Allah şifa versin çok zor hem hastaya hem bakanı için.Allah sizlere de kolaylık versin.Maalesef ki bunlar süreci biraz daha kolaylaştırmaya yönelik şeyler. Zamanla ilerleme devam ediyor. Annemde bir kaç hafta öncesine kadar yürüyüşlerine çıkabiliyorduşimdi altı bezleniyor.
Ben de beyni biraz daha aktif tutabilmek için çeşitli programlar oyunlar indirmiştim telefonuna. Örgü örmesini, kitap okumasını sağlamaya çalıştık ama olmadı. Hep sıkıldım dedi bıraktı. Zaten bir sürü ilaç kullanıyor. Bir de beyindeki tahribatı en ufak bir değişiklik, enfeksiyon vs etkilediği için bir anda kötüleşiyor.
Çok zor bir hastalık rabbim hem hastaya hem de hasta yakınlarına şifa versin inşallah
Veronika sonra FrankensteinGünaydin
Yeni kitaba basliyacagim. Ne okusam?
Veronica ölmek istiyor mu yoksa Frankenstein mi
Yoksa baska birtane mi
Eki Görüntüle 3223599
Kitaplığı incelerken Arachnoid Mater’e sinir oldum yazısı ters diye bir anGünaydin
Yoksa baska birtane mi
Eki Görüntüle 3223599
Rabbim şifasını versin inşallah.
Allah şifa versin çok zor hem hastaya hem bakanı için.Allah sizlere de kolaylık versin.
Okumadiklarim ve 1-2 yarim kalanlarKitaplığı incelerken Arachnoid Mater’e sinir oldum yazısı ters diye bir an. Rafın tamamı okumadıkların mı?
Deli Kadın Hikayeleri’ne şu an başlasan iftara kalmaz biter.Günaydin
Yoksa baska birtane mi
Eki Görüntüle 3223599
Evde degildildim o yuzden bitmezdiDeli Kadın Hikayeleri’ne şu an başlasan iftara kalmaz biter.
Veronica diyorum soruna da
Kırgınım zarafeti kitabını bende aldim ama yarım bırakmıştım kitap okuyamadıgim zamanlarmiydi kitap mi sarmadi bilmiyorum, siz okudunuz mu?Günaydin
Yoksa baska birtane mi
Eki Görüntüle 3223599
Hayir baslamadim daha ona ben.Kırgınım zarafeti kitabını bende aldim ama yarım bırakmıştım kitap okuyamadıgim zamanlarmiydi kitap mi sarmadi bilmiyorum, siz okudunuz mu?
Biraz felsefik bir kitap olduğu için ağır ilerliyor onu okurken yanına daha kolay okunan bir kitapla okumayı deneyebilirsinKırgınım zarafeti kitabını bende aldim ama yarım bırakmıştım kitap okuyamadıgim zamanlarmiydi kitap mi sarmadi bilmiyorum, siz okudunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?