- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Uzun süre gündemimde yok kendileriO cesaretten biraz da bize
Uzun süre gündemimde yok kendileribelki 2030'da falan ama belki
Sizi çok cesur gördüm hanımefendi, diğer kitaplarla birlikte Tutunamayanlar okunuyor, vay beeee
Bu sefer okuldaki öğretmen arkadaşlarla birlikte başladıkNe okuyorsunne tu tu tunamayanlar mı
Yemin ederim yazarken aklıma geldi. Calci yine bana okutmaya çalışacak dedimBak yine aklıma düştü ya dfjdklf
Bitince haber edin de heykelinizi dikelimBu sefer okuldaki öğretmen arkadaşlarla birlikte başladıkgünde minimum 20 sayfa alt sınır belirledik okuyoruz
İnşallah bu sefer tutunacağım bu kitaba
Yemin ederim yazarken aklıma geldi. Calci yine bana okutmaya çalışacak dedim
Tabi ben sana oku demezsemUzun süre gündemimde yok kendileribelki 2030'da falan ama belki
Demezsin sanki umarım inşallahTabi ben sana oku demezsem
Hahhaha altın ve kocaman harflerle yapacağım bildiriminiBitince haber edin de heykelinizi dikelim
Günaydın canım, nasipse evime dönüyorum. Okuyabilirsem anca Dervişin Teselli Koleksiyonu'nu bitirmek istiyorum. Bebeğimin biraz sarılık biraz gaz problemleri derken uzağım buralara
Şeytan Kalesi - Ardahan
Konum ve mimari özellikleri bakımından bir Urartu kalesi olduğu tahmin edilen Şeytan Kalesi, tarih boyunca birçok uygarlık tarafından ele geçirilmiş, bu dönemlerde birçok ekleme ve onarım geçirmiştir.
Şeytan Kalesi'nin adını eski Türkçede şeytan manasına gelen Alvız (Albız) kelimesinden aldığı bilinmektedir. Bünyesinde su sarnıcı, erzak deposu ve şapel bulunduran kale 3 yanından akan Karaçay'ın sınırladığı sarp bir yarımada üzerine kurulmuştur. Kale, Çıldır ilçe merkezine yaklaşık 1 kilometre uzaklıktadır.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Mart ayının son haftasında kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Ben Mart ayını 22/11/63 ile kapatacağım
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M Mavi guldunya
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16
Bu sefer okuldaki öğretmen arkadaşlarla birlikte başladıkgünde minimum 20 sayfa alt sınır belirledik okuyoruz
İnşallah bu sefer tutunacağım bu kitaba
Bu zevki sizin de tatmanızı çok istiyorum
Sen şimdi öyle 2030 falan deyince hem kendime hem de sevgili Selim'e bir haksızlık yapılmış gibi hissettimDemezsin sanki umarım inşallah
Iyi aksamlar
Şeytan Kalesi - Ardahan
Konum ve mimari özellikleri bakımından bir Urartu kalesi olduğu tahmin edilen Şeytan Kalesi, tarih boyunca birçok uygarlık tarafından ele geçirilmiş, bu dönemlerde birçok ekleme ve onarım geçirmiştir.
Şeytan Kalesi'nin adını eski Türkçede şeytan manasına gelen Alvız (Albız) kelimesinden aldığı bilinmektedir. Bünyesinde su sarnıcı, erzak deposu ve şapel bulunduran kale 3 yanından akan Karaçay'ın sınırladığı sarp bir yarımada üzerine kurulmuştur. Kale, Çıldır ilçe merkezine yaklaşık 1 kilometre uzaklıktadır.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Mart ayının son haftasında kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Ben Mart ayını 22/11/63 ile kapatacağım
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M Mavi guldunya
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?