Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlamaya gec kaldim
Ben kitabi cok begendim,3 farkli bölgede yasayan 3 kadinin mucadelesi ve bir noktada hayatlarinin kesismesi cok etkiledi beni. Üç kadin da yalniz birakilip desteklenmiyor aslinda ve mucadele burada basliyor. Kadinin gücünü cok guzel anlatmış yazar

Ben aslında böyle bir yerinde kesilip devamı okuyucunun hayal gücüne bırakılan kitapları seviyorum. Tadında bırakılmış gibi geliyor bana.
Ben de tam tersini seviyorum sanırım, en ufak ayrıntıya kadar her şeyi versin sonunda belirsizlik kalmasın istiyorum :)

Ben de tam tersini seviyorum sanırım, en ufak ayrıntıya kadar her şeyi versin sonunda belirsizlik kalmasın istiyorum :)
Şimdi bu kitap düşünüldüğünde mevzu saça bağlanınca ister istemez hikaye bitti. Saç kesildi, peruk yapıldı ve yerine ulaştı. Smitranin hikayesi saçtan sonra devam etse tuhaf olurdu bence. Ayrı bir kitapta olur tabii neden olmasın

Evet bu kitap için dediğin gibi, ama ben bir 100 sayfa daha isterdim işte bir de beklentim sonunda üç kadının buluşmasıydı, o yüzden benim için yarım kalmış gibi oldu.

Hayırlı geceler. Oğlum köpek dişlerini çıkarmaya uğraştığı için tam saatinde gelemedim bunun için özür dilerim. Çok huzursuz. Sürekli omzuma yatıp inliyor ağlıyor sarılıyor.

Saç Örgüsü kitabı evet bir çırpıda okudum ben de. Yorumları da okudum. Kitabın bende bıraktığı hissiyat hernerde yaşarsak yaşayalım ve ne yaparsak yapalım bir şekilde hiç bilmediğimiz bir yerdeki bir yaraya merhem olma durumuydu. Bunu hiçbir zaman bilemeceğiz belki de kime nerde neyini etkiledik diye fakat eylemlerimizin sonuçları bir şekilde başkaları için başlangıçlara yol açıyor. Ben kitabı okuduktan sonra içimdeki niyetimi sorguladım. Cesaretimi tarttım. Kendimi tek tek o kadınların yerine koydum. Hepsi de tek başınaydı bunu gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…