Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım, nasipse evime dönüyorum. Okuyabilirsem anca Dervişin Teselli Koleksiyonu'nu bitirmek istiyorum. Bebeğimin biraz sarılık biraz gaz problemleri derken uzağım buralara

Iyi aksamlar sefiller 1.cildi bitirdim 4 gunde dervisin teselli koleksiyonunu bitirmeye calisacagim

Harran Kümbet Evleri - Şanlıurfa​

Harran Kümbet Evleri ören yerinden toplanan tuğlalarla 150-200 yıl önce inşa edilmiştir. Kare, ya da kareye yakın prizmatik bir temel üzerine bindirme tekniğinde tuğlalardan yapılmıştır.
Harcında gül yağı, saman, pişmiş toprak ve yumurta akı kullanılan, mimari yapısı ve malzemeleri sayesinde de yazları serin, kışları sıcak tutma özelliğine sahip evler, aşağıdan yukarıya doğru gittikçe daralmaktadır. Yüksekliği içeriden 5 metreye varan ve 30-40 tuğla dizisiyle örülerek inşa edilen evler, içeriden ve dışarıdan balçıkla sıvanması sayesinde varlıklarını bugüne kadar sürdürebilmişlerdir.
Harran Kümbet Evler 1979 yılında arkeolojik ve kentsel sit alanı olarak tescil edilmiştir.

Günaydınlar Canım Kadınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M Mavi guldunya
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…