu saça bağlanınca ister istemez hikaye bitti. Saç kesildi, peruk yapıldı ve yerine ulaştı. Smitranin hikayesi saçtan sonra devam etse tuhaf olurdu bence. Ayrı bir kitapta olur tabii neden olmasın
Pazar sende olacak canımcımYok almadım orada da Levo suçlu
Bana yok muPazar sende olacak canımcım
Sana başka varBana yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?